- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #14.361
Enteresan olucak ama ahunun ikinci degil de ilk fali gibi ilerliyoikinciyi bos yere atmayin bence
Bana olduğu gibiseninle hepsini konuştuk zaten
Önüm dediği peki çıktı mı sana ?
Merhaba ben baktırdım ikiside geçmişte anda çok iyiydi soyledikleri henuz çıkmadı ama vade hatırlamıyorum ne yazık kiBu astrocenter da talha ve kadir var baktıran yok mu hic?
Sende elena tuttumuelenaya baktırdım beğendim. bakalım çıkar mı zamanları
Bende bakanların hepsi yanıldı an itibariyle. Damla,elena, gül, ahu, sezgi, mira, cudi, talha, sardunya, neriman(nermin), hülya, sevda, emine, Bir tek alya bu kötü durumu soylemisti bir de twitterda tılsımın umudu. Ve iste nihayetinde sona geldik.Sende elena tuttumu
tılsımın umudu pek konusulmamıstıBende bakanların hepsi yanıldı an itibariyle. Damla,elena, gül, ahu, sezgi, mira, cudi, talha, sardunya, neriman(nermin), hülya, sevda, emine, Bir tek alya bu kötü durumu soylemisti bir de twitterda tılsımın umudu. Ve iste nihayetinde sona geldik.
Of ya son umudum elenaydiBende bakanların hepsi yanıldı an itibariyle. Damla,elena, gül, ahu, sezgi, mira, cudi, talha, sardunya, neriman(nermin), hülya, sevda, emine, Bir tek alya bu kötü durumu soylemisti bir de twitterda tılsımın umudu. Ve iste nihayetinde sona geldik.
Duygu deniz mi ?Ya kızlar herkesin enerjisi farklı ama ben Ahu ya sürekli gittigimden midir nedir çok uyumlanıyorum bende çıkmadığı falı olmadi. Bu sitede Ahu ve Duygu dan memnun kaldim digerleri patladi.Bide mayis ayinda sormadigim halde soyledigi bi miras konusu vardı o da iki gün önce oldu. En kötüsü mars di bende fal sepetinde.Ama hep diyorum herkesin enerjisi farkli
Alyanin, cudinin, sezginin asla olmaz dediği şey oldu.İlk kez astocenter alyaya baktırdım hiç bilgi vermememe rağmen anda baya detaylı yorum yaptı, vadeleri 2,5 vs .. şeklinde veriyor gün hafta ya da ayın o rakamları içeren günleri olabilir gibi
Çıkan olursa yazarım şimdilik beklemedeyim
Bana ortalama hepsi aynı şeyi söyledi büşra dışında, büşranın dediği ufak bişey çıkınca tekrar baktırdım ama bu sefer de daha farklı bi gidişat çizdiAlyanin, cudinin, sezginin asla olmaz dediği şey oldu.
Bende vade olarak ahu, iletişimin nasil olacağını gül demir bildi gibi
Yağmurun numarasını rica edebilir miyim?Kızlar sizce klothoyağmur mu yoksa Gül demir mi ?
Bir yolun var mars ve Berk de mi yanılmıştı?Bende bakanların hepsi yanıldı an itibariyle. Damla,elena, gül, ahu, sezgi, mira, cudi, talha, sardunya, neriman(nermin), hülya, sevda, emine, Bir tek alya bu kötü durumu soylemisti bir de twitterda tılsımın umudu. Ve iste nihayetinde sona geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?