-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.701
Kisacasi, tutarsizdi fali. Bi falda hayatinda biri var dedi otekinde yok dedi karsi taraf icinR Rainthunderstorm balım hadi bu yorum senin
Falcı Mars'a baktirdiniz miBaktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Evet bebeğim o günündeyse acayıp bakıyor. Detaylı nokta atışlı.Falcı Mars'a baktirdiniz mi
favorilerin kimler anda ve gelecekte dedikleri çıkanBaktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Dedikleri çıkıyor muEvet bebeğim o günündeyse acayıp bakıyor. Detaylı nokta atışlı.
Günümde değilse sallıyor
Baktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuzfal se
fal sepetinde hic cikan oldumu sana gül demir nasil yada elena melek kara?Baktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Anda şu an favorim Byv’de Berk. İnanılmaz detaylar bildi ben hiç açık vermedenfavorilerin kimler anda ve gelecekte dedikleri çıkan
Bazen gülüm ya her dediği çıkmadıDedikleri çıkıyor mu
Fal sepetinde kimi önerirsiniz gül demir elena günce melek kara? Cikan oldumu hic gelecek icinBaktırmadığım falcı kalmadı hadi sorun ne bilmek istiyorsunuz
Gül Demir bana an’ı asla bilemedi. Spesifik soru sordum, onu bile doğru cevaplayamadıFal sepetinde kimi önerirsiniz gül demir elena günce melek kara? Cikan oldumu hic gelecek icin
serüven nerdeAnda şu an favorim Byv’de Berk. İnanılmaz detaylar bildi ben hiç açık vermeden
Seruven’in falları bana çıkıyor 2022’den beri
Tellweserüven nerde
falcılar kısmına serüven yazıyorum çıkmıyor nasıl baktırabilirim onaTellwe
falcılar kısmına serüven yazıyorum çıkmıyor nasıl baktırabilirim ona
ne falı baktırıyorsunuz seruveneSeruven canım ü yok. Benim telefon otomatik ü yapıyor onu
Kahve veya gümüşlü su. Biraz teyze falı gibi bakıyor. Bende mesela böyle şeyler bildi:ne falı baktırıyorsunuz seruvene
su falı attım bende yarım saat önce hala bekliyorum hep böyle geç mi dönerKahve veya gümüşlü su. Biraz teyze falı gibi bakıyor. Bende mesela böyle şeyler bildi:
- dikkat et: sağ ayağında bişey olabilir. Hoooop burktum sağ ayağımı 2 hafta sonra
- M harfli biri ile tanışacan. Üni’den biriyle tanışıyorum ve çıkıyorum
- ozaman bir erkek için bişey sormuştum. Boşver demişti o çok ukala ondan olmaz. Dediği gibi olmuştu
Bazen geç dönebiliyorsu falı attım bende yarım saat önce hala bekliyorum hep böyle geç mi döner