- 6 Nisan 2019
- 123
- 109
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #1.201
ne zaman baktırdın ve sana ne dedi?Talia ile ilgili bir şeyler çıkınca çok mutlu oluyorum :) benimki de çıksa keşke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zaman baktırdın ve sana ne dedi?Talia ile ilgili bir şeyler çıkınca çok mutlu oluyorum :) benimki de çıksa keşke
Bir kaç hafta öncene zaman baktırdın ve sana ne dedi?
Merhaba bilincli isteyerek olumlama yaparak bir durumu gerçekleştirdiğiniz oldu mu ,olduysa olumlamayı nasil yapıyorsunuz ?Öncelikle binnazabla;
En yüksek fiyat 150 tldir. Bu cidden yüksek bi rakam. Ve yorumcuların nerdeyse hepsi psikolojik danışman desteği verirler kartlarla harmanlayıp. Hep 150 lik baktırdığım için sitede sadece kart yorumu yapan ve bana göre en iyi yorumu yapan açelya tuğradır. Çok iyi kart bilgisine sahip katinada. Hissiyatını katmaz ne çekerseniz onu yorumlar sorunuzla beraber. Olay bağlantısı iyidir ve öngörüleri sağlamdır.isterseniz 1000 kere gönderin uslubu değişmez.
Şevdar avaz; yine kart bilgisi çok iyi olan yorumculardan biridir. Hayat deneyimi var belli hissiyatını biraz daha katarak yorum yapar. Sizi tanıdıkça samimileşir. Onunda olay bağlantı ve öngörüleri çoğu kez gerçekleşmiştir. Olayların sonucunu iyi hisseder.
Haleh çetiner;
Bir ara ki ilk iyi yorum yapan yorumculardan biridir eskidir çünkü. Her ne kadar ona danışmasamda yıllardır. Kesinlikle tam bir psikolojik danışmandır. Hissiyat katmaz. Yorumu dinledikten sonra içinize sular serpilir yüzünüzde bi gülümseme herşey çok güzel olucak dersiniz.
Binnazda başka kimseye baktırmadım. Dediğim enerji açma meselesinden dolayı.
Gelelim falalem;
Rezzan bi dönem halehten sonra en sık yorum aldığım kişiydi. Bi abla edasında konuşur ve özellikle son baktırdıklarımda hep ortada konuşur. Sonucu ne olumlu ne olumsuz yorumlar.
falsepeti;
Nesibeyle başladık bi zamanlar yine. Rabbim hissiyatıma zeval vermesinle başlar onunla bitirir. Kart yorumunu hiç görmedim açıkçası kendi fikirlerini söylüodu o zamanlar. Ve çok hızlı konuşur kaçırırsınız ne dediğini tekrar tekrar dinlemek zorunda kalırsınız. 10 öngörü söylediyse 1 i gerçekleşmiştir. Samimidir.para kaygısı yoktur.
Emre dinç;
Enerji bakımı yapar. Kart yorumu diil. Enerjisel bağların devam edip etmediğine bakar ve kadersel bir birliktelik görürse negatif bağları temizler enerji çalışmasıyla ki yaklaşık 6 aydır bunu yapıyoruz engelli olduğum zamanlardan eski sevgilimle şimdi arada konuşma evresine geldik. Sabır ve sabırın ötesini isteyen bi süreç. Sonucu hala bilmiyoruz yaşamadık henüz.
Medyum gizem;
Hayatında biri var dediğim ama ben göremiorum diyen bi yorumcu oldu benim için yine kart yorumu katinada. Benim açımdan başarılı diildi. Tabi kişiye görede değişir bu.
Bedava fal kazndın da çıkan süpriz yorumcular;
Buğra,özgür can, gaus, zeliş, annette claire- niye ismini bu kadar zor koymuş anlayamadım- bugra genel herkesin hayatinda yasanabilcek yorum yapmis.ozgur can, bugranin bi alt versiyonu. Gaus negatif ve gereksiz bence. Zelis te fali gonderip hemen evden cikmam lazim edasiyla ses kaydi yapmis. Yine arkadas ortaminda konusulan seyleri soylemis. Annette ise 10 tane kisiyi almis siraya. Enerjisi artik yerlerde hakkini helal et olumsuz konusuyorumla yorum yapip, eger istersen su veya yildiznameye gel kaderinde varsa engel kalkar sana yonelir diyenlerden. Bilincaltimi mahfeden bir yorumcudur. Tum negatif enerjiyi sanki ustume saldi.Ve kesinlikle sifa dagitmak diil maddi kaygi diyorum. Yine soyluyorum 8 veya 10 kisiye fal bakamazsiniz. Arada muhakkak fire verirsiniz. Olumluysa olumsuz veya tam tersi gorursunuz.
Efsun; ise yorumun sonunda eger begendiysen puan ve yorum birakabilirmisin diyecek kadar durust bi yorumcu yalniz Cok kisa olmasindan ziyade dolu bi yorumu yok.
Sitelerden aklima gelmeyenlerde vardir tabii ki bunun sebebi ya cok once olmasi veya basariz yorumlarda bulunduklarindan hatirlamiyorumdur.
Sonuca gelicek olursak;
O kadar cok para harcamisim ki ve sonuca baktigimda anlik cikolata etkisi. Bi anda icinize umut dolar cogu faldan sonra bi kismindan sonra ise esma falan verenler iste yada sunlari yap duzelir diyenlerden sonra oldurtturma istegi. Olaylarin sonucunu sadece ve sadece ana kader planiniz ve sizin bilincaltinizdaki inanc seviyeniz belirler. Evren gonderilen her kivilcimi esit algilar. Iyi yada kotu diye ayirt etmez. Olmiycagini dusundugunuz biseyi de olcagini dusundugunuz biseyide esit algilar. Hangisinin frekansi yuksekse size onu geri gonderir. Cok mu darda kaldiniz sadece bi iki danistiginiz yorumcunuz olsun enerjinizi acmayin herkese bunu insanlara duydugum genel sevgiden dolayi soyluyorum. Yoksa sizi tanimam etmem. Bu yaziyi da bu sebeple yazdim.birde telefonda danistigim bi kisi vardi onu simdi diil belki sonra yazarim. Netice hep aynidir. Haciya hocaya da gitmeyin arkadaslar ben hic gitmedim etrafimda cok giden oldu. sizinle ilgili olan ve sizin yetemediginiz veya kontrol edemediginiz biseyi sizin yerinize kimse yapamaz! Bunu unutmayin! kendiniz oturun gunlerce dua edin evrene inancinizi gonderin bunu yapin. Ama sizin yerinize baskasi yapabilir dusuncesine Inanmayin. Sevgiler..
Valla çok güzel yazmışsınız tebriklerÖncelikle binnazabla;
En yüksek fiyat 150 tldir. Bu cidden yüksek bi rakam. Ve yorumcuların nerdeyse hepsi psikolojik danışman desteği verirler kartlarla harmanlayıp. Hep 150 lik baktırdığım için sitede sadece kart yorumu yapan ve bana göre en iyi yorumu yapan açelya tuğradır. Çok iyi kart bilgisine sahip katinada. Hissiyatını katmaz ne çekerseniz onu yorumlar sorunuzla beraber. Olay bağlantısı iyidir ve öngörüleri sağlamdır.isterseniz 1000 kere gönderin uslubu değişmez.
Şevdar avaz; yine kart bilgisi çok iyi olan yorumculardan biridir. Hayat deneyimi var belli hissiyatını biraz daha katarak yorum yapar. Sizi tanıdıkça samimileşir. Onunda olay bağlantı ve öngörüleri çoğu kez gerçekleşmiştir. Olayların sonucunu iyi hisseder.
Haleh çetiner;
Bir ara ki ilk iyi yorum yapan yorumculardan biridir eskidir çünkü. Her ne kadar ona danışmasamda yıllardır. Kesinlikle tam bir psikolojik danışmandır. Hissiyat katmaz. Yorumu dinledikten sonra içinize sular serpilir yüzünüzde bi gülümseme herşey çok güzel olucak dersiniz.
Binnazda başka kimseye baktırmadım. Dediğim enerji açma meselesinden dolayı.
Gelelim falalem;
Rezzan bi dönem halehten sonra en sık yorum aldığım kişiydi. Bi abla edasında konuşur ve özellikle son baktırdıklarımda hep ortada konuşur. Sonucu ne olumlu ne olumsuz yorumlar.
falsepeti;
Nesibeyle başladık bi zamanlar yine. Rabbim hissiyatıma zeval vermesinle başlar onunla bitirir. Kart yorumunu hiç görmedim açıkçası kendi fikirlerini söylüodu o zamanlar. Ve çok hızlı konuşur kaçırırsınız ne dediğini tekrar tekrar dinlemek zorunda kalırsınız. 10 öngörü söylediyse 1 i gerçekleşmiştir. Samimidir.para kaygısı yoktur.
Emre dinç;
Enerji bakımı yapar. Kart yorumu diil. Enerjisel bağların devam edip etmediğine bakar ve kadersel bir birliktelik görürse negatif bağları temizler enerji çalışmasıyla ki yaklaşık 6 aydır bunu yapıyoruz engelli olduğum zamanlardan eski sevgilimle şimdi arada konuşma evresine geldik. Sabır ve sabırın ötesini isteyen bi süreç. Sonucu hala bilmiyoruz yaşamadık henüz.
Medyum gizem;
Hayatında biri var dediğim ama ben göremiorum diyen bi yorumcu oldu benim için yine kart yorumu katinada. Benim açımdan başarılı diildi. Tabi kişiye görede değişir bu.
Bedava fal kazndın da çıkan süpriz yorumcular;
Buğra,özgür can, gaus, zeliş, annette claire- niye ismini bu kadar zor koymuş anlayamadım- bugra genel herkesin hayatinda yasanabilcek yorum yapmis.ozgur can, bugranin bi alt versiyonu. Gaus negatif ve gereksiz bence. Zelis te fali gonderip hemen evden cikmam lazim edasiyla ses kaydi yapmis. Yine arkadas ortaminda konusulan seyleri soylemis. Annette ise 10 tane kisiyi almis siraya. Enerjisi artik yerlerde hakkini helal et olumsuz konusuyorumla yorum yapip, eger istersen su veya yildiznameye gel kaderinde varsa engel kalkar sana yonelir diyenlerden. Bilincaltimi mahfeden bir yorumcudur. Tum negatif enerjiyi sanki ustume saldi.Ve kesinlikle sifa dagitmak diil maddi kaygi diyorum. Yine soyluyorum 8 veya 10 kisiye fal bakamazsiniz. Arada muhakkak fire verirsiniz. Olumluysa olumsuz veya tam tersi gorursunuz.
Efsun; ise yorumun sonunda eger begendiysen puan ve yorum birakabilirmisin diyecek kadar durust bi yorumcu yalniz Cok kisa olmasindan ziyade dolu bi yorumu yok.
Sitelerden aklima gelmeyenlerde vardir tabii ki bunun sebebi ya cok once olmasi veya basariz yorumlarda bulunduklarindan hatirlamiyorumdur.
Sonuca gelicek olursak;
O kadar cok para harcamisim ki ve sonuca baktigimda anlik cikolata etkisi. Bi anda icinize umut dolar cogu faldan sonra bi kismindan sonra ise esma falan verenler iste yada sunlari yap duzelir diyenlerden sonra oldurtturma istegi. Olaylarin sonucunu sadece ve sadece ana kader planiniz ve sizin bilincaltinizdaki inanc seviyeniz belirler. Evren gonderilen her kivilcimi esit algilar. Iyi yada kotu diye ayirt etmez. Olmiycagini dusundugunuz biseyi de olcagini dusundugunuz biseyide esit algilar. Hangisinin frekansi yuksekse size onu geri gonderir. Cok mu darda kaldiniz sadece bi iki danistiginiz yorumcunuz olsun enerjinizi acmayin herkese bunu insanlara duydugum genel sevgiden dolayi soyluyorum. Yoksa sizi tanimam etmem. Bu yaziyi da bu sebeple yazdim.birde telefonda danistigim bi kisi vardi onu simdi diil belki sonra yazarim. Netice hep aynidir. Haciya hocaya da gitmeyin arkadaslar ben hic gitmedim etrafimda cok giden oldu. sizinle ilgili olan ve sizin yetemediginiz veya kontrol edemediginiz biseyi sizin yerinize kimse yapamaz! Bunu unutmayin! kendiniz oturun gunlerce dua edin evrene inancinizi gonderin bunu yapin. Ama sizin yerinize baskasi yapabilir dusuncesine Inanmayin. Sevgiler..
Profesyonel bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için ben kendi adima teşekkür ederim. Birçok şeyi daha iyi algilamama neden oldu, net.Arkadaşlar hepinize merhaba size birkaç bilgi vermek amacıyla üye oldum siteye. Aslında falcılarla ilgili yorumları araştırmak için bu siteyi kullanıyorum. Ve size tüm baktırdığım falları yazıcam. Yazdıklarımdan sonra eminim bir çoğunuz daha fazla baktırıp bir kısmınız ise baktırmamayı tercih edicektir. Öncelikle genelde fal baktırma meselesi özel hayatta bir belirsizlik veya beklentinin olup gerçekleşmediği zamanlarda ortaya çıkar ki bunu her falcı bilir. İlişkisi olup tıkırında gidenlerin çok çok azı açılım gönderirler.fal çeşitleri olarak kendimde tarot baktığım için (lütfen banada bakarmısın talebinde bulunmayın)bunu sadece anlayın diye yazdım) yıldızname ve su falı apayrıdır. Yıldızname de havas ilmi kullanılır. Su falı ise her baba yiğidin harcı diildir. Yani bu iki fal türüne baktırmayın. Yıldıznameye bakıyorum diyen online falcıların hepsi her sitede bulabilceğiniz numeroloji veya doğum haritanız üzerinden yorum yapıolardır. Su falı ise uzun zaman konsantrasyon ve cok ciddi hissiyat gerektirir. Çok istiyosanız online diil birebir baktırın. Kart fallarına gelicek olursak tarot kartları olayların gidişatı ve sonucu ile ilgili hem seçeneklerinizi hemde genel sonucu söyler size. Seçtiğiniz kartları yorumlarlar. Fazla bi hissiyat gerektirmez. Katina ise tamamen bence ilişkinin dinamiğini veya kişilerin düşüncelerini net olarak ortaya koyarlar. Çünkü kartları yine siz seçiyosunuz. Kahve falına hiç bulaşmam hatta ne zaman elime alsam içim sıkılır. Bi dönem bi online fal sitesinde tarot bakıodum. Öyle şeylerle karşılaşıosunuz ki bakmayı bıraktım. Enerji meselesi ise çok çok farklı bi alandır ve öncesinde baya bi eğitim ister. Esiden mahalledeki teyzelerin fotosunu göster bakiyim diyip bişeyler söylemesinin de altında o kişiden aldığı enerji vardır. Ona göre konuşur. Ve tabii ki birçok insan gibi bu güne kadar en az 10 yılı aşkın bi süredir baya bi para harcamışımdır. Psikolojisine gelirsek bir kere her falcıyı denemeyin siz bi fal gönderdiğinizde o kişiye enerjinizi açıyosunuz ve ona sizin bilinçaltınıza olumlu veya olumsuz kodlama yapma şansı veriyosunuz. Ve sonrasında hep arada derede kalan bi enerjide oluyosunuz. Bundan zaten sürekli fal baktırma isteği gelio içinizden. Net bi enerjide olamadığınızdan dolayı. Tek veya iki kişiye danışın. Güvendiğiniz. Kart falı gönderin muhakkak. Ve ilk açılımda kesinlikle net soru sorun detay anlatmayın. Falı dinledikten sonra içinizden gelen sese kulak verin güven verdi mi vermedi mi? Bildimi demiyorum bakın güven diyorum. Sonuçta bu işten para kazanıolar. Ama kimisi işinin hakkını verir. Bu sebeple de bilin ki 8-10 kişi sıradaysa bu iş tamamen para odaklı yapılıodur sıra size gelene kadar enerjiler çarpışıodur havada. Olumlu sonucu olan bişeyi size olumsuz veya tam tersi iletebilirler. Sitelere geliyorum merakla bekliyosunuz farkındayım:)
Önce sizin olmasını istediğiniz dileğinize en saf duyguyla yaklaşmanız lazım. Siz birşeyi çok isteyebilirsiniz bu bilinçaltınızın inandığı anlamına gelmez. Birçok kitap var bununla ilgili. Evet olmuş gibi yaşıycaksınız o dileğinizi. Gözünüzde canlandırın. Hergün. Yine söylüyorum ana kader planımız var buna müdahele edemeyiz. Evet yaptım ve gerçekleşmişti.Merhaba bilincli isteyerek olumlama yaparak bir durumu gerçekleştirdiğiniz oldu mu ,olduysa olumlamayı nasil yapıyorsunuz ?
Profesyonel bilgi ve deneyimlerinizi paylaştığınız için ben kendi adima teşekkür ederim. Birçok şeyi daha iyi algilamama neden oldu, net.
Birkaç sorum olacakti: kahve falı iyi değil mi? Siz kendiniz mi tercih etmiyorsunuz? Ben online da kartlara dokunamadigimizdan kahve tercih ediyorum genelde. Bir diğer sorum ise kart falı tercih ettiğimizde de dediginiz gibi her ne kadar kartlar hissiyat gerektirmese de enerjimizi açmış oluyor muyuz? Son olarak ta online fal baktığınız bir dönem olmuş ve karşılaştığınız bazi durumlardan dolayı bırakmışsınız. Neden? Çarpık ilişkilerle ilgili sorular mi? Enerjisi iyi gelmeyen danışanlar mi? Merak ettim
Dediklerinin her bir kelimesine katılıyorum. Bu enerji olayına gelirsek de bununla ilgili bir belgesel var hatta.Önce sizin olmasını istediğiniz dileğinize en saf duyguyla yaklaşmanız lazım. Siz birşeyi çok isteyebilirsiniz bu bilinçaltınızın inandığı anlamına gelmez. Birçok kitap var bununla ilgili. Evet olmuş gibi yaşıycaksınız o dileğinizi. Gözünüzde canlandırın. Hergün. Yine söylüyorum ana kader planımız var buna müdahele edemeyiz. Evet yaptım ve gerçekleşmişti.
Kahve falının enerjisi bana iyi gelmio.o sebeple söyledim. Katina veya tarotta enerjinizi dier fal türlerinde olduğu kadar açmazsınız. Fal baktığım dönemde insanların bana muhtaç olduklarını hissettim her fal gönderdiklerinde. Olumlu yada olumsuz etkilemek istemedim. Bu büyük bir sorumluluktur, yüktür.
Bence fiziksel temasa gerek yok neticede siz seçiyosunuz yine. Bi kere arka arkaya kısa aralıklarla aldığınız her kehanet yine sizin aklınızdaki net isteğinizin yönünü şaşırtır. Bunu havaya atılan bi ok düşünün.bu ok sizin dileğiniz olsun eğer siz hangi noktaya gitmesini istiyosanız o tarafa doğru bilinçli atmalısınız diil mi? Eğer bilinçsiz fırlatırsanız herhangi bi yere düşer. Sizin istemediğiniz bi yere. Bunu da sık fal baktırarak niyetinizin enerjisini çarpıtıyosunuz. Her falda yaşadıpınız farklı duygu durumları bilinç altınızda da aynı değişiklikleri yaptığı için evrene gönderdiğiniz enerji de havada kalıp kafasına göre bi yere düşüyo ok gibi.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Peki kartlara fiziksel temasımız önemli değil mi? Online kart falları sağlıklı yorum çıkarır mı sizce sonuçta dokunmuyoruz.. İkinci sorum da çok sık fal baktırınca olacağı varsa da olmaz gibi bir durum ya da ötelenme gibi bir durum olur mu? Bir kart açılımı sonuçlanmadan başka açılım yaptırma diye birşey söylemişti bir cafe falcısı bana. Ben mesela duymak istediğim birşeyi duyuyorum ve vade alıyorum ama o sonuçlanmadan başkasına da baktırıyorum ilkinin vadesi hiç gerçekleşmiyor böyle böyle aylar geçiyor
Adı nedir?Dediklerinin her bir kelimesine katılıyorum. Bu enerji olayına gelirsek de bununla ilgili bir belgesel var hatta.
Çok haklısınız. Benimki biraz teyit isteği, duymak istediğim şeyi tekrar tekrar duyma ihtiyacı ama birçoğu aynı şeyi söylese de olacak diye bir türlü olmuyor , son 1 yıldır bekliyorum misal. Baktırdıklarımın %90’ı olumlu sonuç veriyor gel gör ki her biri ayrı vade derken aylar geçiyor. Ben de sık fal baktırarak resmen ötelettiğimi düşünüyorum artık. Çok sağolun tekrarBence fiziksel temasa gerek yok neticede siz seçiyosunuz yine. Bi kere arka arkaya kısa aralıklarla aldığınız her kehanet yine sizin aklınızdaki net isteğinizin yönünü şaşırtır. Bunu havaya atılan bi ok düşünün.bu ok sizin dileğiniz olsun eğer siz hangi noktaya gitmesini istiyosanız o tarafa doğru bilinçli atmalısınız diil mi? Eğer bilinçsiz fırlatırsanız herhangi bi yere düşer. Sizin istemediğiniz bi yere. Bunu da sık fal baktırarak niyetinizin enerjisini çarpıtıyosunuz. Her falda yaşadıpınız farklı duygu durumları bilinç altınızda da aynı değişiklikleri yaptığı için evrene gönderdiğiniz enerji de havada kalıp kafasına göre bi yere düşüyo ok gibi.
Sır - The Secret diye bir belgesel. youtube da vardı sanırsam.Adı nedir?
bÇok haklısınız. Benimki biraz teyit isteği, duymak istediğim şeyi tekrar tekrar duyma ihtiyacı ama birçoğu aynı şeyi söylese de olacak diye bir türlü olmuyor , son 1 yıldır bekliyorum misal. Baktırdıklarımın %90’ı olumlu sonuç veriyor gel gör ki her biri ayrı vade derken aylar geçiyor. Ben de sık fal baktırarak resmen ötelettiğimi düşünüyorum artık. Çok sağolun tekrar
tamm tabii ki biliyorum onu. quantum yasasını temel alır. ilgilenenler okuyabilirler.Sır - The Secret diye bir belgesel. youtube da vardı sanırsam.