- 12 Eylül 2024
- 302
- 875
- 25
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #16.521
Bende şah sultanı denedim fal sepeti patladı.Bir de yüzüme kapattı.kizlar ciseme gittim ama hic olmadi ya
bana su falı bakmıştı 1 hafta önce dediği her şey doğruydu ve ben detay vermedim sadece soruyu sordum durumum karışık olmasına rağmen olayı ben söylemeden söyledi gelcek için dedikleri çıkıyor çıkmıyor diyemem onu bende bekleyip görücemGül demir nasil?
Burada konusu açıldıktan sonra arkadaşım baktırmak istedi.Kız falı dinlerken sıkılmıştı fiyatına değmiyor.bana su falı bakmıştı 1 hafta önce dediği her şey doğruydu ve ben detay vermedim sadece soruyu sordum durumum karışık olmasına rağmen olayı ben söylemeden söyledi gelcek için dedikleri çıkıyor çıkmıyor diyemem onu bende bekleyip görücem
sultan icin hep olumsuz gordum arkadaslarimdan keske hic atmasaydinBende şah sultanı denedim fal sepeti patladı.Bir de yüzüme kapattı.
Meğer öyleymiş zaten geri iade aldım direksultan icin hep olumsuz gordum arkadaslarimdan keske hic atmasaydin
ne falı baktırmıştı ki arkadaşınızBurada konusu açıldıktan sonra arkadaşım baktırmak istedi.Kız falı dinlerken sıkılmıştı fiyatına değmiyor.
Aşk hayatına baktırdıne falı baktırmıştı ki arkadaşınız
Ben sizin profilinize baktım da sadece gül demiri övmüşsünüz:) başka bi falcı deneyiminiz yokmu? :))))))bana su falı bakmıştı 1 hafta önce dediği her şey doğruydu ve ben detay vermedim sadece soruyu sordum durumum karışık olmasına rağmen olayı ben söylemeden söyledi gelcek için dedikleri çıkıyor çıkmıyor diyemem onu bende bekleyip görücem
Ben sizin profilinize baktım da sadece gül demiri övmüşsünüz:) başka bi falcı deneyiminiz yokmu? :))))))bir
bence bir daha bakın:))) kimseyi övmedim övecek olsa dedikleri çıktı derdim bekleyip görücez dedim ayrıca daha dikkatli baksanız iyi olur çünkü bir çok falcı hakkında yorum yaptım hatta burada kimseye falcı önermediğimi enerji meselesi olduğuna dairde yorumlarım var. iyi akşamlarBen sizin profilinize baktım da sadece gül demiri övmüşsünüz:) başka bi falcı deneyiminiz yokmu? :))))))
Gül Demir in ikinci falinin sonucunu ben de büyük merakla beklemekteyim ki hiçç sanmıyorum çıkacağını o kadar ümitsizim yani.Bu sene sonu vade sonu bende de.31 aralıkta çıkmadı diye yazarım büyük ihtimalbence bir daha bakın:))) kimseyi övmedim övecek olsa dedikleri çıktı derdim bekleyip görücez dedim ayrıca daha dikkatli baksanız iyi olur çünkü bir çok falcı hakkında yorum yaptım hatta burada kimseye falcı önermediğimi enerji meselesi olduğuna dairde yorumlarım var. iyi akşamlar
Ne fali atmisdin cnm?Kızlar asel cıhanı deneybılırsınız ya ama sorunuzu durumunuzu detaylandırın ben ılk baktıdıgımda 12 ekım de tekrar gundeme gelıcek sorunlar sıkıntı olacak dedı 16 ekımde oldu bıda baktırdım bunu agustosta demıstı bu seferde net tarıhler vererek cok detaylı baktı enerjı ısı kesınlıkle bıde bana ekstra baktı bıraz esımın harıtasına cıft harıtamıza baktı ekstrasan kendı dedı yanı bakmak ıstıyorum dıye onemlı tarıhlerı dogum tarıhı evlılık vs soyledım hen cok memnun kaldım ama detaylı sorularla gotmenız onemlı bence bu kadına yanı baktırın demıyımde memnun kaldım dıyım
Profilinize girdiğimde görüyorum ben:) 19 mesajdan 19u nasıl gül demir olabilir şaşırtıcı:) iyi akşamlarbence bir daha bakın:))) kimseyi övmedim övecek olsa dedikleri çıktı derdim bekleyip görücez dedim ayrıca daha dikkatli baksanız iyi olur çünkü bir çok falcı hakkında yorum yaptım hatta burada kimseye falcı önermediğimi enerji meselesi olduğuna dairde yorumlarım var. iyi akşamlar
sirf merakimdan baktim tek hatan yok kuzum..Profilinize girdiğimde görüyorum ben:) 19 mesajdan 19u nasıl gül demir olabilir şaşırtıcı:) iyi akşamlar
Güvenilecek bir insan dahi kalmadı canım. İnan dünden beri bakıyorum. Gül demir aşağı gül demir yukarı. Hayır bahsettikleri gibi birisi olsa tamam da bi insanın 19 mesajı da gül demir olmazsirf merakimdan baktim tek hatan yok kuzum..
bana cok yuksek geldi acikcasi fiyati ama daha uygun olsa bende baktirirdim mesela cunku konusu cok dondu insan ister istemez merak ediyorGüvenilecek bir insan dahi kalmadı canım. İnan dünden beri bakıyorum. Gül demir aşağı gül demir yukarı. Hayır bahsettikleri gibi birisi olsa tamam da bi insanın 19 mesajı da gül demir olmaz
Ilk yıldızname atmıstım ıkıncıde tarot attım canım ana harıtalarla destekledı onuda benım konuyu bılıyorsundur bosanma ıhtımalı var bıde bebısım var on aylık bunları yazınca heralde hassas dusundu cok detaylı bakıcam sana dedı klk baslarken zaten baya yonlendırme yaptı boyle davran by tarıhe kadar konusmamaya calıs su tarıhler arası asla konusma su tarıhlerde ıletısıme gecebılırsın gıbı yanı ben cok sevdım aselı bundan sonrada baktırırım ona falsepetınde baska oyle tarıhlerle bahseden ben goremedım daha gül guzelde anlıkta falan berk var mesela oda anlıkta cok detay bılıyor gecmısı bılıyor gule verene kadar ona verın anlık gecmıs arıyosanız sak sak herseyı soyluyor mesela o da bakalım ya cok fala düştüm bu ara ara verıcem benNe fali atmisdin cnm?
Ya atabilsem kıza yaptığı yorumu keşke buraya. Bir de kadın falcı dilini çözmüş. Kolay sallıyor. Zaten herkes çıkmadığını yazmış sonra. Fal sepetinde bi aybükeyi beğendim ben. Zaten kimin adı dönse fiyat yükseliyor anlamadım gitti. Elena da yükseltmişbana cok yuksek geldi acikcasi fiyati ama daha uygun olsa bende baktirirdim mesela cunku konusu cok dondu insan ister istemez merak ediyor