Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar melih güne başka baktıran var mı
Çok önceden baktırmıştım bana çok pembeydi, bugün yarın diye diye.. fal sepetinde çıkan hiç yorum olmadı maalesef; daha önce de yazmıştım: gökçe, ahu yaldız, melih gün, elena, duygu deniz, gül.. hiç biri çıkmadı daha eskiden bastırdıklarım da var onların da çıkmamış

Telwe
Hisli27 karşımdaki kişiyi salladı 0 yani aşk hakkında bile 0 tutarlılık. Serüven net cevap vermekten kaçındı ve mahkemeyi bilemedi.
libra diye biri var o da şöyle olursa böyle olur böyle olursa şöyle olur böyle olması lazım falan ne anlatıyorsun abla bunları biliyoruz fal bak yani…. Bu sitede en iyisi sardunyaydı bana geçmişimizi ve gidişatı tak diye bildi. Dediği gibi ilerliyor sonucu bekliyorum.
Bir yolun varda ise birçok isme baktırdım ama mars dahil. Bilen tek Gökçeydi. Ben içimi döktüğüm olumsuz gözüktürdüğüm halde kartlar ısrarla olumlu söylüyor dedi ve sevgilimin karakterini çok doğru serdi önüme.
sardunya0 mı

Kızlar tellwede sardunya,maviyakamoz,seruven ve yuleeye baktiran var mı
Hepsine bakdirdim. Favorim simdilik yulee.. ama sardunya, mavi ve seruven nokta atislari yapti bende. Sardunyanin en son fali beni cok etkilemisdi. Cok kiriciydi. O yuzden ona bi daha bakdirmayi dusunmuyorum. Vadeleride henuz dolmus degil hicbirinin

Duzeltme yapiyim, seruvenin kariyer icin soyledikleri cikmadi. Ama ask hayatimla ilgili hala beklemedeyim..

Ilk falimda ex’imle tekrardan gorusecegimizi soyledi oylede oldu ama sonunuz olurmu olmazmi ondan pek emin degilim demisti.

ex’imle gorustukden sonra tekrardan attigmda, soru kisminda eximden artik kurtulmak istedigimi yeni birini goruyormu diye sormustum. Beni beyaz atli prensle tanisdirdi resmen. Oyle biriyle henuz tanismadim tanisacagimida hic zannetmiyorum😄

3cu falimda forumdaki yorumlarin ve ilk falin bi kismi cikmasiyla tekrar sans vermek istedim. Ex’imi sordum sadece. Tekrardan bir araya geldiginizi goruyorum dedi vade olarakta Ekim Kasim demis… ama asagya yukari yanilabilirimde demis. Gul bana gore kesinlikle fazla sisirilmis bir yorumcu. Asla o kredileri haketmeyen

Çok önceden baktırmıştım bana çok pembeydi, bugün yarın diye diye.. fal sepetinde çıkan hiç yorum olmadı maalesef; daha önce de yazmıştım: gökçe, ahu yaldız, melih gün, elena, duygu deniz, gül.. hiç biri çıkmadı daha eskiden bastırdıklarım da var onların da çıkmamış
Melek karayi denedinizmi

Arkadaşlar melih güne başka baktıran var mı
Ben baktirmiştım .Ablam da baktirdi.Ikimize de çıkmadı.Hatta ablam oğlu için baktirmisti.Bosanacaklar ,çocuk annede kalacak vs dedi.Bosanmadilar ,üzerine ikinci çocuğu yaptılar.Aradan da 10 küsur sene geçti.Tamamen dediklerinin tersi oldu bende de.

Fal sepeti filan eskiden iyiydi nesibe ucuzdan şimdi uçtu fiyatları baktirmiuorim ona hiç, onun dışında da çıkar dediğim kimseyi bulamıyorum varmi öneriniz ?Byv sema da bana bir iki kez bilmisyi sonra saçmaladı. Artık fal olayından aşırı soğudum, hep aynı saçmalıklar astroloji de yüzde 50 modda dolayısıyla kimi tercih etsem bilemedim .online kalitesi çok düştü eskiden gerçekten hisli bakanlar vardı.Astrocenter anda bilenler var ama onlarda sonucu pembeye bağlıyorlar.Var mi öneriler kızlarım,???
Nesibe biliyormu

X