- 16 Haziran 2024
- 102
- 81
- 33
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.321
Alminayı ben de merak ediyorum deneyip beğenen var mıalminayı yada sureyyayı denedin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alminayı ben de merak ediyorum deneyip beğenen var mıalminayı yada sureyyayı denedin mi
Yok o sitede başkasını denemedim. Astrocenterda tanemsu ve talha ilhana baktırdım. Anda iyiydiler yine. Bana en olumsuz konuşan bile seviyor bi araya geleceksiniz diyo zaten bilmiyorum bizim ilişki olursa baya imkansız olmuş olur. Bende anda en iyi instagramda bakan klothoyagmurdu. Anlık ve geçmiş açısında spesifik çok detay verdi ben ona sadece ayrıldık demiştim. Bana eski sevgilimin söylediği genelgeçer olmayan bi cümleyi bile aynen söyledi mesela ama vadesine daha 3 ay var o yüzden bilmiyorum. Ben daha çok anlık için baktırıyorum karşımdakinin duyguları içinalminayı yada sureyyayı denedin mi
olumsuzdu ama enteresan seyleri bilmiştiAlminayı ben de merak ediyorum deneyip beğenen var mı
Çok teşekkürlerolumsuzdu ama enteresan seyleri bilmişti
olumsuzdu ama enteresan seyleri bilmişti
tarotKahve mi katina mı baktırmıştınız
Mars bunu bilemedi kızlar söylemiş olayımBana da şuan mars duygu düşünce ve ilerleyişle ilgili tutarlı geliyor ama inanılmaz uzak bir vade verdi 1 haftaya netleşecek konum var duruma göre birkaç falcıyla ilgili bildi/bilmedi diyebileceğim
Ha şunu beirtmemişim famaya yıldızname yasemine katina nurbanu ve marsa da kahve
Karşı tarafın anlık duygularını merak ediyorum varmı Önere bileceğin biri ?Ha şunu beirtmemişim famaya yıldızname yasemine katina nurbanu ve marsa da kahve atmıştım
Bir de telefonda çok övülen halkalı nermine baktırdım telefon enerjisi mi bilmem olumlu konuşmuş olsa da en ufak detay ileriye yönelik yorumlar pek yapmadı aynı cümleleri çevirdiMars bunu bilemedi kızlar söylemiş olayım
Başka çıkan / çıkmayan olursa yazarım
Karşı tarafın duygularını maalesef teyit edemiyorum ama geçmişi çok iyi bilmesi ve bazı detaylar yakalamasından dolayı klothoyagmur bence anı da baya bildi. Karşı tarafın karakterini de aynen anlattı 25-30dk. Ayrıca dürüst, tarottan görünmeyecek şeyleri falan da söylüyor sallamıyor yani sırf ben sordum diye. Pembeci de değil olumsuz da değil olanı anlatıyor ama uygulamada değil bu kişi instagramda. Bir de astrocenter talha ilhan bana çok tutarlı geldi ve söylemediğim spesifik bi detayı bildi. Gelecek için kimsenin vadesi gelmedi ondan onu bilemiyorumKarşı tarafın anlık duygularını merak ediyorum varmı Önere bileceğin biri ?
Ha bi de bu ikisi hiç bilgi vermediğim hatta sormadığım halde karşı tarafın yaşadığı iş sıkıntısından detaylı şekilde bahsetti genelgeçer değil detaylarıyla. Bunu teyit edebiliyorum ve doğruBir de telefonda çok övülen halkalı nermine baktırdım telefon enerjisi mi bilmem olumlu konuşmuş olsa da en ufak detay ileriye yönelik yorumlar pek yapmadı aynı cümleleri çevirdi
500 gereksiz bi rakam telefonla baktırmayı düşünen varsa bilgisi olsun
Sanırım yüzyüze daha iyiymişHa bi de bu ikisi hiç bilgi vermediğim hatta sormadığım halde karşı tarafın yaşadığı iş sıkıntısından detaylı şekilde bahsetti genelgeçer değil detaylarıyla. Bunu teyit edebiliyorum ve doğru
Yağmura hangi fal türünü baktırdınız bide detay verdiniz mi ?Karşı tarafın duygularını maalesef teyit edemiyorum ama geçmişi çok iyi bilmesi ve bazı detaylar yakalamasından dolayı klothoyagmur bence anı da baya bildi. Karşı tarafın karakterini de aynen anlattı 25-30dk. Ayrıca dürüst, tarottan görünmeyecek şeyleri falan da söylüyor sallamıyor yani sırf ben sordum diye. Pembeci de değil olumsuz da değil olanı anlatıyor ama uygulamada değil bu kişi instagramda. Bir de astrocenter talha ilhan bana çok tutarlı geldi ve söylemediğim spesifik bi detayı bildi. Gelecek için kimsenin vadesi gelmedi ondan onu bilemiyorum
Instagramdan klorjoyagmura mesaj atamıyorum . Yeni güncelleme gelmiş hesaplar bir birini takıp etmeden mesaj atamıyorlar diye . İletişim numarası varsa msj ataemısın banaHa bi de bu ikisi hiç bilgi vermediğim hatta sormadığım halde karşı tarafın yaşadığı iş sıkıntısından detaylı şekilde bahsetti genelgeçer değil detaylarıyla. Bunu teyit edebiliyorum ve doğru
Klothoyağmur ne kadar ödediniz?Telefonda mı bakıyor?Karşı tarafın duygularını maalesef teyit edemiyorum ama geçmişi çok iyi bilmesi ve bazı detaylar yakalamasından dolayı klothoyagmur bence anı da baya bildi. Karşı tarafın karakterini de aynen anlattı 25-30dk. Ayrıca dürüst, tarottan görünmeyecek şeyleri falan da söylüyor sallamıyor yani sırf ben sordum diye. Pembeci de değil olumsuz da değil olanı anlatıyor ama uygulamada değil bu kişi instagramda. Bir de astrocenter talha ilhan bana çok tutarlı geldi ve söylemediğim spesifik bi detayı bildi. Gelecek için kimsenin vadesi gelmedi ondan onu bilemiyorum