- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.561
Duygu deniz bana çıkmamıştı evet uzun yorum yapıyor ama oradaki yorum yazanların bu kadar da aşırı şekilde neden abarttıklarını anlamlandıramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bir kaç kişide daha gördüm. ben şöyle düşünmüştüm fal bakılınca sayı otomatik artıyor. baktıran sonrasında iade isterse ya da kötü puqn verdi diyr iade edilirse de düşüyor. böylece puanlar da yüksek kalıyor.duygunun yogunluk dikkat cekme amacli iyice emin oldum. 10347 kisiye dusmus baktigi fal sayisi ve siradaki kisi sayisi artmis ama dun toplam bakilan 10350 kisiydi. uygulama ustunden yapiyorlar her ne yapiliyorsa
hatta ben yazarken 10346ya dusmus.
bunu bir kaç kişide daha gördüm. ben şöyle düşünmüştüm fal bakılınca sayı otomatik artıyor. baktıran sonrasında iade isterse ya da kötü puqn verdi diyr iade edilirse de düşüyor. böylece puanlar da yüksek kalıyor.
Fal baktığı kişi akabinde soru sorunca bekleyen fal olarak görünüyormuş. O nedenle sayı arttışı oluyor.mantikli ama dusen sayi kadar bekleyen artiyor. duyguda 2 gundur buna cok denk geliyorum. bakilan kac duserse bekleyen tam o kadar artiyor
aynen ben bazen fal baktırıp soru sorduğum an yeniden fal atmışım gibi gözüküyor ordaFal baktığı kişi akabinde soru sorunca bekleyen fal olarak görünüyormuş. O nedenle sayı arttışı oluyor.
Daha önce isilay a bıktırdınız mi? İki gün önce baktırdım ben de ,size çıkmış miydi?ben donup dolasip isilaya baktiracagim herhalde. baska aklima yatan yok, gul iyi gibiydi ama pahali. isilay hem fiyati uygun hem mantiksiz bakmiyor.
ben baktırdım bugün kahve attım yeniKızlar yorumcu zeus nasıl falı çıkan var mı
Ben de bugün baktırdım ama biraz olumsuz konuşmuş gelecekle alakalıben baktırdım bugün kahve attım yeni
aşk mı iş mi sordunuz bana da gereksiz pembeci geldi tam tersi tatlı bir kadın sesi amaBen de bugün baktırdım ama biraz olumsuz konuşmuş gelecekle alakalı
Ben aşk sormuştum çok uzun bir vade vermiş birdeaşk mı iş mi sordunuz bana da gereksiz pembeci geldi tam tersi tatlı bir kadın sesi ama
Ben onu beğenmiştim yaKızlar yorumcu zeus nasıl falı çıkan var mı
ona da baktırdım.fal sepetinde bana çıkan fal yok. zeyius çok pembeciydi bana, hep mi öyle bilmiyorum.Kızlar yorumcu zeus nasıl falı çıkan var mı
Hayir duygu politika yapiyor ona 4,5 kez atmistim zamaninda. Bazen bilerek bekletiyor insanlari dolu gozuksun diye. Ben bir keresinde 2. siradaydim bana 1 saat bekleyebilirmisin diye sormustu o zamana kadarda 4. kisi oluyor.ben nerdeyse butun gun yeniledim hep mesgul ya da cevrimdisiydi ama bekleyen sayisi artiyordu. artik ilgi ceksin diye uygulamanin boyle yaptigini dusunmeye basladim. dusuncelerde iyi dedikleri icin denemek istiyordum sadece
Hayir duygu politika yapiyor ona 4,5 kez atmistim zamaninda. Bazen bilerek bekletiyor insanlari dolu gozuksun diye. Ben bir keresinde 2. siradaydim bana 1 saat bekleyebilirmisin diye sormustu o zamana kadarda 4. kisi oluyor.