• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

benim fal sepetinde beğendiğim kimse yok. Ayşe vardı bi soyadını unuttum Marin galiba, o ex in adını vermişti şaşırmıştım. ama geleceği kimse bilemedi. söylenenler de hep herkese denebilecek genel şeylerdi bence, bir detay, geçmişteki bir olay falan hiçbir şey bilen olmadı
Herkesi denediniz mi

1708220794808.png

ay kızlar siz diyince merak ettim baktım 199 fal baktırmışım falsepetinde 2021 yılından beri :D ve kocaman bi sıfır hiç bilen olmadı

Ida daghan da indirim varmış iyi mi sizce?

Az önce ona katina açtırdım ama 12 dakikalık olmasına rağmen çook genel geçer şeylerdi İlerisi için söylediklerini zaman gösterecek tabi Bu kişi aynı konuda fal açtırdığım 10.kişi oldu sadece birkaçı şaşırtan şeyler söyledi yani
bilmelerine şaşırdım ama isimleri sonra yazacağım çünkü verdikleri zaman aralıklarına daha var

Kızlar Ahu Yaldız bende imkansız dönmez dediğim eximin döneceğini söylemişti.Verdiği vadeler de döndü ve Ahunun dediğinin aynısını birebir telefonda söyledi çocuk bana kelimesi kelimesine nasıl bildi şoktayım

Kızlar Ahu Yaldız bende imkansız dönmez dediğim eximin döneceğini söylemişti.Verdiği vadeler de döndü ve Ahunun dediğinin aynısını birebir telefonda söyledi çocuk bana kelimesi kelimesine nasıl bildi şoktayım
Ona bende baktirmistim 2022 de, unuttum ama ne dedigini, bir dinleyeyimm

Falcılar çıldırmış olmalı. Hadi Gül, Nesibe, Sevgi vs bir derece. Yılların deneyimine o kadar para istiyorlar diyelim. Ama Zeyno Peri 1000 tl🙈 Ben baktırmıştım ama sonra falı hemen silmiştim. Demek ki hiç beğenmemişim.
Valla bacım buna katılamıyorum evet çıkıyor baktıriyorum bu para bunami verilir diyenlere varki veriyorum diyorum ama çok pahalı ya neye göre elektrik mi yakiyolar anlamadim artık şu fiyatları bi indirmeleri lazım artık battım batiyorum 🤕

Back