- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.621
çıkarsa söylerim şimdilik çıkan yokÇıkarsa geri dönüş yapabilir misiniz bı de çıkan bı yorumcu var mı sitede
Uzun süredir baktiriyorm dediniz neden gubune denk gelmedibiraz da falcının gününe denk gelcen şans meselesi
En beğendiğiniz yorumcuekimözlem yılmaz hakkında ne dusunuyosunuz simdi ikinci kez baktırdım da bide gecen yıl baktırmısım sanki durum analizleri cok iyi gibi geldi anlıkta iyi gibi gelecek fos
of bunu yasıyorum bendeya evet söyle bi bakinca anlik, gecmis mesela bende herkes bilebiliyor ama gelecegi tutturan bi Alaca Pera olmustu harfi harfine, sonra dedim vay be tekrar baktiriyim ikincisinde zort oldu asla tutmadi...
alacayı severim ben tavsiye gibi konusur ama samimi konusuyo benimle umut tacirliği yapmadıgını dusunuyorum o yuzdem hep söz veriyo dürüst olcam diye.gül abla da severim ama o biraz bende pembe cıkıyo anlık iyi olsada gelecekEn beğendiğiniz yorumcuekim
Elena için ne düşünüyorsunuzalacayı severim ben tavsiye gibi konusur ama samimi konusuyo benimle umut tacirliği yapmadıgını dusunuyorum o yuzdem hep söz veriyo dürüst olcam diye.gül abla da severim ama o biraz bende pembe cıkıyo anlık iyi olsada gelecekonun dısında son zamanlarda zülal sibel ve simdi özleme baktırdım.
bende cıkmadı acıkcasıElena için ne düşünüyorsunuz
Ya o zaman bu alacağım son yorum olck gibi gözüküyorbende cıkmadı acıkcası
ah 3 yıldır ne paralar döktüm hem oraya hem site dışı bilsenizYa o zaman bu alacağım son yorum olck gibi gözüküyorsöylenilen şeyler çıkmamaya devam ederse ki ediyor uygulamayı silerim hem para gidiyor hem boşuna umut ediyorum
Nerdeyse bir yıl olck Elena hanımdan çok memnunum geçmiş anlık mükemmel geleceğe dair dediği şey çıkmazsa büyük hayalkırıklığına uğrarım zaten olmazsa uygulamayı tümden silmeyi düşünüyorum siz de bırakmayı deneyinah 3 yıldır ne paralar döktüm hem oraya hem site dışı bilsenizzaman kaybı biliyoruz hepimiz ama çok kötü bir bağımlılık yolun başındaysanız hiç bulaşmayın bence de. hadi bir yorum daha atıyım bir süre atmayacağım diye diye gidiyo paralar maddı manevi hasar
inşallah hepimizin tüm belirsizlikleri biterNerdeyse bir yıl olck Elena hanımdan çok memnunum geçmiş anlık mükemmel geleceğe dair dediği şey çıkmazsa büyük hayalkırıklığına uğrarım zaten olmazsa uygulamayı tümden silmeyi düşünüyorum siz de bırakmayı deneyin
Umarıminşallah hepimizin tüm belirsizlikleri biter
Çok teşekkür bacım Allah ne muradin varsa versin hale bak ya hiç tanımadığım birilerine dert yanıyor kavga ediyor bişi oldum sanıyorum bir gün olur giderimde değerim bilinir dusununsene kardeşim var anlamaz annem var anlamaz falcilar anlıyor siz bana güzel şeyler dediniz ne diyim Allah benden alsın siz gibi iyi niyetlilere versin mucizelelerini ben anladım haketmiyorumKızlar bugüne özel katina fallarında %40 indirim varmış, kimi önerirsiniz?
Hic bir dediği çıkmadı ,yıllar geçti vadesi dolayı. Çok güzel şeyler söylemişti oysaKızlar arya çiçeki denedim beğendim ben var mı deneyen?
webden girince oluyor ama uygulamada sorun var. ben geçen sene şikayet yazmıştım ama umurlarında olmamış demek.Bu uygulamada neden yapılan yorumlari tam okuyamiyoruz
En beğendiğiniz yorumcu kimwebden girince oluyor ama uygulamada sorun var. ben geçen sene şikayet yazmıştım ama umurlarında olmamış demek.
benim fal sepetinde beğendiğim kimse yok. Ayşe vardı bi soyadını unuttum Marin galiba, o ex in adını vermişti şaşırmıştım. ama geleceği kimse bilemedi. söylenenler de hep herkese denebilecek genel şeylerdi bence, bir detay, geçmişteki bir olay falan hiçbir şey bilen olmadıEn beğendiğiniz yorumcu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?