- 15 Haziran 2024
- 198
- 131
- 25
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #15.281
Ben Katina baktırdım ama bilemedim mantık odaklı gibi geldi bana daha çok söylediklerimden yola çıkmış olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kahve
ilişki durumu, çalışma vs. her şeyi girip baktırıyoruz bu sitelere. o yüzden bence çoğu mantık yürütüyor işin ehli olmuşlar. bir de soru bilgi kısmı var ki yani herkes bu bilgilerle fena olmayan bir fal bakabilir bence. ben Elena'ya baktırmadım bu arada grnel bir yorum benimkisi:)Ben Katina baktırdım ama bilemedim mantık odaklı gibi geldi bana daha çok söylediklerimden yola çıkmış olabilir mi
Elenanin fali cikiyormu ya baktirmisdimBen baktırdım her zaman olduğu gibi anlıkta iyi yine
Bazı dedikleri çıkıyor bazıları çıkmıyor anlıkta iyi olduğu için tercih ediyorumElenanin fali cikiyormu ya baktirmisdim
Ben nisanda dedigi cikmadi hala
Bem de ne zaman baktırmaya niyetlensem ya çevrimdışı ya da meşgul. Sabahtan beri çevrimiçi olan kadın ben baktırmak isteyince meşgul görünüyor. Bu indirim kodu ne zamana kadar geçerli sadece bugün mü ?Ben baktırdım her zaman olduğu gibi anlıkta iyi yine
Şu an online baktıracaksanız eğerBem de ne zaman baktırmaya niyetlensem ya çevrimdışı ya da meşgul. Sabahtan beri çevrimiçi olan kadın ben baktırmak isteyince meşgul görünüyor. Bu indirim kodu ne zamana kadar geçerli sadece bugün mü ?
Yakalayamıyorum ki hemen doluyorŞu an online baktıracaksanız eğer
Ben önceki yıllarda baktırmışım o yüzden kendi adıma hiç bir dediği çıkmamışElenanin fali cikiyormu ya baktirmisdim
Of ya kiminki tutuyo peni gül demir?Ben önceki yıllarda baktırmışım o yüzden kendi adıma hiç bir dediği çıkmamış
İş aşk .. en ufak tutan gelişme yok
Bu arada anı bile bilememiş teyit edince
Ben de yorumlarını görmüştüm merak ediyordumFal sepetinde fal baktırmayı bıraktığım için kalan 2000 küsür kredimi Karma Tilki diye bir falcıda denedim. Yeni gelmiş yorumları da iyidi. Tarot yolladım. Anda baya iyidi.Sorduğum kişiyi ve aramızdaki durumu da bildi. Söylediği şeyler zaten astrocenterda çok pahalı falcılarla aynıydı. Gelecek vadesine daha var ama denenebilir uygun zaten fiyatı. 2000 kredi. Ucuz olmasa şuan önermezdim vadesini beklerdim
Şuan çevrimiçi ve müsait yakalaYakalayamıyorum ki hemen doluyor
Eğer baktırırsanız yorumlar mısınız teyit açısındanBen de yorumlarını görmüştüm merak ediyordum
Elenanin fali cikiyormu ya baktirmisdim
Ya ben de beğendim onu kendinden emin ve bilgili konuşuyor anlıkta bildiği olduFal sepetinde fal baktırmayı bıraktığım için kalan 2000 küsür kredimi Karma Tilki diye bir falcıda denedim. Yeni gelmiş yorumları da iyidi. Tarot yolladım. Anda baya iyidi.Sorduğum kişiyi ve aramızdaki durumu da bildi. Söylediği şeyler zaten astrocenterda çok pahalı falcılarla aynıydı. Gelecek vadesine daha var ama denenebilir uygun zaten fiyatı. 2000 kredi. Ucuz olmasa şuan önermezdim vadesini beklerdim
TabikiEğer baktırırsanız yorumlar mısınız teyit açısından
Ben gönderdim falımı bekliyorum yorumlamasını. Ben birden fazla baktırdım ama hepsinde de tutarlı konuştu en son bir konuyu olumsuz gördü canımı o sıktı. Yine sağlık ve ilişki konusunu sordum bakalım ne diyecek. Ben ondan başkasına baktırmam sanırımÇıkıyor ama bir kere baktırılır. Birden çok baktirinca sacmalıyor