- 28 Temmuz 2021
- 108
- 126
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.421
Bana pembe tablo cizmisti cikmadiNevin güle baktıran var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana pembe tablo cizmisti cikmadiNevin güle baktıran var mı?
anı nasıl peki?Bana pembe tablo cizmisti cikmadi
eh yani bence sorularimdan yürüdüanı nasıl peki?
Ocak-subati bekle benim durumum belli olsun liste hazirlicamDenemeye değmez o zaman. Çok teşekkürler. Fal sepeti, astro ve telwe dışında instagram ya da maille önerebileceğiniz iyi biri var mı? Ben çok kişiye baktırdım ama içime tam sinen kimse olmadı. O nedenle ana konuda dediği çıkan eskilerden yeşilçingene gibi birini arıyorum.
Chitra ya maille baktırdım gerçekten iyi gibi ama vadesine var ve ben sabırsızım. Ufak tefek detaylar bilenler var ama çoğu yazılmış zaten. Örneğin medyum nameste geçmişte bende çok iyiydi. alin toprak ufak hastalığımı bildi.
İnstagram ya da twitterdan baktırdklrınız var mı? Onlar için beklemeden tavsiye alabilirimOcak-subati bekle benim durumum belli olsun liste hazirlicam
Twitterda merkür kedisi var ona baktirdim iyidi o %70 cikti diyebilirimİnstagram ya da twitterdan baktırdklrınız var mı? Onlar için beklemeden tavsiye alabilirim
Twitterda merkür kedisi var ona baktirdim iyidi o %70 cikti diyebilirim
bana olumsuz konusmustu 3 sene önce ve olumsuz oldu zaten ama tekrardan baktirmadimmerkur kedisi beni eski sevgilimle evlendirmisti. cok sadik harika mukemmel aklinda tek sen varsin filan dedigi adam beni aldattigi icin ayrilmistik donucek gorursun demisti
bana olumsuz konusmustu 3 sene önce ve olumsuz oldu zaten ama tekrardan baktirmadim
tellwede iyi yorumcular varmis ama onlar ya fallarimi iptal ettiler ya da su an ara vermisler ben de sinir oldum artikOff hiç tam çıkan yok. Enerji meselesi tamam ama yine de insan bir isim arıyor.
Benimde telweden baktırmak istediklerimin çoğu yok. Güncel bakanlardan Hisli bana baktı geçmişte iyi bence ama nasıl anlatayım tamda değil gibi. Vadesine hala var. Onn dışında yulee beni çok iyi analiz etti benim bile farketmediğim şeyleri görmemi sağladı. Siteye bir kaç günlüğüne girdi çıktı galiba bayadır uzakta görünüyor. Kahinabla yı hiç beğenmedim. Ruhanibakım bana bakmıyor. Sardunya eh, aklımda kalanlar bunlar.tellwede iyi yorumcular varmis ama onlar ya fallarimi iptal ettiler ya da su an ara vermisler ben de sinir oldum artik
Hisli bana bakmadi, sardunyanin fali durumumla alakasi yoktu baya sorulardan yürümüs, ruhanibakim bilmiyorum iyi mi degil mi belli olur yakindaBenimde telweden baktırmak istediklerimin çoğu yok. Güncel bakanlardan Hisli bana baktı geçmişte iyi bence ama nasıl anlatayım tamda değil gibi. Vadesine hala var. Onn dışında yulee beni çok iyi analiz etti benim bile farketmediğim şeyleri görmemi sağladı. Siteye bir kaç günlüğüne girdi çıktı galiba bayadır uzakta görünüyor. Kahinabla yı hiç beğenmedim. Ruhanibakım bana bakmıyor. Sardunya eh, aklımda kalanlar bunlar.
Peri Melek ben de çıkmadıPeri Melek falcıyı ilk defa duydum. Var mı baktıran?
Peri Meleke baktirmisim dinleyip geliyorumfal sepetinde merak ettiğim üç isim kaldı elena, peri melek ve ayşe narin. Elena yı hiç online görmedim. Ayşe narini de aynı şekilde arada giriyor sanırım ama yakalayamadım. Peri melek bu gece girdi. Parama kıyarsam baktıracağım. Geçen gün nazar çağlar diye biri havuzdan aldı falımı. Pek çok kişinin bilemediği geçmişe dair bir detayı bilince çok şaşırttı beni ama bazı şeyleri de hiç tutmadı.