Fal Sepeti Deneyimleri

Ben de belirli aralıklarla sevdiğim kişilere fal atıyorum. Ötekilere 100-200 verip heba etmektense bir kere baktırırım yeter bana diye düşünüyorum.

Nevin güle baktıran var mı yorumlarınızı alabilir miyim
ocak ayında baktırmıştım,sorduğum kişinin ocak sonunda-şubat başı gibi adımı olacağını söylemişti tabiki vadesi geçti,şubatın sonu geldi sayılır. Daha sonra vadesi çıkmayınca yeni bi fal atıp verdiğiniz vade çıkmadı acaba anlattığınız durum farklı olabilir mi diye yazmıştım,o da fala bakmadan istersen başka bi yorumcudan yardım al gibi bişey yazmıştı,bnde iptal edin o zaman demiştim etmişti.

ilk girdiği zamanlar siteye atmıştım arkadaşımla bana aynı duayı attı oku diye ezbere, cumleler aynıydı. o an bildi sandım ama arkadasım icin özellikle sonradan durumun cok farklı oldugunu öğrendik

ilk girdiği zamanlar siteye atmıştım arkadaşımla bana aynı duayı attı oku diye ezbere, cumleler aynıydı. o an bildi sandım ama arkadasım icin özellikle sonradan durumun cok farklı oldugunu öğrendik
bende o an dinlediğimde bildiğini sanmıştım,sanırım hepsinin taktiği bu zaten konu ilişkiyse belli başlı şeyler söyleniyo onu da yıllardır iyice geliştirmişler diye düşünüyorum.Ucuzdu o zamanlar bi deneyeyim demiştim ama şuan o fiyata atılmaz bence de ona yazık olur

Ben baktırdım çıkmadı.Uzun ve mantıklı yorum yapıyor sadece o kadar.Yorumları aşırı abartılı anlam veremiyorum nasıl hepsi olumlu bir falcıyıda bu kadar yüceltmezsin yorumlarda.
Kesinlikle o an o kadar mantıklı konusuyo ki tam bir insan sarrafı halbuki sonradan mantıklı düşününce anlıyorsun soruya göre yorum yapıldığını herkese uyulabilecek seyler söylediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…