Herkes deneyimlerini paylaşmış. Ben de paylaşayım sizlerle :
-Buğra- Gayet özenli, yardımcı olmaya çalışıyor gerçekten. Hemen bitireyim apar topar göndereyim yapmıyor. Enerjisi de çok iyi. Falı bende er ya da geç çıkıyor. Sadece zaman tahminlerinde yanılıyor.
-Alex- Ona çok şey borçluyum. Gözlerimi açtı diyebilirim. Yıllar önce kimsenin bilemediği arka plandaki asıl olayı bana o söylemişti. İnanmadım ama zamanla onun öyle olduğunu gördüm. Ve öngörüleri de bende çıkıyor. Hisleri çok çok iyi. Vadelerde onunki de tutmuyor maalesef.
-Nesibe Tekbaşer- Asla ama asla paranıza değmeyecek bir fal. Bir de şimdi 100 Tl yapmış, sanki çok süper bir fal bakıyor
Dolandırıyor da dolandırıyor. Samimi ve açık bir üslupla anlatmıyor. Faldan anladığını düşünmüyorum. Bana, ne söylediği çıktı,ne de vadeleri tuttu. Çöp bir fal. Paranız ziyan olur.
-Talia- Dedikleri onun da çıkmadı. Çok emin konuşuyordu ama vadeleri falan da tutmadı maalesef.
-Emre Dinç- Maalesef o da çıkmadı. İlgisi iyi ama falı tutmadı. Anda fena değil fakat gelecek öngörüsü çıkmadı.
-Yağmur- Çok tatlı bir abla kendisi. Gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor. İlgisi iyi. Fakat çok fazla pembeci olduğunu düşünüyorum ve kayda değer çok fazla şey söylemiyor. Vadeleri tutmadı bende fakat öngörülerinin bazısı oldu.
-Yağmur Sothis- Vadeleri tutmadı. Anda iyi değil. Öngörülerinin bir iki tanesi oldu.
-Senanur Tan- İlk 3 falımda, verdiği vadeler inanılmaz bir şekilde çıkıyordu. Öngörüleri de iyiydi. Sonraki fallarımda vadeler tutmamaya başladı. Bir daha tercih etmedim.
-Duygu Aura- Anda iyi. İlgisi özeni güzel. İlk iki falımda vadeleri de tuttu. Fakat sonraki fallarımda tutmadığı için tekrar atmadım.
-Melih Gün- Eh işte... Anda fena değil. Verdiği vade henüz tamamlanmadı. Bakalım tutarsa buraya yazacağım.
-Ahmet Cansoy- O da eh işte denebilir. Vadesine henüz var. Çıktığında yazacağım.
- Melisa Donukuk- Bir kaç kez çok bunaldığımda fal atmıştım ama fazla pembeci yaa
Vadeler bende tutmadı.
- Yorumcu Zeus, Efsun Zengin, Medyum Gizem, Melis Durkan, Samira Günel, Oylum Genç de ehh işte denebilecek fallardan. Denenebilirler...
-Sevgi Derman, Valentina Wolf, Gaus, Firuzen, Lily Ayim, Ersan Sam,Nagina Guenn, Melek Kara asla tavsiye etmediklerim. Oldukça kötü ve vasatlar fal konusunda.