- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
- #12.661
Ben de belirli aralıklarla sevdiğim kişilere fal atıyorum. Ötekilere 100-200 verip heba etmektense bir kere baktırırım yeter bana diye düşünüyorum.Valla bacım buna katılamıyorum evet çıkıyor baktıriyorum bu para bunami verilir diyenlere varki veriyorum diyorum ama çok pahalı ya neye göre elektrik mi yakiyolar anlamadim artık şu fiyatları bi indirmeleri lazım artık battım batiyorum
bilmiş mi sizde deOna bende baktirmistim 2022 de, unuttum ama ne dedigini, bir dinleyeyimm
Yok maalesefbilmiş mi sizde de
teşekkürlerYok maalesef
Zeyno peri bana enerjimiz uymadı diye iade ettiZeyno Peri nin sesini falalem Zeyder e çok benzettim.
Ben katina baktirmistim Ahu ya katina da bence en iyisi. Yada 2022 den itibaren gelistirdi kendiniYok maalesef
ocak ayında baktırmıştım,sorduğum kişinin ocak sonunda-şubat başı gibi adımı olacağını söylemişti tabiki vadesi geçti,şubatın sonu geldi sayılır. Daha sonra vadesi çıkmayınca yeni bi fal atıp verdiğiniz vade çıkmadı acaba anlattığınız durum farklı olabilir mi diye yazmıştım,o da fala bakmadan istersen başka bi yorumcudan yardım al gibi bişey yazmıştı,bnde iptal edin o zaman demiştim etmişti.Nevin güle baktıran var mı yorumlarınızı alabilir miyim
mahalle teyzesi falı gibi bir şeydi. dediklerinin de vadesi geçeli aylar oldu.Nevin güle baktıran var mı yorumlarınızı alabilir miyim
çok kötüydü o bendeŞifa Laçine baktıran var mı acaba arkadaşlar?Falı çıkan-çıkmayan var mı hiç?
ilk girdiği zamanlar siteye atmıştım arkadaşımla bana aynı duayı attı oku diye ezbere, cumleler aynıydı. o an bildi sandım ama arkadasım icin özellikle sonradan durumun cok farklı oldugunu öğrendikocak ayında baktırmıştım,sorduğum kişinin ocak sonunda-şubat başı gibi adımı olacağını söylemişti tabiki vadesi geçti,şubatın sonu geldi sayılır. Daha sonra vadesi çıkmayınca yeni bi fal atıp verdiğiniz vade çıkmadı acaba anlattığınız durum farklı olabilir mi diye yazmıştım,o da fala bakmadan istersen başka bi yorumcudan yardım al gibi bişey yazmıştı,bnde iptal edin o zaman demiştim etmişti
bende o an dinlediğimde bildiğini sanmıştım,sanırım hepsinin taktiği bu zaten konu ilişkiyse belli başlı şeyler söyleniyo onu da yıllardır iyice geliştirmişler diye düşünüyorum.Ucuzdu o zamanlar bi deneyeyim demiştim ama şuan o fiyata atılmaz bence de ona yazık olurilk girdiği zamanlar siteye atmıştım arkadaşımla bana aynı duayı attı oku diye ezbere, cumleler aynıydı. o an bildi sandım ama arkadasım icin özellikle sonradan durumun cok farklı oldugunu öğrendik
Duygu Deniz e baktırmış mıydınız?Ben neredeyse birçok kişiye baktırdım burda da yazmıştım çıkmıyor.. Osüreçte umudumu kesmek yerine umutlanmamış sağlamışlar
Duygu Deniz e baktırmış mıydınız?
Ben baktırdım çıkmadı.Uzun ve mantıklı yorum yapıyor sadece o kadar.Yorumları aşırı abartılı anlam veremiyorum nasıl hepsi olumlu bir falcıyıda bu kadar yüceltmezsin yorumlarda.Bu kişiyi ben de çok merak ediyorum
Kesinlikle o an o kadar mantıklı konusuyo ki tam bir insan sarrafı halbuki sonradan mantıklı düşününce anlıyorsun soruya göre yorum yapıldığını herkese uyulabilecek seyler söylediğiniBen baktırdım çıkmadı.Uzun ve mantıklı yorum yapıyor sadece o kadar.Yorumları aşırı abartılı anlam veremiyorum nasıl hepsi olumlu bir falcıyıda bu kadar yüceltmezsin yorumlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?