- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.601
Kızlar bugüne özel katina fallarında %40 indirim varmış, kimi önerirsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sibel avcıya atıcam şimdi onun katinası hoşuma gitmiştiKızlar bugüne özel katina fallarında %40 indirim varmış, kimi önerirsiniz?
Beğendiniz mi?ben sibel avcıya atıcam şimdi onun katinası hoşuma gitmişti
ben beğendimBeğendiniz mi?
ben begenmiştim ama vadesine daha varElena günce hakkında neler düşünüyorsunuz vadeler tutuyor mu
Kaç kez baktirdiniz bana da farklı vadeler veriyor değişebilir diyor ama çok nokta atışı yaptıben begenmiştim ama vadesine daha var
2 kere vade 1 ay daha uzadı çok baktırmamak gerekiyorKaç kez baktirdiniz bana da farklı vadeler veriyor değişebilir diyor ama çok nokta atışı yaptı
Neden çok baktırmamak gerekiyor2 kere vade 1 ay daha uzadı çok baktırmamak gerekiyor
çok üst üste baktırınca verimli olmuyo. yılların deneyimiNeden çok baktırmamak gerekiyor
ben yollamıştm bana olumsuz dedi ben de baktırmadımKızlar arya çiçeki denedim beğendim ben var mı deneyen?
Geçen sene denedim, bayağı kötüydü. Önce dedi eskisi ile aranızı bi kadın bozmuş ama arkadaş duygusal bir şey yok, sonra dedi ki bu kişi ile yeni tanışmış, şu an sana dönmesini engelliyor. Benle beraberken tanımadığı bir insan aramızı nasıl bozmuş acaba? Kendi baktığı faldan bilr haberi olmayan şuursuz bir falcı. Dedikleri de çıkmadı ayrıca.Kızlar arya çiçeki denedim beğendim ben var mı deneyen?
Yani kısacası ileriye dönük dediği şeyler çıkıyor mu onu sormak istedim zaten kimlere baktirdiysam anlık biliyorlar geçmişi biliyorlar geleceğe dair olan şeyler cikmadiçok üst üste baktırınca verimli olmuyo. yılların deneyimi
Valla bazı şeyleri nokta atışlı bilince şaşırdım. Olumsuzluklarda vardı. Orda herkese baktırdım beni ve ilişkimi en iyi bilen arya, gökçe, alin, zeus, kahin kraliçe azcıkta derya. Diğerleri boş sallamasyon şeyleri vardıGeçen sene denedim, bayağı kötüydü. Önce dedi eskisi ile aranızı bi kadın bozmuş ama arkadaş duygusal bir şey yok, sonra dedi ki bu kişi ile yeni tanışmış, şu an sana dönmesini engelliyor. Benle beraberken tanımadığı bir insan aramızı nasıl bozmuş acaba? Kendi baktığı faldan bilr haberi olmayan şuursuz bir falcı. Dedikleri de çıkmadı ayrıca.
onu bende beklemedeyimYani kısacası ileriye dönük dediği şeyler çıkıyor mu onu sormak istedim zaten kimlere baktirdiysam anlık biliyorlar geçmişi biliyorlar geleceğe dair olan şeyler cikmadi
ya evet söyle bi bakinca anlik, gecmis mesela bende herkes bilebiliyor ama gelecegi tutturan bi Alaca Pera olmustu harfi harfine, sonra dedim vay be tekrar baktiriyim ikincisinde zort oldu asla tutmadi...onu bende beklemedeyim
Çıkarsa geri dönüş yapabilir misiniz bı de çıkan bı yorumcu var mı sitedeonu bende beklemedeyim
biraz da falcının gününe denk gelcen şans meselesiya evet söyle bi bakinca anlik, gecmis mesela bende herkes bilebiliyor ama gelecegi tutturan bi Alaca Pera olmustu harfi harfine, sonra dedim vay be tekrar baktiriyim ikincisinde zort oldu asla tutmadi...