- 6 Şubat 2024
- 317
- 109
- 23
- 39
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.141
Yani hic biri iyi degildi öyle iRezzan hayır zeyder ilki çıkmış 2024 özetim bu şimdi elimde sıfır seçenek var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hic biri iyi degildi öyle iRezzan hayır zeyder ilki çıkmış 2024 özetim bu şimdi elimde sıfır seçenek var
Yani dediği çıkanlar oldu yazdım zaten ama ikinci bakışlarım hep kötüydü ve artık denk mi geliyor diyorum ve. Önerisi olan varsa yazın deniyeyimYani hic biri iyi degildi öyle i
PatlamistiMelek yıldız’a baktıran var mı? Nasıl sizce?
PembeciDerin Hisler'e baktıran var mı nasıl sizce?
Gilda ve katra güneş mi bilmiş şimdiye kadar ben mi yanlış anladım arkadaşımBinazda Melisai sıfır
Gilda tamamen bilmişEki Görüntüle 3541547
ama ikiside girmiyor sanirimBinazda Melisai sıfır
Gilda tamamen bilmişEki Görüntüle 3541547
Katre sonucu bilmedi ama adamın beni aldattığını bildi gilda bildi oda arada giriyorama ikiside girmiyor sanirim
teşekkür ederim bakalım yakalarsamKatre sonucu bilmedi ama adamın beni aldattığını bildi gilda bildi oda arada giriyor
Katre bende komple patladiteşekkür ederim bakalım yakalarsam
himmm .. Gilda pekiKatre bende komple patladi
Gilda bende 2022 de komple patladıhimmm .. Gilda peki
Bende de patlamis Gilda ama tespitleri iyimis yinedehimmm .. Gilda peki
Gül demirinmi gecen sene dedigi bu subat cikdi ?cevremdeki fal haberleriyle geldim
asli gulun olumlu dedigi arkadasim olumsuz olumsuz dedigi arkadasim olumlu gelisme yasadi
gulun gecen sene subat dedigi konu bu subat oldu
birine isilayin aylar onceki fali cikti
baska birine de alya arkin patladi negatifi basip gondermis falda ama oyle olmadi. zamaninda bana da negatifi basip yanilmisti
simdilik bu kadar![]()
kimseyi etkilemek istemem ama dün indirimi vardı baktirdim benim bildiğim spesifik birsey vardı ama onu bilemedi..normal diyeyim genel açılımıArkadaşlar Cengiz Göktürk’ün puanları şişirme mi?Yorum alan oldu mu?