- 12 Eylül 2024
- 376
- 1.211
- 28
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.741
hic sorma kuzum ya dinlerken yoruldum cunku anlatamiyor bir seyi konusamiyorBu ne ya saygısızlık resmen dinlerken sıkıldım
iade talebi iste kesinlikle, boşa kredi.
seni sana anlatmaya çalışan falcıları da hiç anlamam, onu bile becerememiş
İade iste mail at canım sitesinde mail adresi yazıyorduhic sorma kuzum ya dinlerken yoruldum cunku anlatamiyor bir seyi konusamiyor
aldim dun iadeİade iste mail at canım sitesinde mail adresi yazıyordu
Ne kadar doğru bir şey demişsiniz, bazı falcılarda ben de yaşadım, inatla sen şu an şunu istemiyorsun, bunu böyle istiyorsun diye sürekli senle ilgili laf kalabalığı yapıp bir de hepsi yanlış olanlar. Ay bir de iddialaşmıyolar. mı hayır öyle değil deyince ben böyle görüyorum diye. E yanlış görüyorsun o zaman diretme, olmadı de ver paramızı gidelimBu ne ya saygısızlık resmen dinlerken sıkıldım
iade talebi iste kesinlikle, boşa kredi.
seni sana anlatmaya çalışan falcıları da hiç anlamam, onu bile becerememiş
Sen kendini tanımıyorsun aslında bilinçaltında olan bu diyeni de gördümNe kadar doğru bir şey demişsiniz, bazı falcılarda ben de yaşadım, inatla sen şu an şunu istemiyorsun, bunu böyle istiyorsun diye sürekli senle ilgili laf kalabalığı yapıp bir de hepsi yanlış olanlar. Ay bir de iddialaşmıyolar. mı hayır öyle değil deyince ben böyle görüyorum diye. E yanlış görüyorsun o zaman diretme, olmadı de ver paramızı gidelim
Sen kendini tanımıyorsun aslında bilinçaltında olan bu diyeni de gördüminsanı kendinden şüphe ettirirler
Canım enes beye nerden ulasabılırızkizlar samantha hanimin bana yaptigi bakimdan kesit sanirim acilmiyormus,linkini yeniledim. goruslerinizi bekliyorum. sadece 1.30 dakikalik kismi bu ama bakimin cogunda boyleydi uzunca atip vaktinizi calmak istemedim.
RPReplay_Final1726732889.mp3
kuzum mesaj atarsan numarasini paylasiyimCanım enes beye nerden ulasabılırız
ilk falı isabetlidir çıkar kalanı tamamen o anki durumu görüp ona göre senaryo yazar. defalarca baktırdımArkadaşlar deniz bilir nasıldır kredisi uygun baktırıp çıkan var mı acaba
Ya sorduğum soruya olumsuz yanıt vermiş olumlu kısımlar umarım çıkarilk falı isabetlidir çıkar kalanı tamamen o anki durumu görüp ona göre senaryo yazar. defalarca baktırdım
banada numarasını atarmısın?kuzum mesaj atarsan numarasini paylasiyim
mesajla yazdim sizebanada numarasını atarmısın?
Ben de alabilir miyim rica etsemmesajla yazdim size
yaziyorum tabiBen de alabilir miyim rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?