• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Denedim kahin kreliçeyi olumsuz konusan kadınmış sanırım bana olumluydu karakter analizi geçmişte yaşananlar partnerimle sorunun ne zaman başladığını nokta atışlı bildi kafamda ki düşünceleri de bakalım gelecek cıkar mı

Kızlar selam falsepetine üye oldum ilk kez fal baktıracağım daha önce hayatımda kahve falından başka fal bilmem ama şu katina falından baktıracağım Şimdi bu siteye önce para mı yatırıyoruz ve katina için kimi önerirsiniz? Ayrıca nasıl bakıyorlar o an mesajlaşıyor muyuz yani nasıl oluyor?

Kızlar selam falsepetine üye oldum ilk kez fal baktıracağım daha önce hayatımda kahve falından başka fal bilmem ama şu katina falından baktıracağım Şimdi bu siteye önce para mı yatırıyoruz ve katina için kimi önerirsiniz? Ayrıca nasıl bakıyorlar o an mesajlaşıyor muyuz yani nasıl oluyor?
kart ile kredi alıyorsunuz alışveriş yapar gibi. telefonda bakan da var, size sesli kayıt atan da yazan da. İstediğinizi seçebilirsşnsiz. Bir önden sorunuz varsa soruyorsunuz, bir yazışma hakkıda fal sonrası oluyor. Önereceğim kimse yok.

ilk kez zülale attım belki bi cogunuza cıkmamıstır ama ben ozellıkle sıfır bilgi verdim ve 15 dakika su falı bakmış. yanlış tek kelimesi yok asırı nokta atıslıydı ve de doldurma amaclı bakmamıs o sureyi

aslinda duyguyu deneyecektim ama gunlerdir yakalayamadigim icin gul demir'i denedim. 10 dakikaya yakin ses kaydi gondermis cogunda adamin beni nasil gordugu nasil dusundugu icin yorum yapmis. dusunceler icin iyi dendigi icin baktirmistim zaten ona. ilkbahara dogru vadeler vermis hep.

Kızlar nesibe; katinayı 15.000 kredi mi yapmış ben mi yanlış görüyorum😳 yani 1.500 tl. Şaka bu herhalde ya ? Online bir fala 10-12 dakikaya bu rakam şaka olmalı. Aklımızla oynanıyor😳 baktırmamamız gerek. Bu ne ya ?
1500 vallaha çok pahalı sırada bekliyorum bekliyorum 3. Sıradayım atan atıyor bakalım ne dicek nasıl silkeleyecek beni :/ama burda birsürü şey okudum bana çıkıyor kadın!bende aldım çünkü katina tarot hatta şaman destesi bile onları okuyor diğerleri para vermeyin ben okurum😂 bana çıkıyor ondan atıyorum birde biri daha var bir tarih verdi eğer çıkarsa çok ucuz yazıcam kızlar pazar günü belli olur şok olacaksınız yeni keşfim ve yeni falcı yalnız burdan yazmasam mı yaza yaza fiyat artıyoruz demişti burdan bir arkadaş

Uzun süredir (5_6ay)baktirmiyordum.Dün indirimde Isilay can a baktırdım.Daha önce havuz falından alıp bakmisti bana ve bi kac şey bildiği için ona gönderdim.Sizde vadeleri,dedikleri çıktı mı? Anda fena değildi.

1500 vallaha çok pahalı sırada bekliyorum bekliyorum 3. Sıradayım atan atıyor bakalım ne dicek nasıl silkeleyecek beni :/ama burda birsürü şey okudum bana çıkıyor kadın!bende aldım çünkü katina tarot hatta şaman destesi bile onları okuyor diğerleri para vermeyin ben okurum😂 bana çıkıyor ondan atıyorum birde biri daha var bir tarih verdi eğer çıkarsa çok ucuz yazıcam kızlar pazar günü belli olur şok olacaksınız yeni keşfim ve yeni falcı yalnız burdan yazmasam mı yaza yaza fiyat artıyoruz demişti burdan bir arkadaş
kubra50 kuponunu kullansaydınız yarı fiyat olurdu yeni keşif fal sepeti mi

Kim olduğunu yazabilir misiniz?Özelden isteyenlerle paylaşabilirsiniz 😊

Kızlar nesibe; katinayı 15.000 kredi mi yapmış ben mi yanlış görüyorum😳 yani 1.500 tl. Şaka bu herhalde ya ? Online bir fala 10-12 dakikaya bu rakam şaka olmalı. Aklımızla oynanıyor😳 baktırmamamız gerek. Bu ne ya ?
Baktiklari tutsa hadi neyse de, anda bile birsuru sey sayan ve hicbiri tutmayan insanlar icin havaya verilen bir para...

Back