• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

isilayin hic bu iliski ciddiye gider dedigi oldu mu birilerine
bana gelecek için o tarz konuştu anda kafası karısık ama toparlayacak ciddiyete giden adımları olcak dedi sonra baktı adam dengesiz kötü enerji var üstünde bozman lazım kendiliginden zor gecmesi dedi ilk falında da negatif enerjı yok ıkınızde demişti. sonra gecenlerde övülünce dedim hadi bi daha atıyım bu sefer de negatif enerjı yok dedi yine. ben sormadan kendi söylüyo bi takmış negatif enerji olayına bi önceki fallarını dinlese keşke. onun dışında karakter analizlerinde isabetli oluyo genelde

bana gelecek için o tarz konuştu anda kafası karısık ama toparlayacak ciddiyete giden adımları olcak dedi sonra baktı adam dengesiz kötü enerji var üstünde bozman lazım kendiliginden zor gecmesi dedi ilk falında da negatif enerjı yok ıkınızde demişti. sonra gecenlerde övülünce dedim hadi bi daha atıyım bu sefer de negatif enerjı yok dedi yine. ben sormadan kendi söylüyo bi takmış negatif enerji olayına bi önceki fallarını dinlese keşke. onun dışında karakter analizlerinde isabetli oluyo genelde

enerji yorumu bana da yapti ustunde kotu enerji yok dedi. karakter olarak sende cok soru isareti var ama adam bu soru isaretlerini hak eden biri degil dedi iyi gordu onu. ciddiyet icin vade verdi ama cogu falci gibi pembe tabloya bagliyor mu bilemedim

enerji yorumu bana da yapti ustunde kotu enerji yok dedi. karakter olarak sende cok soru isareti var ama adam bu soru isaretlerini hak eden biri degil dedi iyi gordu onu. ciddiyet icin vade verdi ama cogu falci gibi pembe tabloya bagliyor mu bilemedim
ben karakter analizini sevmiştim onda en çok. gelecek zaten cıkmadı bende sordugum bazı seylerdende anda emin değildim o sıra. ama bu adam şöyle şöyle diye sıraladığı şeyler doğruydu. aşırı egoist ve ketum biri onun en yakın arkadasları bile bana hayatımda gördüğüm en egoist insan diye söylüyolardı. sürekli kuyruğu dik tutma derdinde. yıllar sonra beni ekledi onda bile millete gidip söylerim diye ego yapmış eklemeye korkmuş. ergen gibi sanki kime ne diceksek 🤦‍♀️ asıl problemleri olgunlasamamaları bence bir çoğunun yaşa bakmıyo malesef bu durum

Bir de hazır yazmışken şunu ekleyim. Genelde Gül Demir, Nesibe'den falan bahsediliyor burada. Ben Gül Demir'i çok severim bu arada. Ama neden Zeliş Can'dan behsedilmiyor bazen şaşırıyorum. Zeliş Can'ın arada sadece tavsiye verdiği fallar olsa da bazen öyle şeyler diyor ki ağzımı açık bırakıyor. Kimsenin bilmesi mümkün olmayan şeyleri görüyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hic bir sey bildigi yok zelis canin 😂 1 kere baktirdim 1 kere iade aldim. Sacma sapan karma karisik birseyler diyor hizli hizli. Iade aldigim yorumda yataktaydi bir baktim yatakta dönme, yatak yorgan sesi geliyor.

Hic bir sey bildigi yok zelis canin 😂 1 kere baktirdim 1 kere iade aldim. Sacma sapan karma karisik birseyler diyor hizli hizli. Iade aldigim yorumda yataktaydi bir baktim yatakta dönme, yatak yorgan sesi geliyor.
Genel olarak falcilarin falcigilin cok odak gerektiren bi is olmasindan bahsedip herkese ezber yorumlari soyleyip soyleyip durduklarinin bi ispati daha :D madem o kadar odak lazim, kendine uygun sessiz bi odan olsun orda gor. :D

Genel olarak falcilarin falcigilin cok odak gerektiren bi is olmasindan bahsedip herkese ezber yorumlari soyleyip soyleyip durduklarinin bi ispati daha :KK70: madem o kadar odak lazim, kendine uygun sessiz bi odan olsun orda gor. :KK70:
Ayol yok ne odagi 🤣 bazilari misafirlikte, bazilari, yatakta, bazilari yemek yaparken is arasinda bakiyor hahhahhaha Zelis cana 1 puan verince iade etti zaten hemen. Resmen yatakta keyif yaparken birseyler sallamisti 🤣

Kızlar derya nural hakkında ne düşünüyorsunuz baktırann var mı ?
Geçen sene başında denediklerimden, bir şey bilmedi, vadeleri hep geçti. Şu an nişanlı olmam falan gerekiyordu iddiasına göre daha falda gördüğü adamı ben görmedim:) Falsepetindeki yüksek puanlı ve fiyatı da yüksek olanlara hiç güvenim yok. Kötü yorumlarda iade yapa yapa ve tanıdıklara iyi yorum yazdıra yazdıra bu kadar iyi sanıldıklarını düşünüyorum. Biri bile bir şey bilemez mi ya.

ışılayı ilk defa denedim. anlık iyiydi daha çok vadeler üstünden ilerledi. ilk falındaki vadeler iyidir genelde çıkar diyenler olduğu için denemek istemiştim
Işılay ablayı severim de bana dedikleri çıkmadı .
Aslında çoğu falcinin patladı.
Olumsuz konusanlar bildi sadece maalesef.
Onlarda attı tuttu belli.

Back