- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.241
kızlar ya binnazda hiç fal baktırmadım pahalı diye ama sağlam yorumcu varsa düşünüyorum baktırmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatile çıkmıştırTalia yı merak ediyorum.. bıraktı mı acaba.. öğrenmek gerek
3 haftadır bekliyorum ben gelsinnnnnTatile çıkmıştır
Aslında sormadım soru. Falcı maziyi bildiği için oraya yordu sen bitti diyorsun da bitmemiş sen daha çek dedi. Adam ciddi adımlar atıyor. Sende gelene yok dersen aha böle kalırsın dedi. Bütün o hırsla başka bir fal attım. O da bizi evlendirdi.Kaderimde varmış.Tarotta harf çıkmaz her kim söylediyse hissiyatı ile söylemiştir.sorulan soru ne ise ona göre yorumlanır kartlar. Eğer eski sevgiliyi sorduysan evet ona yorulacaktır.kararsız kalmanda yüksek ihtimalle kötü kart çekicem kaygısındandır. Ki çekmişsiniz de zaten.fal bakan kişi ile baktıran arasındaki enerji çok önemlidir. Benimde zamanında süper gıcık olduğum falcılar vardı.
Bi de en son buğraya atmıstım kahve falı geçen ay . O bayağı tarih verdi temmuz sonu ağustos başı dedi. Emre dinç çok övülmüş onun verdiği tarihler kesin tutuyor falan denmiş ona da sesli yorum istiyorum. . Sesli yoruma geçmesini bekliyorum
Emre Dinç nedense benim de hoşuma gitmiyor. Hali tavrı ben ısınamadım bir türlüEmre Dinçi tavsiye etmiyorum. Bana dediği hiçbir şey çıkmadı.
Buğranın ise vadeleri tutmuyor sadece. Genelde söyledikleri er ya da geç çıkıyor.
Kime baktırdın yada kimlere?Aslında sormadım soru. Falcı maziyi bildiği için oraya yordu sen bitti diyorsun da bitmemiş sen daha çek dedi. Adam ciddi adımlar atıyor. Sende gelene yok dersen aha böle kalırsın dedi. Bütün o hırsla başka bir fal attım. O da bizi evlendirdi.Kaderimde varmış.
Emre dinç ne söylemişti sana?Emre Dinçi tavsiye etmiyorum. Bana dediği hiçbir şey çıkmadı.
Buğranın ise vadeleri tutmuyor sadece. Genelde söyledikleri er ya da geç çıkıyor.
Açelya tuğra veya şevdar avazkızlar ya binnazda hiç fal baktırmadım pahalı diye ama sağlam yorumcu varsa düşünüyorum baktırmayı
Telwe çingene ve fal sepeti Melisa DonukukKime baktırdın yada kimlere?
Falımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi 60 tl olmuş. Asla değmez.Emre dinç ne söylemişti sana?
Falının içeriğini sormadım canım tekrar bi oku yazdığımı istersen.bak doğru anlamışsın ki yukarıdaki analizi yapmışsın ve yazmışsınFalımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi 60 tl olmuş. Asla değmez.
Analizi senin için yapmadım Tıpkı daha önce de paylaştığım gibi baktırmak isteyenlere bir öneri olsun diye yazdım Yazdığını sen tekrar okuyup anlayabilirsin.Falının içeriğini sormadım canım tekrar bi oku yazdığımı istersen.bak doğru anlamışsın ki yukarıdaki analizi yapmışsın ve yazmışsın
Anda ve geçmişti ilginç bir iki detay vermişti. Bir vadesi haftaya doluyor diğeri de kurban bayramınaydı o da patlıycak gibi duruyor..Arkadaşlar Ahmet Cansoy a fal baktırıp sonucu ve vadesi çıktı diyen var mı?
Bencede vade çünkü insanoglu bu tutturması zor diye geliyo bana,ama sonuc olarak hissettikleri şu sana gelecek bu olay şöyle sonuclanacak dedikleri cıkar çünkü hissiyat olay karsısında hisleriyle söylüyo:)Ama zaman vermelerine ben takılmıyorum çünkü o kadarını bilemezler bence:)Ama diğer türlğ hisleriyle böyle olcak demeleri olabilirBen en son üç hafta falan önce atmıştım hatta belki bir ay oluyordur. Şöyle bir düşüncem var benim fal konusunda, gerçekten uzun aralıklarla baktırılmalı. Baktırdığımız falcıların kimisi gerçekten hissleriyle söylüyor bazı şeyleri evet ama bizimde sabır göstermemiz gerekiyor. Yukarılar da biriniz şey diye yazmıştı vade çıkmaz ama sonuçlar çıkar gibisinden. Ona katılıyorum. :)
Analizi senin için yapmadım Tıpkı daha önce de paylaştığım gibi baktırmak isteyenlere bir öneri olsun diye yazdım Yazdığını sen tekrar okuyup anlayabilirsin.
Falımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi
Tavsiye veriyosan falının içeriğini de paylaşacaksın tabii ki ! Bi soru soruldu sana cevap veriyosan dogru duzgun vericeksin anladin mi? bos ukalalik yapmiycaksin