- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.601
Hiç denemedim yorum alırsanız düşüncelerinizi yazarmısınız?Nurbin görür nasıl pembecimi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denemedim yorum alırsanız düşüncelerinizi yazarmısınız?Nurbin görür nasıl pembecimi ???
Bu siteden kimlerden yorum aldınız ?Hiçmi bilen çıkmadı???Falcılara bakmayın kızlar. Benim bir arkadaşım yıllarca eski sevgilisinin arkasından yas tuttu. Falcı falcı gezdi. Dönecek diyen oldu seni seviyor diyen de. Adamın umrunda bile değildi. Evlendi adam. Bana da eşin pişman olacak dönecek dedi yıldızname baktırdığım biri. İki ay süre verdiler. Adam burnundan kıl aldırmadı. Boşanıyoruz. Geçen zamanınıza yazık.
İlk devamı baktırdınız?Gül demire yeni baktırdım karşı tarafın kişilik analizi ve yaşadıklarımız doğruydu. Vadesi diğer ay bakalım umarım çıkar ama vadelere çok takılmıyorum sonucu ve anı bilse yeter aslında diğer ay sonu yorum yaparım çıkıp çıkmadığına göre
Evet, burda övüldüğü için attımİlk devamı baktırdınız?
Denedim cikiyormu merak ettim yorum alan yok sanırım.Hiç denemedim yorum alırsanız düşüncelerinizi yazarmısınız?
Bence çok pembe masal . Herkese vade veriyor sankiBayanlar buradaki yorumlara göre en iyi Gül Demir gibi bir yorum çıkıyor.Siz ne düşünüyorsunuz?
Evet o konuda haklısın ama sanki fal sepeti ,byv,astrocenter gibi netten fal çok baktırdık bu sıra hepimiz.genel herkese olumlular benim gördüğüm.telden ya da yüzyüze daha mı realistler sankiKızlar pembe tablo istemeyenler kendini aşkından ölüyor gibi göstermesin yani vazgeçemeyecek veya çok üzülecek imajı çizerseniz falcı mecburen sizi üzmemeye çalışıyor bence ya da kötğ yorum yapmayın diye
ben olumsuza açığım falan diyorum hep aşkımdan ölüyo gibi de yazmıyorum. Gül demir bana iyi bi insan falan dedi olumsuz yönlerini de iyi anlattı fevri olması falan ben sadece ayrıldık geleceğimiz ne demiştim. Pembe tablo da sayılmaz gerçi dönecek ama öyle ölüyorum bitiyorum bekleme sana laf sokacak ilk yazdığı mesajlarda çok sancılı geçecek o süreç dedi. Benim için herhangi bi dönüş olumlu sayılır ondan sorun yok yalnız tek takıldığım gül demir beni fal bakarken çekirdek çitliyodu cennet mahallesi pembe gibş güldüm
Bence böyle durumlarda direkt destek ekinine bildirelim saygısızlıkÇekirdek yine iyi yemek yiyen,yemek yapan ,evi düzenleyen neler duydum telefonda.Hatta bir yorumcuyla görüşüyordum evde köpekleri varmış eve yılan girmiş telefonu bırakıp köpeklerini kurtarmaya gitmişti sonda gelip yorumuna devam etti,Bu kulaklar neler duydu
Ben yorum aldım çok fazla konu dışı konuşuyor kendini çok övüyor.Sürekli örnekler verip zamanım gitti buna çok sinirlendim.Ünlülerin falcısıymış,Seda sayan mı yönlendirdi dedi ben ve Seda sayanPeki firuzan kaleli nasıl
Aaaa denemeyeyim o zaman. Peki karşı taraf düşüncesi için kimi önerirsinBen yorum aldım çok fazla konu dışı konuşuyor kendini çok övüyor.Sürekli örnekler verip zamanım gitti buna çok sinirlendim.Ünlülerin falcısıymış,Seda sayan mı yönlendirdi dedi ben ve Seda sayan