- 25 Ekim 2018
- 3.551
- 6.277
- 158
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #15.241
Bu durumda neden görüşeceksiniz? İlişkisi varken sizinle görüşen, siz iliskide olsanız başkası ile de görüşür.Cok yorucu.Ben olsam maziye gömerim tek kalemde böyle bir kişiyi.Tabii siz bilirsiniz .Yarın exle görüşeceğim alıyım fikirlerinizi ? 6 7 ay dır hayatında biri varmış ilişkiye kendini veremiyormuş hani öyle görüşüp aradakı sorunları hall edip devam etmeye karar vermişler en son . Çocuk halen karı kız eklemeye devam yani . Ben bu ilişkiden bir bok anlamadım . Gidince görüşünce ne sorayım ne diyeyim bilmiyorum . Görüşmeyi oda istiyor hayır demedi aradığımda hatta kendi dedi görüşelim şu gün diye
Bunu zaten kendim için yapıyorum . Konuşmam gereken şeyler vardı onları konuşup sonra iletişimi kesicem zaten . O arkadaş kalalım felan dıyorda ben kalmam yani.Bu durumda neden görüşeceksiniz? İlişkisi varken sizinle görüşen, siz iliskide olsanız başkası ile de görüşür.Cok yorucu.Ben olsam maziye gömerim tek kalemde böyle bir kişiyi.Tabii siz bilirsiniz .
hayatında başkası varken kesinlikle iletişimi sürdürmeyin bence ama son kez konuşup rahatlamak fal baktırmaktan daha gerçekçi ve güvenilir bir yöntem tabiiBunu zaten kendim için yapıyorum . Konuşmam gereken şeyler vardı onları konuşup sonra iletişimi kesicem zaten . O arkadaş kalalım felan dıyorda ben kalmam yani.
Gül bildi öylemi ve elenaIliski
Çocuk halen karı kız eklemeye devam dediğiniz kişi size özel olarak görüşmüyor büyük ihtimal yani siz olmasanız da birileriyle görüşecekmiş üzgünümYarın exle görüşeceğim alıyım fikirlerinizi ? 6 7 ay dır hayatında biri varmış ilişkiye kendini veremiyormuş hani öyle görüşüp aradakı sorunları hall edip devam etmeye karar vermişler en son . Çocuk halen karı kız eklemeye devam yani . Ben bu ilişkiden bir bok anlamadım . Gidince görüşünce ne sorayım ne diyeyim bilmiyorum . Görüşmeyi oda istiyor hayır demedi aradığımda hatta kendi dedi görüşelim şu gün diye
anında aşık olanda çok tanıyorum ya dur öylesine zaman geçireyim diyip sonradan aşık olan daSimdi bu fal topigini biraz konu disinda bir soruyla mesgul edicem ama sizce erkekler bir anda mi asik olur zamanla mi severler asik olurlar?bana zamanla gibi geliyor
Gül bildi öylemi ve elena
şuan tam olarak yaşadıgım durum bu. hepimiz mi aynıyız ofÇok zor bir durum
Nasıl ya napcaz pekişuan tam olarak yaşadıgım durum bu. hepimiz mi aynıyız of
çok kötü bi durum bazen aklını başına topla güven en önemlisi zamanla güven duyduğun için seversin diyorum ama diğer yandan da ben iflah olmam biliyorumNasıl ya napcaz peki
Kızlar Instagram meriastroya fal baktıran oldu mu
Tamamdr teşekkür ederimaman ondan uzak dur. yorumlara bakman bile yeterli
Memnun musun elenadanELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
Evet anlıkta çok iyiMemnun musun elenadan
Bunu bilen yorumcu omdumuYarın exle görüşeceğim alıyım fikirlerinizi ? 6 7 ay dır hayatında biri varmış ilişkiye kendini veremiyormuş hani öyle görüşüp aradakı sorunları hall edip devam etmeye karar vermişler en son . Çocuk halen karı kız eklemeye devam yani . Ben bu ilişkiden bir bok anlamadım . Gidince görüşünce ne sorayım ne diyeyim bilmiyorum . Görüşmeyi oda istiyor hayır demedi aradığımda hatta kendi dedi görüşelim şu gün diye
Kimse ılıskısını göremedi . Sadece ahu dedi konuştuğu birileri var . Senide unutamamış . Sen adım atsan ılk olsumsuz olur ama sonra oda olumlu adım atar dedi . Başka herkes olumlu konuştu herkes hayatında başka bırı yok dediBunu bilen yorumcu omdumu
Hangi falda iyi?ELENA15 KODU İLE %40 indirim var bugün Elena günce için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?