- 21 Nisan 2015
- 1.627
- 1.473
- 133
- 38
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.501
ışılaya ne atmstnz?Kizlarrr
Işilay Can 10 gün sonra yakinlaşmaya başliycaksiniz dedi ve bugün tam 10. günü ilk kez öpüştük, şimdi şubat 20yi bekleme vakti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ışılaya ne atmstnz?Kizlarrr
Işilay Can 10 gün sonra yakinlaşmaya başliycaksiniz dedi ve bugün tam 10. günü ilk kez öpüştük, şimdi şubat 20yi bekleme vakti
Su fali baktırmıştımışılaya ne atmstnz?
Kizlarrr
Vallah bende tam vadesinik dolduğu gün gelişme oldu. Geçen hafta banada sanki hiç bir gelişme olmiycakmiş gibi geldi ama dün bir çok spontan bir buluşma oldu ve yakinlaştik. Inshallah senin vadelerinde çikarisilayin vadesinin cikmasina cok sevindim. bana en fazla 10-12 gun, 2li vadeler dedi ama henuz gelisme yok vadeyi bekliyorum dolsun diye
Sürpriz falcı hiç denk gelmiyor ki ,nasıl yakaliyorsunuz? Takip etme butonu var mı?ben online falcıları doğru düzgün bulmadığımdan falsepetinde bir kaç denemeden sonra sürpriz falcı denemeyi daha mantıklı buldum. bazen pahalı falcılar da alabiliyor denemiş oluyoruz en azından ucuza. bugün de denedim, hayal gibi aldı. tamamen yanlış ve başkasının hayatını anlatan bir faldı. daha önce de almıştı falımı gene beğenmemiştim. düşük puan verdim, iade etti. yüksek puanlıların hepsi iade ederek yüksek kalıyor bence, yazan yorumlara güvenmeyin derim. düşük puanı olanlar en azından dürüst, iyi kötü çoğu yorumu yayınlıyorlar.iade edilen paramla sıradaki sürpriz falcıyı bekliyorum:)
bildirm açık, online olunca telefona geliyor. ama günde 1 kere falan oluyor,haklısınız yani denk gelmek zor.Sürpriz falcı hiç denk gelmiyor ki ,nasıl yakaliyorsunuz? Takip etme butonu var mı?
mükemmelsiniz yakubra50 kodu ile 8 subata kdr%50 indirim varmış
Kimi deneyeceğiz kalmadı artık düzgün birikubra50 kodu ile 8 subata kdr%50 indirim varmış
bakarken saçmalamıştı ama dediği hiçbir şey olmadı. Hoş online falcılarda dediği çıkan bir kişi dahi olmadı bana.ben gecen alaca perayı begendim
güle attım bende yine karsı taraf bir yolculuk yapmıs demisti yapmıs cidden tesadüf cıktıgını bılsemde atcam insan bulamadıgım ıcın hazır indirim var diyeKimi deneyeceğiz kalmadı artık düzgün biri
Bu medyum bilge nasıl yagüle attım bende yine karsı taraf bir yolculuk yapmıs demisti yapmıs cidden tesadüf cıktıgını bılsemde atcam insan bulamadıgım ıcın hazır indirim var diye
arkadasımın abisi atmıs nazar ritüeli falan filan önermiş begenmemislerBu medyum bilge nasıl ya
ben iade almıstım ondanfiliz cetin nasıl
Bir şeyler biliyormu kiarkadasımın abisi atmıs nazar ritüeli falan filan önermiş begenmemisler
hep gelecek odaklı konusmus ona anda söyledikleri cok olmamısBir şeyler biliyormu ki
çok kötü.Bu medyum bilge nasıl ya