• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Arkadaşlar, fal sepetinde farklı birini denemek istedim puanı biraz yüksek diye Umay Afrodit diye birine fal attım. Sesli yorumu geldi kız bana ne dese beğenirsiniz. Fal sorumda sevgilime söylediğim bir lafa çok gülmüş hatta yanında bir arkadaşı da varmış o da çok gülmüş hoşlarına gitmiş. Şok oldum. Falcılar bizim fallarımızı yanında kim varsa paylaşıyor demek ki. Destek bölümüne yazdım inceleyeceklermiş. Sizi de uyarmak istedim.

Arkadaşlar, fal sepetinde farklı birini denemek istedim puanı biraz yüksek diye Umay Afrodit diye birine fal attım. Sesli yorumu geldi kız bana ne dese beğenirsiniz. Fal sorumda sevgilime söylediğim bir lafa çok gülmüş hatta yanında bir arkadaşı da varmış o da çok gülmüş hoşlarına gitmiş. Şok oldum. Falcılar bizim fallarımızı yanında kim varsa paylaşıyor demek ki. Destek bölümüne yazdım inceleyeceklermiş. Sizi de uyarmak istedim.
komik olduğunu düşünerek birde size söylemiş. bir söz var ya sizin güldüğünüz şeyler benim travmalarım diye biraz öyle olmuş 🫠 hadsiz

komik olduğunu düşünerek birde size söylemiş. bir söz var ya sizin güldüğünüz şeyler benim travmalarım diye biraz öyle olmuş 🫠 hadsiz
Çok güzel bir sözmüş canım ya, cidden ben yakınlarıma bile bahsetmediğim şeyi sana yazmışım sen onu yanındaki arkadaşına anlatıp bir de bana söylüyorsun.

fal sepeti allahtan ilgili uyarırlar da iade de ederler
Fal sepeti kullanım koşullarını okudum şimdi, şöyle bir madde var. Fal sepeti tüm kullanıcıların kişilik haklarına, gizlilik haklarına saygı duymaktadır. Başka kişi ve kurumlarla paylaşılamaz.

Keşke falı telefonuma indirip dava açsaydım. Alıklık ettim resmen.

Fal sepeti kullanım koşullarını okudum şimdi, şöyle bir madde var. Fal sepeti tüm kullanıcıların kişilik haklarına, gizlilik haklarına saygı duymaktadır. Başka kişi ve kurumlarla paylaşılamaz.

ne kötü insanlar var ya. fala inanırsın inanmazsın o ayrı ama insan sana bir derdini söylemiş belli ki üzülüyor, bu nasıl bir ary niyettir ya.

Ayıp ya üzüldüm valla birde üstüne para veriyoruz terbiyesizler derdimiz varki geliyoz şeytan gibiler bazıları

Kayıdı iste dinlicem de valla zamanında kesme şeker büyüsü yapmak isteyenler oldu bana o yüzden yüzüme tokat gibi vuran bildiklerimden şaşmıyorum

Arkadaşlar ucuz falcım pazar belli olacak bir çıkarsa yazarım ama yükseltmeye gerek yok burda yazarsam fiyatı artar gözü açılmasın iliğim kurudu falcım pahalı nesibe oda artmasın çıkarsa yazarım mesajla sorun ondan devam ederim bende hem ucuz hem biliyor gibiydi burdan yazarsam fiyatı artar kapiş;)))

Arkadaşlar ucuz falcım pazar belli olacak bir çıkarsa yazarım ama yükseltmeye gerek yok burda yazarsam fiyatı artar gözü açılmasın iliğim kurudu falcım pahalı nesibe oda artmasın çıkarsa yazarım mesajla sorun ondan devam ederim bende hem ucuz hem biliyor gibiydi burdan yazarsam fiyatı artar kapiş;)))
özelden yaz cnm merak ettm ztn falcıların bi süre sonra artıyo fiyatı

ay çok ilginç ya, hani gekecek tutmadı bende tamam da geçmişi de öyle bir salladı ki, dedim kimin hayatını anlatıyor bu. gene de sıra var, bu işlet ilginç cidden.
Duygu Deniz ilginç evet.Bazi falları çok nokta atışlı ve vadeleri dediği şekilde ilerledi hep bende ama tam çıktı bu diyorsunuz ,yine gönderiyorsunuz, bu sefer alakası olmayan ,dediğinin tam tersi olan fallar yorumluyor.Cok sıra beklediğim oldu zor denk getiriyordum ama son baktığı iki falın tam tersi olunca bi daha sıra beklemeye uğraşmadim🙃

Arkadaşlar, destek mesajı geldi. Olayı inceleyip kızı çıkarmışlar siteden. Marka değerimiz adına kabul edilemez diye yazıp özür dilediler. Kredi vermişler bir de.

Back