- 9 Temmuz 2024
- 142
- 75
- 30
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.401
Sana hangisinin falı çıktı ?Aslında çok pembeci de değil.Bana olumsuz olacak dedigi şey olumlu oldu.Anlikta ve geçmişte Elena,Nadide en iyi bilenler oldu bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana hangisinin falı çıktı ?Aslında çok pembeci de değil.Bana olumsuz olacak dedigi şey olumlu oldu.Anlikta ve geçmişte Elena,Nadide en iyi bilenler oldu bende.
Bide çıkmayınca hırsla hala dediğini savunur, uzak dur derim iş özel sağlık hepsinde patladıDuygu deniz ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Gül Demir,Nadide,Elena,isilay can ( sırasıyla bana göre iyiydi)Sana hangisinin falı çıktı ?
Gül Demir,Nadide,Elena,isilay can ( sırasıyla bana göre iyiydi)
Cidden bende de oyle bir durum olmuştu,aynen hırslanıyorBide çıkmayınca hırsla hala dediğini savunur, uzak dur derim iş özel sağlık hepsinde patladı
bilen var miBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
fal sepetinin hepsi yaniBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
Cok tepem attı bak simdiBende de 3.kişi olduğunu Duygu deniz, Gökçe Aksoy, Nesibe, gül, elena, melisa, ışılay, ahu bilememiş.
Tüm falla ilgili konuların altına aynı şeyi yazmışsınız ve yeni üyesiniz. Nedense hiç inandırıcı gelmediFalsepetinde Yağmur Bozkurt'u deneyin mutlaka. Her şeyi doğru söylüyor. Uzun uzun destan yazıyor
Yagmur bozoku inatla denemiycez hadi bakalımFalsepetinde Yağmur Bozkurt'u deneyin mutlaka. Her şeyi doğru söylüyor. Uzun uzun destan yazıyor
E falla ilgili konuların altına tabii aynı şeyi yazıcam farklı yorumcu mu yazayım?Tüm falla ilgili konuların altına aynı şeyi yazmışsınız ve yeni üyesiniz. Nedense hiç inandırıcı gelmedi
siz yagmursunuz sankiE falla ilgili konuların altına tabii aynı şeyi yazıcam farklı yorumcu mu yazayım?
Yagmur bozoku inatla denemiycez hadi bakalım