- 15 Şubat 2024
- 308
- 139
- 18
- 24
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.641
Herkesi denediniz mibenim fal sepetinde beğendiğim kimse yok. Ayşe vardı bi soyadını unuttum Marin galiba, o ex in adını vermişti şaşırmıştım. ama geleceği kimse bilemedi. söylenenler de hep herkese denebilecek genel şeylerdi bence, bir detay, geçmişteki bir olay falan hiçbir şey bilen olmadı
yok canım o kadar da değil, beşki 50 60 kişi.Herkesi denediniz mi
İşılay can i denemişmiydiniz fal sepetinde? Dedikleri çıkmış miydi ?yok canım o kadar da değil, beşki 50 60 kişi.
50-60 kisi nekadar azyok canım o kadar da değil, beşki 50 60 kişi.
Bir servet yatirmis olmalisinnnyok canım o kadar da değil, beşki 50 60 kişi.
yok ya, pahalılara hiç bulaşmadım. bir de sürpriz falcı denediğimden hep ucuza geldi, kötü yorum yapınca iade edenleri de sayınca tek paraya 2 fal gibi oldu. hem 2 yıllık bir süreç yani ayda 1 ya da 2 fal gibi oluyor düşününce.Bir servet yatirmis olmalisinnn
Falcılar çıldırmış olmalı. Hadi Gül, Nesibe, Sevgi vs bir derece. Yılların deneyimine o kadar para istiyorlar diyelim. Ama Zeyno Peri 1000 tlZeyno Peri ye baktıran var mı? Kredisi çok yükselmiş
Denedin mi nasıl niye o kadar pahalı halbuki yeni katılmış fal sepetineZeyno Peri ye baktıran var mı? Kredisi çok yükselmiş
Denedim fena değildi ortalama bir yorumdu bana göre. Muhtemelen vadesi de çıkmayacakDenedin mi nasıl niye o kadar pahalı halbuki yeni katılmış fal sepetine
Ida daghan da indirim varmış iyi mi sizce?Bu hafta kimsede indirim kodu yok mu
Ida daghan da indirim varmış iyi mi sizce?
Ida daghan da indirim varmış iyi mi sizce?
Ona bende baktirmistim 2022 de, unuttum ama ne dedigini, bir dinleyeyimmKızlar Ahu Yaldız bende imkansız dönmez dediğim eximin döneceğini söylemişti.Verdiği vadeler de döndü ve Ahunun dediğinin aynısını birebir telefonda söyledi çocuk bana kelimesi kelimesine nasıl bildi şoktayım
Valla bacım buna katılamıyorum evet çıkıyor baktıriyorum bu para bunami verilir diyenlere varki veriyorum diyorum ama çok pahalı ya neye göre elektrik mi yakiyolar anlamadim artık şu fiyatları bi indirmeleri lazım artık battım batiyorumFalcılar çıldırmış olmalı. Hadi Gül, Nesibe, Sevgi vs bir derece. Yılların deneyimine o kadar para istiyorlar diyelim. Ama Zeyno Peri 1000 tlBen baktırmıştım ama sonra falı hemen silmiştim. Demek ki hiç beğenmemişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?