- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.461
Teşekkür ederimnil20 koduyla 30 agustosa kdr %40 indirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimnil20 koduyla 30 agustosa kdr %40 indirim
Bunu nerden öğrendiniz sayfada duyuru mevcut değil teşekkür ederiznil20 koduyla 30 agustosa kdr %40 indirim
etiketlenenlerde oluyorBunu nerden öğrendiniz sayfada duyuru mevcut değil teşekkür ederiz
TEŞEKKÜRLERetiketlenenlerde oluyor
Çok sevindim ,ben de Gül Demir in vadesini bekliyorum .Aralık sonu en geç.Umarim bana da çıkar yine ilki çıktığı için baktirmistim ben de.Ben oneriyorum çünkü yazdığım gibi bana çıktı. enerjisi uyan baktirabilir ama indirimde filan anca
neyse arada çıkan fal oluyor da bir umut yeşeriyor icimizde. sizin adınıza da çok sevindim :)kizlar erkek arkadasim sacma sapanda olsa 5 ay sonra mesaj atti. bu durumda gul demir tugce emre zumrut ates bilmis oldu. ozellikle gul demir.
Allahimkizlar erkek arkadasim sacma sapanda olsa 5 ay sonra mesaj atti. bu durumda gul demir tugce emre zumrut ates bilmis oldu. ozellikle gul demir.
Nededi gül demir tam vade verdimikizlar erkek arkadasim sacma sapanda olsa 5 ay sonra mesaj atti. bu durumda gul demir tugce emre zumrut ates bilmis oldu. ozellikle gul demir.
bence enerjini bozma hazır güzel bir gelişme yakalamıskensmaantha grey e fal attim asiri canim skldi cok kotu yorumladi bunun hakkinda ne dusunuyorsunuz? ve enerjim hic tutmadi asiri yavas konusuyor
kesinlikle asla gulden baskasina baktirmambence enerjini bozma hazır güzel bir gelişme yakalamısken
takılma da. iptal de gitsin
kesinlikle asla gulden baskasina baktirmam
Iletisime girdinizmi peli keske baktirmasaydin baskasina enerji karisabilir ben inaniyorum bunakesinlikle asla gulden baskasina baktirmam
Bir yolun var Gökçe 150 tl detaylı bakıyorSelam kızlar fal sepeti ya da bir yolun var kahve falına iyi bakan uygun fiyatlı birini tavsiye edebilir misiniz rica etsem
Anlıkta iyi mi vadeleri tutuyor muBir yolun var Gökçe 150 tl detaylı bakıyor