- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.261
Tamamdr teşekkür ederimaman ondan uzak dur. yorumlara bakman bile yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdr teşekkür ederimaman ondan uzak dur. yorumlara bakman bile yeterli
Memnun musun elenadanELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
Evet anlıkta çok iyiMemnun musun elenadan
Bunu bilen yorumcu omdumuYarın exle görüşeceğim alıyım fikirlerinizi ? 6 7 ay dır hayatında biri varmış ilişkiye kendini veremiyormuş hani öyle görüşüp aradakı sorunları hall edip devam etmeye karar vermişler en son . Çocuk halen karı kız eklemeye devam yani . Ben bu ilişkiden bir bok anlamadım . Gidince görüşünce ne sorayım ne diyeyim bilmiyorum . Görüşmeyi oda istiyor hayır demedi aradığımda hatta kendi dedi görüşelim şu gün diye
Kimse ılıskısını göremedi . Sadece ahu dedi konuştuğu birileri var . Senide unutamamış . Sen adım atsan ılk olsumsuz olur ama sonra oda olumlu adım atar dedi . Başka herkes olumlu konuştu herkes hayatında başka bırı yok dediBunu bilen yorumcu omdumu
Hangi falda iyi?ELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
Kodu nereye yazıyoruz yakalarsam ben de baktıracam ve kaç tlye geliyor lütfen yardımmmELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
yorumlarda altlarda olumsuz bir yorumu var ona karşlılık olarak hakkımda kısmına öyle yazmış biraz daha üste çıkınca herkes olumsuz yorum yapanlara da sallamış ben öyle düşünmüştüm. Eğer bugün yakalarsam forumdan geldiğimi söyleyecem bakalım ne diyecekElena burayı o kadar çok takip ediyor ki burada yazılanlara göre hakkımda kısmını güncelliyor
Kullanım koşullarını kabul etme yerinin altında kupon kodu gir diyor zaten. 300 tlye geliyor normalde 500Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
uzun zamandıe kullanmadım orayı ama kredi alırken ödeme kısmına gelince indirim kodu alanı çıkıyordu en son.oraya yazıp uygula deyip öyle ödüyordunuz.Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
Merhaba, Once Elena online ve musaitse istedigin fali seciyorsun. 5000 kredi mesela 500 lira oluyor fal ucreti.Kızlar lütfen cevap verin indirim kodunu nereye yazıyoruz ve ne kadar denk geliyor
Evet 500 odluğunu biliyorum iki kere baktırdım ona . Yani ben 300 kredi mi yükleyeyim ondan sonea fal gönderirken mi kodu gireyim anlamadımKullanım koşullarını kabul etme yerinin altında kupon kodu gir diyor zaten. 300 tlye geliyor normalde 500
Krediyi hesaba yüklerken mi yani bankadan ödeme yaparken mi kafam çok karıştıuzun zamandıe kullanmadım orayı ama kredi alırken ödeme kısmına gelince indirim kodu alanı çıkıyordu en son.oraya yazıp uygula deyip öyle ödüyordunuz.
Ayyy çok açıklayıcı olmuş tamam önce 3000 kredi yüklüyorum sonra fal atarken indirim kodunu giriyorum ve 3000 krediye düşüyor değil mi ? Doğru mu anladım . Sabahtan beri bekliyorum zaten bir türlü yakalayamadım sıkıldım diye buraya bakayım dedim allahtan bakmışım indirimi bilmeyecektimMerhaba, Once Elena online ve musaitse istedigin fali seciyorsun. 5000 kredi mesela 500 lira oluyor fal ucreti.
%40 indirim varsa 300 TL ye geliyor yani 3000 kredi lazim once kredi al kredi satin al kismindan. sonra fali gonder, odeme sayfasi sonunda orada kod girme yeri var en sonda odeme yapmadan once ELENA15 yaz kutucuga, kontrol et inmis mi toplam fiyat, kalani da hesabindaki krediden ode secenegini sec. kredi almazsan, kalani kredi kartiyla da odeyebiliyorsun galiba.
karisacak bir sey yok aslinda basta 3000 kredin olsun toplam sonra fal gonder. Tam odeme yaparken orada soruyor kutucuk oluyor oraya giriyorsun kodu, toplami kontrol edersen 300 tl olursa inmistir.Krediyi hesaba yüklerken mi yani bankadan ödeme yaparken mi kafam çok karıştı
Ay çok teşekkür ederim ya. Yakalayınca yazacağım size kızlar çok sağ olunkarisacak bir sey yok aslinda basta 3000 kredin olsun toplam sonra fal gonder. Tam odeme yaparken orada soruyor kuucuk oluyor oraya giriyorsun kodu, toplami kontrol edersen 300 tl olursa inmistir.
Bence kahveHangi falda iyi?