• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

siz neyinden memnun kaldınız acaba? Gelecek mi tuttu, siz bilgi vermeden bir detayı mı bildi, anda onaylayabildiğiniz bir şeyi mi gördü vs.
En memnun olduğum tarafı kartlara çok hakim, tarot okumada oldukça tecrübeli, lafı dolandırıp dakika doldurmuyor, kullandığı zamanı dolu dolu hissediyorsun. Anda çok iyi, bir iki tane de kimsenin bilemediği detayı bildi. Ama şuan benim fal baktırdığım konuda bir gelişme olmadığından farklı falcıları denemek istiyorum, ona çok baktırdım.

Ayol yok ne odagi 🤣 bazilari misafirlikte, bazilari, yatakta, bazilari yemek yaparken is arasinda bakiyor hahhahhaha Zelis cana 1 puan verince iade etti zaten hemen. Resmen yatakta keyif yaparken birseyler sallamisti 🤣
Ucuz diye arada fal yolluyorum. İlk başta öyle genel gibii gelmişti. Ama son 3-4 falda gerçekten ağzımı açık bırakacak kadar özel şeyleri bildi. Bildi olay aşkla ilgili değildi. Aşk olsa hadi bir şekilde tutturdu derim ama.

Ucuz diye arada fal yolluyorum. İlk başta öyle genel gibii gelmişti. Ama son 3-4 falda gerçekten ağzımı açık bırakacak kadar özel şeyleri bildi. Bildi olay aşkla ilgili değildi. Aşk olsa hadi bir şekilde tutturdu derim ama.
Zelis Canmi agzini acik birakti? Eminmisin? O kadinin kimsenin agzini acik birakacagini dudunmuyorum. Konudan konuya atlayan karma karis sacmalayan biri o nedenle bana inandirici gelmedi şok ettigi.

kızlar ben sevgi kartalı beğenmedim :( bana yazdıklarımı geri okumuş. mesela iş yerinde sıkıntılarım var demişim görüyorum ki iş yerinde sıkıntıların var demiş :D geriside internet burç kart yorumu gibi. benim fal anlayışıma uymuyor bu

kızlar ben sevgi kartalı beğenmedim :KK43: bana yazdıklarımı geri okumuş. mesela iş yerinde sıkıntılarım var demişim görüyorum ki iş yerinde sıkıntıların var demiş :KK70: geriside internet burç kart yorumu gibi. benim fal anlayışıma uymuyor bu
Ben ona bir süre önce baktirmistim bomboş atmasyon ya .
Saçma sapan konuştu bide uzundu falı.
Konusmak için konuşmuş .
Hiçbir nokta atışı yok.
Zaten sorduğum soruyu yanlış anlayıp ona göre yorum yapmış .
Iade isteyecektim ama uğraşmadım.
Övülmeye de başlanmış sitede 🤣🤣

Zelis Canmi agzini acik birakti? Eminmisin? O kadinin kimsenin agzini acik birakacagini dudunmuyorum. Konudan konuya atlayan karma karis sacmalayan biri o nedenle bana inandirici gelmedi şok ettigi.
Haha valla, ağzımı açık bıraktı. Ama dediğim gibi şu olacak bu olacak dediği için değil. Sezgilerimle ilgili bir süreç yaşadım. İnsanların duygularını değişik bir şekilde fazla hissetmeye başladığımı fark ettim diyelim. Hiçbir şey demeden bunun hakkında konuşmaya başladı mesela. Bir de işte ilk defa o falda tane tane konuştu, başka acayip şeyleri de bildi. Ben de herhalde kadın aşk fallarından bunalmıştı, farklı bir durum görünce ilgisini çekti de özenli ve durugörüyle baktı diye düşündüm. Sonraki falları hep öyle iyi oldu.

Ben ona bir süre önce baktirmistim bomboş atmasyon ya .
Saçma sapan konuştu bide uzundu falı.
Konusmak için konuşmuş .
Hiçbir nokta atışı yok.
Zaten sorduğum soruyu yanlış anlayıp ona göre yorum yapmış .
Iade isteyecektim ama uğraşmadım.
Övülmeye de başlanmış sitede 🤣🤣
Gerçekten mi, banamı çıktıki acaba , gerçi artık umutsuzluktan da yoruldum

Gerçekten mi, banamı çıktıki acaba , gerçi artık umutsuzluktan da yoruldum
Güzel şeyler dediyse inss çıkar .
Ama kadın tirt yani sallıyor mantıklı konuşmaya çalışmış ama his yok yani.
Hiç bir şey bilmiyor saçma sapan yorum yaptı .
Zaten sorduğum soruyu yanlış anladı ona göre yorum yapmisti.

ben online falcıları doğru düzgün bulmadığımdan falsepetinde bir kaç denemeden sonra sürpriz falcı denemeyi daha mantıklı buldum. bazen pahalı falcılar da alabiliyor denemiş oluyoruz en azından ucuza. bugün de denedim, hayal gibi aldı. tamamen yanlış ve başkasının hayatını anlatan bir faldı. daha önce de almıştı falımı gene beğenmemiştim. düşük puan verdim, iade etti. yüksek puanlıların hepsi iade ederek yüksek kalıyor bence, yazan yorumlara güvenmeyin derim. düşük puanı olanlar en azından dürüst, iyi kötü çoğu yorumu yayınlıyorlar.iade edilen paramla sıradaki sürpriz falcıyı bekliyorum:)

ben online falcıları doğru düzgün bulmadığımdan falsepetinde bir kaç denemeden sonra sürpriz falcı denemeyi daha mantıklı buldum. bazen pahalı falcılar da alabiliyor denemiş oluyoruz en azından ucuza. bugün de denedim, hayal gibi aldı. tamamen yanlış ve başkasının hayatını anlatan bir faldı. daha önce de almıştı falımı gene beğenmemiştim. düşük puan verdim, iade etti. yüksek puanlıların hepsi iade ederek yüksek kalıyor bence, yazan yorumlara güvenmeyin derim. düşük puanı olanlar en azından dürüst, iyi kötü çoğu yorumu yayınlıyorlar.iade edilen paramla sıradaki sürpriz falcıyı bekliyorum:)
çok mantıklı aslında 😅

Hayal gibinin iade ettiği falı sürpriz yorumcu olarak Alev Seçkin aldı. Ortalama bir faldı, sorularım çerçevesinde mantıklı yorumlar yapılmış, bir detay, şaşırtan bir bilgi yoktu. Saçma olmayan şeyler de anlatılmamış ama. Yani ben şu kişi egosu için beni kullandı mı diye sordum, bu kişinin egosu yüksek herkesi kullanıyor sizi değil sadece gibi sorulardan çıkarım yapılmış. o nedenle saçmalamamış:) ama normal ücreti için kesinlikle değecek bir bakım değil. Pembeci değil bir de.

Ayrica Işilay Can da şimdiki kişiyle sevgili olucaksiniz dedi hatta 10 güne araniz iyice yakinlaşicak ve şubat 20den itibaren tamamen birbirinize bağlanacaksiniz dedi. Subat ayindada gecmiş den biri sana dönmek isteye bilir dedi.
Işilay Canin vadeleri tutuyormu?
Kizlarrr
Işilay Can 10 gün sonra yakinlaşmaya başliycaksiniz dedi ve bugün tam 10. günü ilk kez öpüştük, şimdi şubat 20yi bekleme vakti

Back