Fal Sepeti Deneyimleri

Biz de arkadaşım için göndermiştik. Sadece genel bir tavsiye vermişti.

Cok guzel olmus,eline sağlık arkadaşım :) Enerji konusunda oldukça tecrübeli ve bilgilisin..Acaba çok fal baktırdıktan sonra enerjimizi nötrleştirmek,temizlemek için,sirkeli su ve kaya tuzu ile yıkanmak dışında önerebileceğin bir yöntem varmı?

var tabii ki. her ne istiyosan ne kadar sana zor görünen bi durumda olsa olmıycağına aklın inansa da zorla! düşünce şeklini değitir...

Sevgili B Blondequeen bir şey sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim. Fal baktırdım çok kötü etkilenmişim bunaldım.Tarot da harf nasıl çıkar aklım hala almıyor? Bir de çıkan her olumsuz kart eski sevgiliye mi yorulmalı? Bir de ne kadar sağlıklı çekilen kart çünkü kararsız kalıyorum seçerken? Fazla fazla olumsuzdu yüzüme yüzüme çarptı.

Tarotta harf çıkmaz her kim söylediyse hissiyatı ile söylemiştir.sorulan soru ne ise ona göre yorumlanır kartlar. Eğer eski sevgiliyi sorduysan evet ona yorulacaktır.kararsız kalmanda yüksek ihtimalle kötü kart çekicem kaygısındandır. Ki çekmişsiniz de zaten.fal bakan kişi ile baktıran arasındaki enerji çok önemlidir. Benimde zamanında süper gıcık olduğum falcılar vardı.

Ben öyle çok fal baktıran biri degilim binnaz bir kaç kez denedim ama kredi yüklerken hep sorun yaşadım oraya atmama kararı aldım.

Ondan sonra fal sepetinde falcıları denemeye başladım tek tutan Talia oldu ve durumu oldugu gibi bilene söyleyen tek kişiydi istememiştim olmasını ama oldu olunca gerçekten çok şaşırdım birebir tuttu ilk defa bir falım Tekrar baktırmak için bekliyorm ama gelmiyor. .duygu aurayada iyi diyenler oldu talia gelmeyince ona attım bakalım nasıl bakacak.

Duygu bende çıkmadı ya

haber verir misin ben de baktırdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…