• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar ben çoğuna baktırdım ama en dediği çıkan kim size göre yardımcı olur musunuz tekrar ihtiyaç duyuyorum😔
Ahu yaldız?
Gül demir?
Alaca pera?
Gül Demir in ilk falı çıkmıştı.ikincisinin bir ayı kaldı patlamak üzere ki patladı gözüyle bakıyorum.Digerlerine baktirmadim .

Bana çıkmayanı olmadı ama indirimde bile pahalı 😂
Bu fal bu sene için geçerlidir dedi ve çıkması için büyük mucize lazım.Hani diyorsunuz ya ,vadeleri sarkiyor ama çıkıyor diye,bu yıl sonu bana çıkmaz da örnek veriyorum ilkbahar,yazın çıkarsa, ben o fala çıktı demem.Cunku ,altını çize çize ; bu fal bu sene için geçerlidir, iddialıyım dedi.Ben de gitti diyorum 1200 tl 🙃

Bu fal bu sene için geçerlidir dedi ve çıkması için büyük mucize lazım.Hani diyorsunuz ya ,vadeleri sarkiyor ama çıkıyor diye,bu yıl sonu bana çıkmaz da örnek veriyorum ilkbahar,yazın çıkarsa, ben o fala çıktı demem.Cunku ,altını çize çize ; bu fal bu sene için geçerlidir, iddialıyım dedi.Ben de gitti diyorum 1200 tl 🙃
Ex ile ilgili biseymi

Back