- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.421
Off hiç tam çıkan yok. Enerji meselesi tamam ama yine de insan bir isim arıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tellwede iyi yorumcular varmis ama onlar ya fallarimi iptal ettiler ya da su an ara vermisler ben de sinir oldum artikOff hiç tam çıkan yok. Enerji meselesi tamam ama yine de insan bir isim arıyor.
Benimde telweden baktırmak istediklerimin çoğu yok. Güncel bakanlardan Hisli bana baktı geçmişte iyi bence ama nasıl anlatayım tamda değil gibi. Vadesine hala var. Onn dışında yulee beni çok iyi analiz etti benim bile farketmediğim şeyleri görmemi sağladı. Siteye bir kaç günlüğüne girdi çıktı galiba bayadır uzakta görünüyor. Kahinabla yı hiç beğenmedim. Ruhanibakım bana bakmıyor. Sardunya eh, aklımda kalanlar bunlar.tellwede iyi yorumcular varmis ama onlar ya fallarimi iptal ettiler ya da su an ara vermisler ben de sinir oldum artik
Hisli bana bakmadi, sardunyanin fali durumumla alakasi yoktu baya sorulardan yürümüs, ruhanibakim bilmiyorum iyi mi degil mi belli olur yakindaBenimde telweden baktırmak istediklerimin çoğu yok. Güncel bakanlardan Hisli bana baktı geçmişte iyi bence ama nasıl anlatayım tamda değil gibi. Vadesine hala var. Onn dışında yulee beni çok iyi analiz etti benim bile farketmediğim şeyleri görmemi sağladı. Siteye bir kaç günlüğüne girdi çıktı galiba bayadır uzakta görünüyor. Kahinabla yı hiç beğenmedim. Ruhanibakım bana bakmıyor. Sardunya eh, aklımda kalanlar bunlar.
Peri Melek ben de çıkmadıPeri Melek falcıyı ilk defa duydum. Var mı baktıran?
Peri Meleke baktirmisim dinleyip geliyorumfal sepetinde merak ettiğim üç isim kaldı elena, peri melek ve ayşe narin. Elena yı hiç online görmedim. Ayşe narini de aynı şekilde arada giriyor sanırım ama yakalayamadım. Peri melek bu gece girdi. Parama kıyarsam baktıracağım. Geçen gün nazar çağlar diye biri havuzdan aldı falımı. Pek çok kişinin bilemediği geçmişe dair bir detayı bilince çok şaşırttı beni ama bazı şeyleri de hiç tutmadı.
Baktırayım o vakit zaten aklımdaydı:)Ben bu fali komple unutmusum. Cikmis. Tam birebir dedigi gibi degil ama cikmis yani
Ahunun maalesef hic bir dedigi cikmadi ani bile bilemedi. Baska kim var iyi olan? Belki baktirmisimdirAhunun falını dinledim yeniden vadesi bende kasımmış patlamış. Dedikleri de çıkmamış.
Tekrar bakmam lazım bazılarına kısa notlar almıştımAhunun maalesef hic bir dedigi cikmadi ani bile bilemedi. Baska kim var iyi olan? Belki baktirmisimdir
Asel Cihan yok mu aralarinda?Tekrar bakmam lazım bazılarına kısa notlar almıştım
Medusa ışık, asude yıldız, nezih tuna, şahdiva han, çisem, arya güneş, enes, deniz bilir analizlerine iyi yazmışım.
Nadide hanzade spesifik bir detayı bilmiş. Hale özsoy benimle ilgili spesifik bir detayı bilmiş.
Alin toprak ufak hastalanmamı bilmiş. Gelecekle ilgili bende çıkan teş ayrıntı bu.
Derya Nural, gökçe aksoy, venüs yıldızı, azure ışık, ışılay can alakasız olarak not almışım. Çok fal baktırdım hepsini de hatırlamıyorum. Bir ara dinleyip analiz çıkarsam iyi olacak aslında.
Ask ile ilgili bir sey veya bir kisiyi soracaksaniz bana özelden yazabilirsiniz oradan yardimci olurum yorumcu hakkinda