- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.681
2sene önce evet oda çok kötü niyetli birini bilemedi melek yaptıDuygu Deniz e baktırmış mıydınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2sene önce evet oda çok kötü niyetli birini bilemedi melek yaptıDuygu Deniz e baktırmış mıydınız?
Duygu Deniz son falında beni şeytan yaptı adeta. Karşındaki şundan şundan korkmuş diyor anlattıklarının hiçbirini yapmamıştım oysa ki. Bir daha baktırmam sanırım. Deccal gibi birşey yaptı beni.2sene önce evet oda çok kötü niyetli birini bilemedi melek yaptı
cnm begendigin cıktı dedigin var mı son zmnlardaDuygu Deniz son falında beni şeytan yaptı adeta. Karşındaki şundan şundan korkmuş diyor anlattıklarının hiçbirini yapmamıştım oysa ki. Bir daha baktırmam sanırım. Deccal gibi birşey yaptı beni.
Mart ayında belli olacak canım, baktırıp beğendiklerim mart dedi. Bekliyorum ben de.cnm begendigin cıktı dedigin var mı son zmnlarda
birde ben şunu anladım 2 gün önce bir arkadasım birine baktırdı yüz yüze asırı nokta atısı bildi ona kurulan cumlelere kadar şok oldu kızın eli ayağı titredi ben bir baktırdım berbattı. burda o kadar konusup bir yere varamama nedenimiz bence hem biraz enerjı işi birine uyan birine alakasız olabiliyo hem de anda bile bilen insan sayısının az olması bırak gelecegikızlar bütün falcılar falso ama aralarından eleme yaparsak sizce daha güvenilir dediginiz biri var mı hic anda teğet edebilen biraz bile olsa ?
Duygu deniz güzel politika yapar bak sana kendini suçlatır sonra diğeri öküz yani melek bende gördüm geçtim duygu deniz acaba bir kendine gelebilir mi benimki hepsini tek tek yazmam bak ama uyuz oldum hani sıkıntıları vardı maddi manevi ailevi niye o zaman başka birine lüks yerde yüzük taktı ha cevap ver sıkıntısı olan depresyona girer batıktır of sinirlerim bozulduDuygu Deniz son falında beni şeytan yaptı adeta. Karşındaki şundan şundan korkmuş diyor anlattıklarının hiçbirini yapmamıştım oysa ki. Bir daha baktırmam sanırım. Deccal gibi birşey yaptı beni.
anı bile göremiyolar ya ofDuygu deniz güzel politika yapar bak sana kendini suçlatır sonra diğeri öküz yani melek bende gördüm geçtim duygu deniz acaba bir kendine gelebilir mi benimki hepsini tek tek yazmam bak ama uyuz oldum hani sıkıntıları vardı maddi manevi ailevi niye o zaman başka birine lüks yerde yüzük taktı ha cevap ver sıkıntısı olan depresyona girer batıktır of sinirlerim bozuldu
Beğendiğim birisi artık girmiyor bir de nezih tuna var o iyiydi geçmişi değerlendirinceDuygu deniz güzel politika yapar bak sana kendini suçlatır sonra diğeri öküz yani melek bende gördüm geçtim duygu deniz acaba bir kendine gelebilir mi benimki hepsini tek tek yazmam bak ama uyuz oldum hani sıkıntıları vardı maddi manevi ailevi niye o zaman başka birine lüks yerde yüzük taktı ha cevap ver sıkıntısı olan depresyona girer batıktır of sinirlerim bozuldu
Beğendiğim birisi artık girmiyor bir de nezih tuna var o iyiydi geçmişi değerlendirince
Bekliyorum heyecanla yorumlarınızıNezih Tuna’yı da deneyeyim bakalım, son kişi bu olacak heralde fal sepetinde denediğim
Bütün denediğim kişilerle ilgili detaylı yorum yapacağım kızlar bir süre sonra
Geçmiş falımda sorduğum kişiyle olmayacağını, ekim ayından sonra hiç görüşmeyeceğimizi bildiNezih Tuna’yı da deneyeyim bakalım, son kişi bu olacak heralde fal sepetinde denediğim
Bütün denediğim kişilerle ilgili detaylı yorum yapacağım kızlar bir süre sonra
Yani bildi mi canım?Geçmiş falımda sorduğum kişiyle olmayacağını, ekim ayından sonra hiç görüşmeyeceğimizi bildi
Evet odönem için çok üzülsemde bildi biliyorum insan kabullrnmek istemiyot bazrn ama gerçekler acı oluyorYani bildi mi canım?
gelecek yorumlarına hiç takılmayın aynen fal sonucta modunuzu düşürmeyin anlık bilip bilmemeleri bence önemli olan gelecek bizim bile fikrimiz dakikalar içinde değişebiliyor.Kızlar Nezih Tunaya su falı attım ve bu fal sepetinde son falımdır bir daha kafama silah dayasalar bu işe para vermem fal baktırmam (umarım bu sözümü unutmam)
Nezih Tuna en uzun ses kaydını gönderen o olmuş ama baştan sona tamamen olumsuz konuşmuş Hepsi de geleceğe dair Şuan durumun olumsuz olduğunu zaten ben yazmıştım ama geçmişe dair hiçbir şey söylememiş bile Nokta atış dediğim şuan veya geçmişle ilgili bildiği hiçbir şey olmamış yani Diğerlerinde az çok şu anı veya geçmişi bilen olmuştu
Neyse dediğim gibi gelecekle ilgili full olumsuz konuşmuş ama enseyi karartmıyoruz bakalım neler olacak zaman gösterir
ayrıca nezıh tunanın gelecek bende cıkmadı zatengelecek yorumlarına hiç takılmayın aynen fal sonucta modunuzu düşürmeyin anlık bilip bilmemeleri bence önemli olan gelecek bizim bile fikrimiz dakikalar içinde değişebiliyor