Fal Sepeti Deneyimleri

sonuç olarak bugun bir fal baktırcak olsan 100 tl harcayacak olsan , kime yada kimlere gönderirdin ?

Tavsiye veriyosan falının içeriğini de paylaşacaksın tabii ki ! Bi soru soruldu sana cevap veriyosan dogru duzgun vericeksin anladin mi? bos ukalalik yapmiycaksin
Neden paylaşayım yaa sen kimsin ki ? Kim oluyorsun da bana emir verir gibi konuşuyorsun hadsiz! Ukalalık yapan da sensin, edepsiz olan da, cazgır olan da... Ben senin askerlik arkadaşın değilim! Ukalalık yaptığın yalaka arkadaşlarına benzemem.

Hee baktırayım dedim de 1 ağıstosda burdayım yazmış anaa offf ya

Başka ordan bana önereceğin olurmu cıkan gene,alex derin hisler deniss e bide nas a baktırmıstım hepsi aynı şöyle olcak dediler mesela sonuc olara aynı şeyi dediler ama ben dokuz doguruyorum işte..Başka cıkan var mı sende

Onun biraz üslubu diğer fal bakanlardan değişik. Enerjiniz umarım tutar Başka kimler vardı bir bakayım sana tavsiye edebileceğim var mı
Çok teşekkürlerGerçekten ben kafada kura kura kafayı yedim çünkü,özellikle karşı tafaın hislerini hissedebilen biri olsa keşke nolcak sonumız falan valla delircem sanki..

Çok teşekkürlerGerçekten ben kafada kura kura kafayı yedim çünkü,özellikle karşı tafaın hislerini hissedebilen biri olsa keşke nolcak sonumız falan valla delircem sanki..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bir dönem bende öyleydim sürekli fal baktırdım. Ama inan sürekli fal baktırmak enerjiyi tıkıyor ve olacakları geciktiriyor. Keşke biraz salıvermeyi, başka şeylere odaklanabilmeyi becerebilsek
Şu an tavsiye edebileceğim, Samira Günal, Duygu Aura ve Ahmet Cansoy

Evet bişey diyimmi her fal baktırdıgımda yemim ederim gecikleştirdigimi hissettim..Baktırıyorum ya içime kötü his doguyır bak olacak diyorım ama gene baktırdın ve uzadı diyorum..Ama varya beklemek cok zor böyle alıp kalbimi sıkıyo biri sanki bende vurdum fallara..Normalde asla baktırmazdım merakım da yoktu ama şu süreç beni bitirdi..Tamam teşekkürler ama ara veriyim ben ya dimi cok baktırdım ciddrn 1 aydır

Yanii... Bence öyle yapmalısın. Hem senin enerjin de tıkanıyor ve gerçekten gecikiyor. O kişiyi ve olayı da sürekli düşünmek geciktiriyor. Mümkünü olduğunca başka şeylere odaklan ve düşünme derim... İnşallah güzel sonuçlar alırsın

İnşallah yaaEvet biraz düşünmemek lazım ama ben düşünmeden durunca sanki kopucam ondan gibi korkuyorum kalbim acıyor hatta..Ama cok dogru diyosun inşallah ya hepimiz güzel sonuçlar alırız ,mutluluklarımızı da paylaşırız burda birbirimizle

Insanlarla sorunlarin var senin psikolojik hastasin net !! Tanimadigin biriyle bile bu hale gelebilcek kadar zavallisin yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…