• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Duygu deniz bana çıkmamıştı evet uzun yorum yapıyor ama oradaki yorum yazanların bu kadar da aşırı şekilde neden abarttıklarını anlamlandıramıyorum

duygunun yogunluk dikkat cekme amacli iyice emin oldum. 10347 kisiye dusmus baktigi fal sayisi ve siradaki kisi sayisi artmis ama dun toplam bakilan 10350 kisiydi. uygulama ustunden yapiyorlar her ne yapiliyorsa
hatta ben yazarken 10346ya dusmus.

duygunun yogunluk dikkat cekme amacli iyice emin oldum. 10347 kisiye dusmus baktigi fal sayisi ve siradaki kisi sayisi artmis ama dun toplam bakilan 10350 kisiydi. uygulama ustunden yapiyorlar her ne yapiliyorsa
hatta ben yazarken 10346ya dusmus.
bunu bir kaç kişide daha gördüm. ben şöyle düşünmüştüm fal bakılınca sayı otomatik artıyor. baktıran sonrasında iade isterse ya da kötü puqn verdi diyr iade edilirse de düşüyor. böylece puanlar da yüksek kalıyor.

bunu bir kaç kişide daha gördüm. ben şöyle düşünmüştüm fal bakılınca sayı otomatik artıyor. baktıran sonrasında iade isterse ya da kötü puqn verdi diyr iade edilirse de düşüyor. böylece puanlar da yüksek kalıyor.

mantikli ama dusen sayi kadar bekleyen artiyor. duyguda 2 gundur buna cok denk geliyorum. bakilan kac duserse bekleyen tam o kadar artiyor

ben nerdeyse butun gun yeniledim hep mesgul ya da cevrimdisiydi ama bekleyen sayisi artiyordu. artik ilgi ceksin diye uygulamanin boyle yaptigini dusunmeye basladim. dusuncelerde iyi dedikleri icin denemek istiyordum sadece
Hayir duygu politika yapiyor ona 4,5 kez atmistim zamaninda. Bazen bilerek bekletiyor insanlari dolu gozuksun diye. Ben bir keresinde 2. siradaydim bana 1 saat bekleyebilirmisin diye sormustu o zamana kadarda 4. kisi oluyor.

Hayir duygu politika yapiyor ona 4,5 kez atmistim zamaninda. Bazen bilerek bekletiyor insanlari dolu gozuksun diye. Ben bir keresinde 2. siradaydim bana 1 saat bekleyebilirmisin diye sormustu o zamana kadarda 4. kisi oluyor.

ben vazgectim zaten bu kadar bekletilmesi sacma cunku. daha kimseye gondermedim ileride gelisme yasarsam rastgele birine atarim ama duyguya atmam eminim

Back