Fal Sepeti Deneyimleri

Uygulamalar var onları kullanıyorsa biliniyor
Geçen arkadaşım anlatmıştı birinin hikayesini göndermiş dm den hikayesini attığı kız anınd amesaj atmış yakaladım seni diye :)
Karda yürü izini belli etme aman

Ben şimdiye kadar bir çok kişiyi stolkladım daha kimse mesaj atmadı bana storylere bakmıyorum ben genelde takıp ettıklerıne bakıyorum . Sayfasına girsemde haber oluyormu karşı tarafın onu merak ettim sadece

Bu yazdıklarının içinden kimi önerirsin baktırmak için ? Tek isim verecek olsan kim derdin ?

dün kredimle polina morisi denedim. kartlarımı da inanılmaz pozitif secmişim ona göre yorumlamış. ultra, ekstra pozitif geldi bana. yani bu kadar pozitif olması şüphe uyandırıcı.

bir de geri kalan kredi ile derya nurala baktırdım. çok pozitif degildi ama çıkan simgeleri yorumladı sadece. aslında derya falsepetinde en çok fal baktırılan yorumcular arasında geciyor. emin degilim. iyi ya da kötü diyemeyeceğim. baktıranlar fikir verirse sevinirim

derya nural ben de çıkmadı biraz pembeciydi

Kızlar adı geçince talhaya baktırdım, en yeni denediğim kişi talha oldu. Mars ile paralel gibi; gelişme olursa yazarım, anda çok bilgi vermedi daha çok gelecek odaklı baktı sizde de öyle miydi talha?

ahu falan olumsuzdu diye hatırlıyorum size cıktı demistiniz. yanılmıyorsam
Yok bana ayşil olumsuzdu ilk falında ikinci falda baya olumluydu.

Uzay hep olumsuzdu ama bana karşı yoğun hisleri olduğunu ara ara sevgili olmak istediğini ama sorumluluktan kaçtığını söylemişti. Yokmuş öyle bir şey

Ahu bana 2 eylülde 8li vadede adım atıcak sonra 1 ay sonra adı konacak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…