- 9 Temmuz 2024
- 147
- 82
- 13
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.401
Sana hangisinin falı çıktı ?Aslında çok pembeci de değil.Bana olumsuz olacak dedigi şey olumlu oldu.Anlikta ve geçmişte Elena,Nadide en iyi bilenler oldu bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana hangisinin falı çıktı ?Aslında çok pembeci de değil.Bana olumsuz olacak dedigi şey olumlu oldu.Anlikta ve geçmişte Elena,Nadide en iyi bilenler oldu bende.
Bide çıkmayınca hırsla hala dediğini savunur, uzak dur derim iş özel sağlık hepsinde patladıDuygu deniz ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Gül Demir,Nadide,Elena,isilay can ( sırasıyla bana göre iyiydi)Sana hangisinin falı çıktı ?
Gül Demir,Nadide,Elena,isilay can ( sırasıyla bana göre iyiydi)
Cidden bende de oyle bir durum olmuştu,aynen hırslanıyorBide çıkmayınca hırsla hala dediğini savunur, uzak dur derim iş özel sağlık hepsinde patladı
bilen var miBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
fal sepetinin hepsi yaniBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
Cok tepem attı bak simdiBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
ben ona gecen sene baktırmışım ona Gore hersey harika mükemmel ve sorunsuzdu. ama çıkmadıYorumcu zeusu denedim beni çok şaşırttı cikiyormu pembecimi sonucu olumlu söyledi pembeyemi bagliyor hep.
Bana olumsuz bi durum söylemişti ve dediği gibi olumsuz olduYorumcu zeusu denedim beni çok şaşırttı cikiyormu pembecimi sonucu olumlu söyledi pembeyemi bagliyor hep.
aynen çok pembeydi bana da. 1yılı geçti dedikleri de olmadı, tüm fallar gibi yani.ben ona gecen sene baktırmışım ona Gore hersey harika mükemmel ve sorunsuzdu. ama çıkmadı
bende de cıkmadıben ona gecen sene baktırmışım ona Gore hersey harika mükemmel ve sorunsuzdu. ama çıkmadı
Duygu, Gökçe ve Işılay geçen yıl bende de bilememişti 3. Kişiyi.Bende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.