Fal Sepeti Deneyimleri

özlem yılmaz hakkında ne dusunuyosunuz simdi ikinci kez baktırdım da bide gecen yıl baktırmısım sanki durum analizleri cok iyi gibi geldi anlıkta iyi gibi gelecek fos

ya evet söyle bi bakinca anlik, gecmis mesela bende herkes bilebiliyor ama gelecegi tutturan bi Alaca Pera olmustu harfi harfine, sonra dedim vay be tekrar baktiriyim ikincisinde zort oldu asla tutmadi...
of bunu yasıyorum bende hani cok klasik bir durum mu acaba yasadıgım diye dusunuyorum artık nasıl biliyolar diye cunku ipucuda vermemeye calısıyorum olabildigince ezber yapmıs gibi hep aynı seyi söylüyolar bide

En beğendiğiniz yorumcuekim
alacayı severim ben tavsiye gibi konusur ama samimi konusuyo benimle umut tacirliği yapmadıgını dusunuyorum o yuzdem hep söz veriyo dürüst olcam diye.gül abla da severim ama o biraz bende pembe cıkıyo anlık iyi olsada gelecek onun dısında son zamanlarda zülal sibel ve simdi özleme baktırdım.

Elena için ne düşünüyorsunuz

Ya o zaman bu alacağım son yorum olck gibi gözüküyor söylenilen şeyler çıkmamaya devam ederse ki ediyor uygulamayı silerim hem para gidiyor hem boşuna umut ediyorum
ah 3 yıldır ne paralar döktüm hem oraya hem site dışı bilseniz zaman kaybı biliyoruz hepimiz ama çok kötü bir bağımlılık yolun başındaysanız hiç bulaşmayın bence de. hadi bir yorum daha atıyım bir süre atmayacağım diye diye gidiyo paralar maddı manevi hasar

Nerdeyse bir yıl olck Elena hanımdan çok memnunum geçmiş anlık mükemmel geleceğe dair dediği şey çıkmazsa büyük hayalkırıklığına uğrarım zaten olmazsa uygulamayı tümden silmeyi düşünüyorum siz de bırakmayı deneyin

inşallah hepimizin tüm belirsizlikleri biter

Kızlar bugüne özel katina fallarında %40 indirim varmış, kimi önerirsiniz?
Çok teşekkür bacım Allah ne muradin varsa versin hale bak ya hiç tanımadığım birilerine dert yanıyor kavga ediyor bişi oldum sanıyorum bir gün olur giderimde değerim bilinir dusununsene kardeşim var anlamaz annem var anlamaz falcilar anlıyor siz bana güzel şeyler dediniz ne diyim Allah benden alsın siz gibi iyi niyetlilere versin mucizelelerini ben anladım haketmiyorum

En beğendiğiniz yorumcu kim
benim fal sepetinde beğendiğim kimse yok. Ayşe vardı bi soyadını unuttum Marin galiba, o ex in adını vermişti şaşırmıştım. ama geleceği kimse bilemedi. söylenenler de hep herkese denebilecek genel şeylerdi bence, bir detay, geçmişteki bir olay falan hiçbir şey bilen olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…