- 4 Mayıs 2023
- 749
- 789
- 23
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.481
siz neyinden memnun kaldınız acaba? Gelecek mi tuttu, siz bilgi vermeden bir detayı mı bildi, anda onaylayabildiğiniz bir şeyi mi gördü vs.Fal sepetinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz neyinden memnun kaldınız acaba? Gelecek mi tuttu, siz bilgi vermeden bir detayı mı bildi, anda onaylayabildiğiniz bir şeyi mi gördü vs.Fal sepetinde
En memnun olduğum tarafı kartlara çok hakim, tarot okumada oldukça tecrübeli, lafı dolandırıp dakika doldurmuyor, kullandığı zamanı dolu dolu hissediyorsun. Anda çok iyi, bir iki tane de kimsenin bilemediği detayı bildi. Ama şuan benim fal baktırdığım konuda bir gelişme olmadığından farklı falcıları denemek istiyorum, ona çok baktırdım.siz neyinden memnun kaldınız acaba? Gelecek mi tuttu, siz bilgi vermeden bir detayı mı bildi, anda onaylayabildiğiniz bir şeyi mi gördü vs.
Yorumları pek iyi değil ama sen bilirsineğer hemen denemek istemeyen varsa ben baktırıcam yazarım kızlar daha önce denememişim
Hic bir sey bildigi yok zelis canin 1 kere baktirdim 1 kere iade aldim. Sacma sapan karma
Ben denedim. Çok fena. Hatta iade bile almış olabilirim, tam hatırlamıyorum o kısmını.eğer hemen denemek istemeyen varsa ben baktırıcam yazarım kızlar daha önce denememişim
Ucuz diye arada fal yolluyorum. İlk başta öyle genel gibii gelmişti. Ama son 3-4 falda gerçekten ağzımı açık bırakacak kadar özel şeyleri bildi. Bildi olay aşkla ilgili değildi. Aşk olsa hadi bir şekilde tutturdu derim ama.Ayol yok ne odagi bazilari misafirlikte, bazilari, yatakta, bazilari yemek yaparken is arasinda bakiyor hahhahhaha Zelis cana 1 puan verince iade etti zaten hemen. Resmen yatakta keyif yaparken birseyler sallamisti
Ahhahah sorma sorma. O kadin cidden saka gibi. Ben yorumlarin sahte oldugunu dusunuyorum. Cunku o kadinin söyledigi seyin cikma ihtimali 0%Ben denedim. Çok fena. Hatta iade bile almış olabilirim, tam hatırlamıyorum o kısmını.
Zelis Canmi agzini acik birakti? Eminmisin? O kadinin kimsenin agzini acik birakacagini dudunmuyorum. Konudan konuya atlayan karma karis sacmalayan biri o nedenle bana inandirici gelmedi şok ettigi.Ucuz diye arada fal yolluyorum. İlk başta öyle genel gibii gelmişti. Ama son 3-4 falda gerçekten ağzımı açık bırakacak kadar özel şeyleri bildi. Bildi olay aşkla ilgili değildi. Aşk olsa hadi bir şekilde tutturdu derim ama.
Ben ona bir süre önce baktirmistim bomboş atmasyon ya .kızlar ben sevgi kartalı beğenmedim bana yazdıklarımı geri okumuş. mesela iş yerinde sıkıntılarım var demişim görüyorum ki iş yerinde sıkıntıların var demiş geriside internet burç kart yorumu gibi. benim fal anlayışıma uymuyor bu
Haha valla, ağzımı açık bıraktı. Ama dediğim gibi şu olacak bu olacak dediği için değil. Sezgilerimle ilgili bir süreç yaşadım. İnsanların duygularını değişik bir şekilde fazla hissetmeye başladığımı fark ettim diyelim. Hiçbir şey demeden bunun hakkında konuşmaya başladı mesela. Bir de işte ilk defa o falda tane tane konuştu, başka acayip şeyleri de bildi. Ben de herhalde kadın aşk fallarından bunalmıştı, farklı bir durum görünce ilgisini çekti de özenli ve durugörüyle baktı diye düşündüm. Sonraki falları hep öyle iyi oldu.Zelis Canmi agzini acik birakti? Eminmisin? O kadinin kimsenin agzini acik birakacagini dudunmuyorum. Konudan konuya atlayan karma karis sacmalayan biri o nedenle bana inandirici gelmedi şok ettigi.
Gerçekten mi, banamı çıktıki acaba , gerçi artık umutsuzluktan da yoruldumBen ona bir süre önce baktirmistim bomboş atmasyon ya .
Saçma sapan konuştu bide uzundu falı.
Konusmak için konuşmuş .
Hiçbir nokta atışı yok.
Zaten sorduğum soruyu yanlış anlayıp ona göre yorum yapmış .
Iade isteyecektim ama uğraşmadım.
Övülmeye de başlanmış sitede
Güzel şeyler dediyse inss çıkar .Gerçekten mi, banamı çıktıki acaba , gerçi artık umutsuzluktan da yoruldum
Gelişme var mıGidişatı bildi gördüğü bir durum var öyle bir konu gündemde onu kendi gordu bu hafta netleşir zaten olursa yazarım.
çok mantıklı aslındaben online falcıları doğru düzgün bulmadığımdan falsepetinde bir kaç denemeden sonra sürpriz falcı denemeyi daha mantıklı buldum. bazen pahalı falcılar da alabiliyor denemiş oluyoruz en azından ucuza. bugün de denedim, hayal gibi aldı. tamamen yanlış ve başkasının hayatını anlatan bir faldı. daha önce de almıştı falımı gene beğenmemiştim. düşük puan verdim, iade etti. yüksek puanlıların hepsi iade ederek yüksek kalıyor bence, yazan yorumlara güvenmeyin derim. düşük puanı olanlar en azından dürüst, iyi kötü çoğu yorumu yayınlıyorlar.iade edilen paramla sıradaki sürpriz falcıyı bekliyorum:)
KizlarrrAyrica Işilay Can da şimdiki kişiyle sevgili olucaksiniz dedi hatta 10 güne araniz iyice yakinlaşicak ve şubat 20den itibaren tamamen birbirinize bağlanacaksiniz dedi. Subat ayindada gecmiş den biri sana dönmek isteye bilir dedi.
Işilay Canin vadeleri tutuyormu?