- 9 Temmuz 2024
- 147
- 81
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.501
Bayadır bildirim gelmiyor
Herkes fala ara verdi yada tövbe etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kalan kredileri kullanıp bırakma yolundayım. Tellwede bi kredim kaldı şuanBayadır bildirim gelmiyor
Fallawyu çıktı mı size?ronan anda iyiydi gelecek patlamıştı geçen yılben kalan kredileri kullanıp bırakma yolundayım. Tellwede bi kredim kaldı şuan
Serüveni bekliyorum falım zaman aşımına uğradı tekrar çevrimiçi olmasını bekliyorum.
Orada serüven sardunya ronan fallawyuu dışında önerdiğiniz birileri var mı
Elena ne zaman çevrimiçi olck yaa
Kiz baktirmaElena ne zaman çevrimiçi olck yaa
Fallawyu ben de çıkmadıFallawyu çıktı mı size?ronan anda iyiydi gelecek patlamıştı geçen yıl
Bendede çıkmadı falın başı ayrı sonu ayrı gibiydiFallawyu ben de çıkmadı
Bendede çıkmadı falın başı ayrı sonu ayrı gibiydi
Fallawyu ben de çıkmadı
Pardon sardunyayla aynu vadeyi vermiş sardunya da iyidi andaBende anda baya iyidi
Vade olarak da ronanla aynı vadeyi verdi ama daha vadesine var o yüzden bilemiyorum
Size tellwede çıkan var mıydı peki
Nasıl oluyor?etiketlenenlerde oluyor
baya oluyoNasıl oluyor?
Ronan anda iyiydi 2 yıl önce baktırmıştım sonu çok pembeydi olmadı zaten ,benim telwedeki en çok falım sardunyada 5, 6 yıldır genelde bana çıkıyor ama Onunda yanıldığı olmuştu geçmiştePardon sardunyayla aynu vadeyi vermiş sardunya da iyidi anda
Ronanı pek beğenmemiştim
Fazla olumlu gelmişti
Soru sorunca daha iyi bence arkadaşlarıma genel yorum yapmıştı pek tutmadı gibisardunyanin vadesi bende çıkmıştı. Ona soru sorarsak mı daha iyi yoksa kendi ne görürse öyle yorumlaması mı iyi
Hayır nerden bakıyorsunuzbaya oluyo
Falsepetinin instagram sayfası var. Orada fal sepetini taglemiş sayfalarda oluyor. Postlarda tag kısmı var ya başkası o sayfayı etiketleyince gönderilerin olduğu. Orada küçük çaplı fenomenler kod vermiş oluyor bazen, zamanını da söylüyorlar açıklamada.Hayır nerden bakıyorsunuz
Bulan varsa yazabilir miYeni indirim kodu var mı kızlar
Pek anlamadım 6 7 mı oldu? Ne oldu nasıl cıktı?Arkadaşlar merhaba çok uzun bil ilişkim vardı 6 7 önce ayrılmıştık bi kaç kişiye fal baktırmıştım sonucu tek bilen maviyakamoz oda tek sonucu bildi olumsuz diye diğerleri çıkmadı
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için sağolFalsepetinin instagram sayfası var. Orada fal sepetini taglemiş sayfalarda oluyor. Postlarda tag kısmı var ya başkası o sayfayı etiketleyince gönderilerin olduğu. Orada küçük çaplı fenomenler kod vermiş oluyor bazen, zamanını da söylüyorlar açıklamada.