• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

3 sene önceki durumum vardı ve iletişim yoktu binnazdaki falcıların %99u olumlu konuştu ve sonuç ne oldu tabi ki olumsuz oldu. İletişim olmadığında daha da destekli sallıyorlar demek ki. Hem de olumlu konuşarak tekrar tekrar onlara gitmemizi sağlıyorlar.

Bence fallara inanıp , fala göre hareketlerinizi değiştirmeniz olacakların önünü kesiyor. Mesela ben normalde adım atacak insan değilim ama fala inanıp adım atarak olacakları bozmuş olabilirim. Belki de fal baktırmasam öylece dursam daha farklı sonuç olurdu.falcılar gazlıyorlar ve kendini küçük düşürmene bile sebep olabiliyolar
İşte düşüncelerinizi ve hareketlerinizi etkilemesinden bahsediyosunuz ben de aynı şeyi yazmıstım. Özellikle bazı falcılar gelecekle ilgili daha olmayan şeyleri negatif anlatıp sizi şimdiden mutsuzluğa sürüklüyolar. O yüzden herkese de baktırılmıyor

Berk aklimizdakini okuyor bunu kesin gördük buraya yazmak istedim. önceden de bunu tartisanlar olmuştu acaba aklimizdakini mi soyluyor diye ve bizce evet

Aklimizdakini okuyor mu bilmiyorum ama karsi tarafi asla okuyamiyor. Berk bir dusuncede sabitlenip surekli onu tekrarliyor ve kendisinden cok emin konustugu icin bizi de dusuncesine inandirmaya cabaliyor bence. Temmuzda 4 kere baktirdim. Zehir zemberek yorumlardi. Ucundan kiyisindan hicbir sey cikmadi. berke puan versem kocaman bir sifir olurdu 😪 o da o zamanlar moralimi cok bozdugu icin. Ona, hayir oyle degil desem de, evet bu boyle diye direttigi icin.

Aklimizdakini okuyor mu bilmiyorum ama karsi tarafi asla okuyamiyor. Berk bir dusuncede sabitlenip surekli onu tekrarliyor ve kendisinden cok emin konustugu icin bizi de dusuncesine inandirmaya cabaliyor bence. Temmuzda 4 kere baktirdim. Zehir zemberek yorumlardi. Ucundan kiyisindan hicbir sey cikmadi. berke puan versem kocaman bir sifir olurdu 😪 o da o zamanlar moralimi cok bozdugu icin. Ona, hayir oyle degil desem de, evet bu boyle diye direttigi icin.

ben bir kere baktırdım seninle konuşmuştuk hatta, çok memnun kalmamıştım. geçenlerde ablam baktırdı hem başkasına çok önce sorduğu soruyu cevaplamış berk hem de ablamın aklındakileri sıralayıp geçmiş 😂

ayrıca namasteyi söyliyim olumsuza açığım dediğiniz zaman illa olumsuz yorum yapma ihtiyacı duyuyor. bunu demezseniz de pembe tabloyu çizip geçiyor. ilk falında olumlu gördüğü durumları ikincide olumsuza açığım dediği için olumsuz yapıp geçmiş ve kötü bir senaryo ile yapmış bunu. detay veremiyorum ama gereksiz uzayan türk dizileri gibi onu oraya bunu buraya bağlayıp durmuş :D
burdan namastenin ilk falda anlık iyi olduğunu, olumsuza açığım denmezse kötü yorum almamak için olumlu konuştğunu ve olumsuza açığım dendiğinde de olumsuz olsun diye zorladığını anlıyoruz 😂

ben bir kere baktırdım seninle konuşmuştuk hatta, çok memnun kalmamıştım. geçenlerde ablam baktırdı hem başkasına çok önce sorduğu soruyu cevaplamış berk hem de ablamın aklındakileri sıralayıp geçmiş 😂

dogru evet konusmustuk 😅 ben su kahve falan baktirmistim hatta kart bile baktirmis olabilirim. Her seferinde inatla tekraladigi icin, dogru heralde diye dusunmustum. Ama bastan sona fiyasko berk 😅 bende en cok yanilan falcilardan biri o oldu 😅

Çok küstah, ben daha bir kaç gün öncesinden kişinin bana yazdığını söylüyorum. Bana diyor uzun zamandır iletişiminiz yok, neyse soru kısmında belirttim yani yanlışınız var, uyumlanmadık dedim, adım attı yazdı, siz hiç atmayacak diyorsunuz. İptal edelim diye rica ettim. Cevap kısmında bana söylediklerim çıkınca görüşürüz demesi… zaten adım aldım daha şimdiden patladı. Tam beddua okuyor gibi oldu

Evet buna katılıyorum. Bende bi kaç defa baktırdım, sürekli kendini tekrarladı ve hiç o düşünmenden vazgeçmedi.

Back