- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 303
- 26
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.501
Bendede çıkmadı falın başı ayrı sonu ayrı gibiydi
Fallawyu ben de çıkmadı
Pardon sardunyayla aynu vadeyi vermiş sardunya da iyidi andaBende anda baya iyidi
Vade olarak da ronanla aynı vadeyi verdi ama daha vadesine var o yüzden bilemiyorum
Size tellwede çıkan var mıydı peki
Nasıl oluyor?etiketlenenlerde oluyor
baya oluyoNasıl oluyor?
Ronan anda iyiydi 2 yıl önce baktırmıştım sonu çok pembeydi olmadı zaten ,benim telwedeki en çok falım sardunyada 5, 6 yıldır genelde bana çıkıyor ama Onunda yanıldığı olmuştu geçmiştePardon sardunyayla aynu vadeyi vermiş sardunya da iyidi anda
Ronanı pek beğenmemiştim
Fazla olumlu gelmişti
Soru sorunca daha iyi bence arkadaşlarıma genel yorum yapmıştı pek tutmadı gibisardunyanin vadesi bende çıkmıştı. Ona soru sorarsak mı daha iyi yoksa kendi ne görürse öyle yorumlaması mı iyi
Hayır nerden bakıyorsunuzbaya oluyo
Falsepetinin instagram sayfası var. Orada fal sepetini taglemiş sayfalarda oluyor. Postlarda tag kısmı var ya başkası o sayfayı etiketleyince gönderilerin olduğu. Orada küçük çaplı fenomenler kod vermiş oluyor bazen, zamanını da söylüyorlar açıklamada.Hayır nerden bakıyorsunuz
Bulan varsa yazabilir miYeni indirim kodu var mı kızlar
Pek anlamadım 6 7 mı oldu? Ne oldu nasıl cıktı?Arkadaşlar merhaba çok uzun bil ilişkim vardı 6 7 önce ayrılmıştık bi kaç kişiye fal baktırmıştım sonucu tek bilen maviyakamoz oda tek sonucu bildi olumsuz diye diğerleri çıkmadı
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağolFalsepetinin instagram sayfası var. Orada fal sepetini taglemiş sayfalarda oluyor. Postlarda tag kısmı var ya başkası o sayfayı etiketleyince gönderilerin olduğu. Orada küçük çaplı fenomenler kod vermiş oluyor bazen, zamanını da söylüyorlar açıklamada.
Genelde üstünde durulmayan unuttugumuz fallar cıkıyor gozlemlerim o yönde :)Kızlar alin topraka geçen sene fal atmışım. Geçmiş falları dinlerken dediklerinin çıktığını fark ettim. İş için vadesi tutmuş. Biri için iletişim sormuştum 2 hafta gecikmeli gerçekleşmiş. Bir arkadaşımla aramın açılacağını söyleyip tarif etmiş. Gerçekten de 1 ay sonra tarif ettiği kişiyle aram açılmıştı.
Bastırdığını bile unutmuşum öylesine açıp dinlerken şaşırdım
Katılıyorum ben de şuan eski falları dinliyorum boşuna yeni fal baktırmışım habire dedimGenelde üstünde durulmayan unuttugumuz fallar cıkıyor gozlemlerim o yönde :)
Bana da oyle oldu bi tanesi komple bilmis ve hıc sallamamısımKatılıyorum ben de şuan eski falları dinliyorum boşuna yeni fal baktırmışım habire dedim
Çok iyi uyanlar varmış
Genelde birçoğunun vadesi de Ekim sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?