- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.261
Kodu nereye yazıyoruz yakalarsam ben de baktıracam ve kaç tlye geliyor lütfen yardımmmELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
yorumlarda altlarda olumsuz bir yorumu var ona karşlılık olarak hakkımda kısmına öyle yazmış biraz daha üste çıkınca herkes olumsuz yorum yapanlara da sallamış ben öyle düşünmüştüm. Eğer bugün yakalarsam forumdan geldiğimi söyleyecem bakalım ne diyecekElena burayı o kadar çok takip ediyor kiburada yazılanlara göre hakkımda kısmını güncelliyor
Kullanım koşullarını kabul etme yerinin altında kupon kodu gir diyor zaten. 300 tlye geliyor normalde 500Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
uzun zamandıe kullanmadım orayı ama kredi alırken ödeme kısmına gelince indirim kodu alanı çıkıyordu en son.oraya yazıp uygula deyip öyle ödüyordunuz.Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
Merhaba, Once Elena online ve musaitse istedigin fali seciyorsun. 5000 kredi mesela 500 lira oluyor fal ucreti.Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
Evet 500 odluğunu biliyorum iki kere baktırdım ona . Yani ben 300 kredi mi yükleyeyim ondan sonea fal gönderirken mi kodu gireyim anlamadımKullanım koşullarını kabul etme yerinin altında kupon kodu gir diyor zaten. 300 tlye geliyor normalde 500
Krediyi hesaba yüklerken mi yani bankadan ödeme yaparken miuzun zamandıe kullanmadım orayı ama kredi alırken ödeme kısmına gelince indirim kodu alanı çıkıyordu en son.oraya yazıp uygula deyip öyle ödüyordunuz.
Ayyy çok açıklayıcı olmuş tamam önce 3000 kredi yüklüyorum sonra fal atarken indirim kodunu giriyorum ve 3000 krediye düşüyor değil mi ? Doğru mu anladım . Sabahtan beri bekliyorum zaten bir türlü yakalayamadım sıkıldım diye buraya bakayım dedim allahtan bakmışım indirimi bilmeyecektimMerhaba, Once Elena online ve musaitse istedigin fali seciyorsun. 5000 kredi mesela 500 lira oluyor fal ucreti.
%40 indirim varsa 300 TL ye geliyor yani 3000 kredi lazim once kredi al kredi satin al kismindan. sonra fali gonder, odeme sayfasi sonunda orada kod girme yeri var en sonda odeme yapmadan once ELENA15 yaz kutucuga, kontrol et inmis mi toplam fiyat, kalani da hesabindaki krediden ode secenegini sec. kredi almazsan, kalani kredi kartiyla da odeyebiliyorsun galiba.
karisacak bir sey yok aslinda basta 3000 kredin olsun toplam sonra fal gonder. Tam odeme yaparken orada soruyor kutucuk oluyor oraya giriyorsun kodu, toplami kontrol edersen 300 tl olursa inmistir.Krediyi hesaba yüklerken mi yani bankadan ödeme yaparken mikafam çok karıştı
Ay çok teşekkür ederim ya. Yakalayınca yazacağım size kızlar çok sağ olunkarisacak bir sey yok aslinda basta 3000 kredin olsun toplam sonra fal gonder. Tam odeme yaparken orada soruyor kuucuk oluyor oraya giriyorsun kodu, toplami kontrol edersen 300 tl olursa inmistir.
Bence kahveHangi falda iyi?
Bence kahve
ilişki durumu, çalışma vs. her şeyi girip baktırıyoruz bu sitelere. o yüzden bence çoğu mantık yürütüyor işin ehli olmuşlar. bir de soru bilgi kısmı var ki yani herkes bu bilgilerle fena olmayan bir fal bakabilir bence. ben Elena'ya baktırmadım bu arada grnel bir yorum benimkisi:)Ben Katina baktırdım ama bilemedim mantık odaklı gibi geldi bana daha çok söylediklerimden yola çıkmış olabilir mi
Elenanin fali cikiyormu ya baktirmisdimBen baktırdım her zaman olduğu gibi anlıkta iyi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?