- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #17.081
Merhaba Elfin katinada iyi , Berk ve marsa kahve atmıştımMerhaba elfın demete, marsa ve berke ne falı baktırmıştınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Elfin katinada iyi , Berk ve marsa kahve atmıştımMerhaba elfın demete, marsa ve berke ne falı baktırmıştınız acaba
Ne falı göndermiştiniz kendisine?Mail üzerinden bakıyor. Instagramda chitrafal yazınca çıkıyordu o açıklama kısmında mail adresi vardı . Gün içinde dönüş yaptı hep bana . Zaten chitra eskiden tellwedeydi sonradan özele geçmiş
Tarot baktırmıştımNe falı göndermiştiniz kendisine?
Fal sepetinde baktirdinmiKizlar bendede kariyer anlaminda bir gelisme yasandi bugun, isten ayrildim.
BYV Berk - basta soguk gelmis olabilir demisti, akine basta sicak bir ortamdi. Uzun sure orda calisacagimi gordu en azindan 2025 ordasin dedi ve yavas yavas alisacagimi soyledi ama gun gectikce daha cok zorlandim.
Tellwe
Seruven - cok buyuk skntilarin cikmayacagini ve bu isten cikmak istemeyecgimi soylemisti.
Hisli27 - kariyerle ilgili zirvedesin, oda annenin duasi var ve o yerde kalicisin, skntIn hafifleyecek demis. SkntIdan bahsetme sebebide ben soru kisminda bahsetmisdim skntILI oldugunu.
Ruhanibakim - tek bilen o olmus cikacagimi ama ben baya soru kismindan ona icimi dokmusum. Oda sorudan yurumustur diye inaniyorum.
Ben son bi kac haftadir kariyerle ilgili sormaya basladim ztn o yuzden cok fazla yorumcudan yorum almadim bu konu uzerine.
Ordaki bakimlarim sesli oldugu icin eve gecince dinleyip paylasicam. Ama ordada Mathilda Şimay yazili bakmis ve bilememisFal sepetinde baktirdinmi
Gül demire baktirdinmiOrdaki bakimlarim sesli oldugu icin eve gecince dinleyip paylasicam. Ama ordada Mathilda Şimay yazili bakmis ve bilememis
Kariyer icin bakdirmadim hic. Ama o bana ikinci falimda son baharda yeni ise baslayacagimi soylemisti sadece.Gül demire baktirdinmi
Yani cikdimiKariyer icin bakdirmadim hic. Ama o bana ikinci falimda son baharda yeni ise baslayacagimi soylemisti sadece.
ilk falı çıktı mı peki veya ikinci falında diğer söyledikleriKariyer icin bakdirmadim hic. Ama o bana ikinci falimda son baharda yeni ise baslayacagimi soylemisti sadece.
Offf BYV Berk patladı yani. Zaten bana dediklerinin çıkacağını hiç sanmıyorum. Daha fazla da bu batağa girip ümitlenmek istemiyorum. İhtimal vermememe rağmen Berk'in dedikleri acaba olabilir mi kafasına soktu beni. İyice sinirim bozuldu.Kizlar bendede kariyer anlaminda bir gelisme yasandi bugun, isten ayrildim.
BYV Berk - basta soguk gelmis olabilir demisti, akine basta sicak bir ortamdi. Uzun sure orda calisacagimi gordu en azindan 2025 ordasin dedi ve yavas yavas alisacagimi soyledi ama gun gectikce daha cok zorlandim.
Tellwe
Seruven - cok buyuk skntilarin cikmayacagini ve bu isten cikmak istemeyecgimi soylemisti.
Hisli27 - kariyerle ilgili zirvedesin, oda annenin duasi var ve o yerde kalicisin, skntIn hafifleyecek demis. SkntIdan bahsetme sebebide ben soru kisminda bahsetmisdim skntILI oldugunu.
Ruhanibakim - tek bilen o olmus cikacagimi ama ben baya soru kismindan ona icimi dokmusum. Oda sorudan yurumustur diye inaniyorum.
Ben son bi kac haftadir kariyerle ilgili sormaya basladim ztn o yuzden cok fazla yorumcudan yorum almadim bu konu uzerine.
Evt cikmis. Kiz sen fazla gul demire bel baglama. Benide ikinci falimda baskasiyla tanisdirdiYani cikdimi
Hahah napim umutsuz vakkayim artikEvt cikmis. Kiz sen fazla gul demire bel baglama. Benide ikinci falimda baskasiyla tanisdirdi
Ilk falimda ex’imle tekrardan gorusecegimizi soyledi oylede oldu ama sonunuz olurmu olmazmi ondan pek emin degilim demisti.ilk falı çıktı mı peki veya ikinci falında diğer söyledikleri
Ben berk’e Eylulden beri tam 4kez atmisim. Ilk kez net bi sekilde bi konuda patladi bende. Iyiki patlamis diyorum gozum acildi bu sayede. Cunku berk guvendigim yorumcularin en basinda geliodu.. bana ex’imle ilgili verdigi son vadesi henuz cikmadi, bakalim.Offf BYV Berk patladı yani. Zaten bana dediklerinin çıkacağını hiç sanmıyorum. Daha fazla da bu batağa girip ümitlenmek istemiyorum. İhtimal vermememe rağmen Berk'in dedikleri acaba olabilir mi kafasına soktu beni. İyice sinirim bozuldu.
Bence bi cogumuz oyleyizHahah napim umutsuz vakkayim artik
Zaten çok geç dönüyormuş ya. Okuyor demekki.Kızlar sakın berke fal atmayın eski falları okuyor eminim yani diğer fallarımda yazdıklarımı bana özetlemiş bire bir ilk falında tek bişey bilmeyen adam
Ya ben bu durumdan pek emin degilim iste. Insallah dedigin gibidir amaKızlar sakın berke fal atmayın eski falları okuyor eminim yani diğer fallarımda yazdıklarımı bana özetlemiş bire bir ilk falında tek bişey bilmeyen adam
Ya varya kızlar paramıza yazık saygısız ya ya ban üç ay önce bi falımda biri var iş yerinde yaşı bu demiştim daha adam işten ayar bana demişki iş yerinde şu yaşta biri var senle ilişkisi varmış ayrılmış müdürünün demiş ya saygı bari bire bir yazmaZaten çok geç dönüyormuş ya. Okuyor demekki.