- 21 Ağustos 2020
- 1.103
- 2.130
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #14.381
klothoyağmur önceden tellwede bakıyormuş eski yorumlarına baktımda çıkmamış kötü demiş herke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül demir nasıldı ?Kızlar karşı tarafın düşüncelerini öğrenmek için kimi önerebilirsiniz?Ahuya ve Gül Demire baktırdım
Onlara baktırmadımBir yolun var mars ve Berk de mi yanılmıştı?
Evet 7 dakkanın 6.30 dakkası tavsiye iki cumle ancak soyluyorSelime geren hep tavsiye falan mi veriyo? Baktirdim ama kotuydu. tavsiye vermis sanki tavsiye istiyoruz
Safiye’ye baktırmış mıydınız peki?On
Onlara baktırmadım
Evet 7 dakkanın 6.30 dakkası tavsiye iki cumle ancak soyluyor
Ben beğendim . Ama yeni baktırdım sayılırSen beğendin mi?
Ben de bekliyorum elenanin dedikleriniOf ya son umudum elenaydi
Ahu bana da aynı şekilde.Ilk falı çıktı sonrakiler çıkmadı vs değil diyenler olmuş ama bana ilk baktığı faldan itibaren aynı gidişatı söyledi.Son baktığı falda vadesiyle çıktı geçen hafta.6 lı vade demiş falda,tam 16 gün sonra yazdı adam..Ya kızlar herkesin enerjisi farklı ama ben Ahu ya sürekli gittigimden midir nedir çok uyumlanıyorum bende çıkmadığı falı olmadi. Bu sitede Ahu ve Duygu dan memnun kaldim digerleri patladi.Bide mayis ayinda sormadigim halde soyledigi bi miras konusu vardı o da iki gün önce oldu. En kötüsü mars di bende fal sepetinde.Ama hep diyorum herkesin enerjisi farkli
Mars da aynen rezaletti,hiçbir şey bilmedi ve dediği olmadı..Gül demire de tonla paramı harcadım,pahalı birde ama dediği hiç olmadıYa kızlar herkesin enerjisi farklı ama ben Ahu ya sürekli gittigimden midir nedir çok uyumlanıyorum bende çıkmadığı falı olmadi. Bu sitede Ahu ve Duygu dan memnun kaldim digerleri patladi.Bide mayis ayinda sormadigim halde soyledigi bi miras konusu vardı o da iki gün önce oldu. En kötüsü mars di bende fal sepetinde.Ama hep diyorum herkesin enerjisi farkli
Ahu bana da aynı şekilde.Ilk falı çıktı sonrakiler çıkmadı vs değil diyenler olmuş ama bana ilk baktığı faldan itibaren aynı gidişatı söyledi.Son baktığı falda vadesiyle çıktı geçen hafta.6 lı vade demiş falda,tam 16 gün sonra yazdı adam..
Su falı,çünkü suyu kendi kartlarıyla destekliyor.Tarot ve katina kartlarıyla desteklemişti benimkileriSiz ahuya ne atiyosunuz?
Duygu deniz ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?Su falı,çünkü suyu kendi kartlarıyla destekliyor.Tarot ve katina kartlarıyla desteklemişti benimkileri
Son iki falı tam tersi olarak patladı .Bedava olsa baktirmam artik .Duygu deniz ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Son iki falı tam tersi olarak patladı .Bedava olsa baktirmam artik .
Anlıkta fena degil ama ahunun bildiklerini bilemedi,pembeci bence ve o paraya değmezDuygu deniz ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Ahunun bende nokta atışı olmadı ve sorularıma bır kaç cümle bir şey söyledi faldaAnlıkta fena degil ama ahunun bildiklerini bilemedi,pembeci bence ve o paraya değmez
Aslında çok pembeci de değil.Bana olumsuz olacak dedigi şey olumlu oldu.Anlikta ve geçmişte Elena,Nadide en iyi bilenler oldu bende.Anlıkta fena degil ama ahunun bildiklerini bilemedi,pembeci bence ve o paraya değmez