Fal Sepeti Deneyimleri

Hadi ya duygu çıkmadımı bende şimdi dinledim normal bir faldı bir iki kişilik analizim iyiydi ama geçmişle ilgili pek nokta atışı yoktu o üzdü geçmişte olmaz gibi geldi

Tarotta harf çıkmaz her kim söylediyse hissiyatı ile söylemiştir.sorulan soru ne ise ona göre yorumlanır kartlar. Eğer eski sevgiliyi sorduysan evet ona yorulacaktır.kararsız kalmanda yüksek ihtimalle kötü kart çekicem kaygısındandır. Ki çekmişsiniz de zaten.fal bakan kişi ile baktıran arasındaki enerji çok önemlidir. Benimde zamanında süper gıcık olduğum falcılar vardı.
Aslında sormadım soru. Falcı maziyi bildiği için oraya yordu sen bitti diyorsun da bitmemiş sen daha çek dedi. Adam ciddi adımlar atıyor. Sende gelene yok dersen aha böle kalırsın dedi. Bütün o hırsla başka bir fal attım. O da bizi evlendirdi.Kaderimde varmış.

Bi de en son buğraya atmıstım kahve falı geçen ay . O bayağı tarih verdi temmuz sonu ağustos başı dedi. Emre dinç çok övülmüş onun verdiği tarihler kesin tutuyor falan denmiş ona da sesli yorum istiyorum. . Sesli yoruma geçmesini bekliyorum 😔

Emre Dinçi tavsiye etmiyorum. Bana dediği hiçbir şey çıkmadı.
Buğranın ise vadeleri tutmuyor sadece. Genelde söyledikleri er ya da geç çıkıyor.

Aslında sormadım soru. Falcı maziyi bildiği için oraya yordu sen bitti diyorsun da bitmemiş sen daha çek dedi. Adam ciddi adımlar atıyor. Sende gelene yok dersen aha böle kalırsın dedi. Bütün o hırsla başka bir fal attım. O da bizi evlendirdi.Kaderimde varmış.
Kime baktırdın yada kimlere?

Emre dinç ne söylemişti sana?
Falımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? 😀 Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi 60 tl olmuş. Asla değmez.

Herkes deneyimlerini paylaşmış. Ben de paylaşayım sizlerle :

-Buğra- Gayet özenli, yardımcı olmaya çalışıyor gerçekten. Hemen bitireyim apar topar göndereyim yapmıyor. Enerjisi de çok iyi. Falı bende er ya da geç çıkıyor. Sadece zaman tahminlerinde yanılıyor.

-Alex- Ona çok şey borçluyum. Gözlerimi açtı diyebilirim. Yıllar önce kimsenin bilemediği arka plandaki asıl olayı bana o söylemişti. İnanmadım ama zamanla onun öyle olduğunu gördüm. Ve öngörüleri de bende çıkıyor. Hisleri çok çok iyi. Vadelerde onunki de tutmuyor maalesef.

-Nesibe Tekbaşer- Asla ama asla paranıza değmeyecek bir fal. Bir de şimdi 100 Tl yapmış, sanki çok süper bir fal bakıyor 😕 Dolandırıyor da dolandırıyor. Samimi ve açık bir üslupla anlatmıyor. Faldan anladığını düşünmüyorum. Bana, ne söylediği çıktı,ne de vadeleri tuttu. Çöp bir fal. Paranız ziyan olur.

-Talia- Dedikleri onun da çıkmadı. Çok emin konuşuyordu ama vadeleri falan da tutmadı maalesef.

-Emre Dinç- Maalesef o da çıkmadı. İlgisi iyi ama falı tutmadı. Anda fena değil fakat gelecek öngörüsü çıkmadı.

-Yağmur- Çok tatlı bir abla kendisi. Gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. İlgisi iyi. Fakat çok fazla pembeci olduğunu düşünüyorum ve kayda değer çok fazla şey söylemiyor. Vadeleri tutmadı bende fakat öngörülerinin bazısı oldu.

-Yağmur Sothis- Vadeleri tutmadı. Anda iyi değil. Öngörülerinin bir iki tanesi oldu.

-Senanur Tan- İlk 3 falımda, verdiği vadeler inanılmaz bir şekilde çıkıyordu. Öngörüleri de iyiydi. Sonraki fallarımda vadeler tutmamaya başladı. Bir daha tercih etmedim.

-Duygu Aura- Anda iyi. İlgisi özeni güzel. İlk iki falımda vadeleri de tuttu. Fakat sonraki fallarımda tutmadığı için tekrar atmadım.

-Melih Gün- Eh işte... Anda fena değil. Verdiği vade henüz tamamlanmadı. Bakalım tutarsa buraya yazacağım.

-Ahmet Cansoy- O da eh işte denebilir. Vadesine henüz var. Çıktığında yazacağım.

- Melisa Donukuk- Bir kaç kez çok bunaldığımda fal atmıştım ama fazla pembeci yaa 😕 Vadeler bende tutmadı.

- Yorumcu Zeus, Efsun Zengin, Medyum Gizem, Melis Durkan, Samira Günel, Oylum Genç de ehh işte denebilecek fallardan. Denenebilirler...

-Sevgi Derman, Valentina Wolf, Gaus, Firuzen, Lily Ayim, Ersan Sam,Nagina Guenn, Melek Kara asla tavsiye etmediklerim. Oldukça kötü ve vasatlar fal konusunda.

Falımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? 😀 Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi 60 tl olmuş. Asla değmez.
Falının içeriğini sormadım canım tekrar bi oku yazdığımı istersen.bak doğru anlamışsın ki yukarıdaki analizi yapmışsın ve yazmışsın 😁

Falının içeriğini sormadım canım tekrar bi oku yazdığımı istersen.bak doğru anlamışsın ki yukarıdaki analizi yapmışsın ve yazmışsın 😁
Analizi senin için yapmadım ☺️ Tıpkı daha önce de paylaştığım gibi baktırmak isteyenlere bir öneri olsun diye yazdım 😉 Yazdığını sen tekrar okuyup anlayabilirsin.

Ben en son üç hafta falan önce atmıştım hatta belki bir ay oluyordur. Şöyle bir düşüncem var benim fal konusunda, gerçekten uzun aralıklarla baktırılmalı. Baktırdığımız falcıların kimisi gerçekten hissleriyle söylüyor bazı şeyleri evet ama bizimde sabır göstermemiz gerekiyor. Yukarılar da biriniz şey diye yazmıştı vade çıkmaz ama sonuçlar çıkar gibisinden. Ona katılıyorum. :)
Bencede vade çünkü insanoglu bu tutturması zor diye geliyo bana,ama sonuc olarak hissettikleri şu sana gelecek bu olay şöyle sonuclanacak dedikleri cıkar çünkü hissiyat olay karsısında hisleriyle söylüyo:)Ama zaman vermelerine ben takılmıyorum çünkü o kadarını bilemezler bence:)Ama diğer türlğ hisleriyle böyle olcak demeleri olabilir

Analizi senin için yapmadım ☺️ Tıpkı daha önce de paylaştığım gibi baktırmak isteyenlere bir öneri olsun diye yazdım 😉 Yazdığını sen tekrar okuyup anlayabilirsin.
Falımın içeriğini paylaşmak zorunda değilim sanırım ? 😀 Tarih verdi, hayatıma yeni birinin gireceğini söyledi ve işle ilgili bir konu vardı onun hakkındaki öngörüsü de tutmadı. İşte bidahaki sevgililer gününü yalnız geçirmeyeceksin falan demişti. Baktıralı 2 yıl oldu. Ne dediği çıktı ne de tarih tuttu... Bir de şimdi
Tavsiye veriyosan falının içeriğini de paylaşacaksın tabii ki ! Bi soru soruldu sana cevap veriyosan dogru duzgun vericeksin anladin mi? bos ukalalik yapmiycaksin

Tavsiye veriyosan falının içeriğini de paylaşacaksın tabii ki ! Bi soru soruldu sana cevap veriyosan dogru duzgun vericeksin anladin mi? bos ukalalik yapmiycaksin

X