- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #12.441
ışılayı ilk defa denedim. anlık iyiydi daha çok vadeler üstünden ilerledi. ilk falındaki vadeler iyidir genelde çıkar diyenler olduğu için denemek istemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada evrak dedimi sanki herkeze aynı şeyi diyorışılayı ilk defa denedim. anlık iyiydi daha çok vadeler üstünden ilerledi. ilk falındaki vadeler iyidir genelde çıkar diyenler olduğu için denemek istemiştim
Sanada evrak dedimi sanki herkeze aynı şeyi diyor
Bana dedi evrak hazırlıcaksın diye olumlu ve pozitif dedi.Sanada evrak dedimi sanki herkeze aynı şeyi diyor
Hazırladınız mi peki bende dahil çoğu kişiye demis ben hazirladim ama doğru.Bana dedi evrak hazırlıcaksın diye olumlu ve pozitif dedi.
Önceki falında da demişti hazırlamadım. Bu falında da dedi vadesine var biraz. Bana bu kısım hazır bir kalıp gibi geldi önceki falımla birebir aynı cümle ile söyledi çünkü.Hazırladınız mi peki bende dahil çoğu kişiye demis ben hazirladim ama doğru.
Evet evrakı herkez e diyor dimiÖnceki falında da demişti hazırlamadım. Bu falında da dedi vadesine var biraz. Bana bu kısım hazır bir kalıp gibi geldi önceki falımla birebir aynı cümle ile söyledi çünkü.
Gokce sanki biliyor ilk fali güzeldi çok olumlu da değildi olumsuz şeylerde demisti.Gul demir iskambilden destek alınca iyi bakiyor.Bana karşıdaki kişinin anlık duygularını bilen bir öneri lazım
Bunları doğrulayabilecek bi kanıtımız var mı? Örneğin karşıdaki kişinin duygularını o kişiye hiç sordunuz mu? Kendi duygularınızı demiyorum karşıdaki kişiyi diyorumGokce sanki biliyor ilk fali güzeldi çok olumlu da değildi olumsuz şeylerde demisti.Gul demir iskambilden destek alınca iyi bakiyor.
Yok sormadım zaten görüşmediğim için baktiriyorum geçmişten yaşadığımız olumsuz durumlar yüzünden bana karşı olan bazı karşılıklı olumsuz tepkilerini var onları bilmiş.Bunları doğrulayabilecek bi kanıtımız var mı? Örneğin karşıdaki kişinin duygularını o kişiye hiç sordunuz mu? Kendi duygularınızı demiyorum karşıdaki kişiyi diyorum
Ama zaten falcılar bizim bildiğimiz şeyleri genelde bilebiliyorlar. Akıl okumaya dair bir çeşit yetenekleri olduğunu düşünüyorum. Benim kendi düşüncelerimi de çok bilen oldu. Ancak ne karşıdaki kişinin anlık düşüncesini bilen, ne de geleceği görebilen falcıyla karşılaşmadım. Daha doğrusu kimseden bunu kanıtlayabilecek bir şey görmedim. Karşındaki kişinin düşüncesini tam olarak bildi deyip bunu gelecekte doğrulayan ve kanıtlayan varsa gerçekten merak ediyorum ben de kimmiş o falcı baktırmak isterimYok sormadım zaten görüşmediğim için baktiriyorum geçmişten yaşadığımız olumsuz durumlar yüzünden bana karşı olan bazı karşılıklı olumsuz tepkilerini var onları bilmiş.
Önceden zeynep biliyordu karşı tarafın ağzından duymuştuAma zaten falcılar bizim bildiğimiz şeyleri genelde bilebiliyorlar. Akıl okumaya dair bir çeşit yetenekleri olduğunu düşünüyorum. Benim kendi düşüncelerimi de çok bilen oldu. Ancak ne karşıdaki kişinin anlık düşüncesini bilen, ne de geleceği görebilen falcıyla karşılaşmadım. Daha doğrusu kimseden bunu kanıtlayabilecek bir şey görmedim. Karşındaki kişinin düşüncesini tam olarak bildi deyip bunu gelecekte doğrulayan ve kanıtlayan varsa gerçekten merak ediyorum ben de kimmiş o falcı baktırmak isterim
ne zmndır ayrıydınız?Kizlar Melisa Dönükük ve Yasemin Türk yakin vadeyi bildi. Melisa 4-5 güne, Yaseminde Pazartesi veya Sali buluşma olurdedi, bugün buluştuk
Ayri deyiliz aslinda ama sevgilide deyiliz, flörtüm diyelim. Bu ara sinavlari var ve ders calişiyor 2 3 hafta görüşemeyiz demişti bana, bende yinede bana vakit ayirirmi diye sormuştum falcilara, 10 gündür görüşmediydik.ne zmndır ayrıydınız?
Bu sürectede mesajlarima falan kuru kuru cevap veriyordu hiç arayip sormuyordu, bende acaba dersler bahanemi diye merak etmiştim. Melisa Dönükük, Yasemin Türk, Gül Demir ve Işilay Can herşeyin yolunda olduğunu ve gerçekten dersler yüzünden olduğunu söyledi. Bildiler yani adamin benden ayilmak istediğni falan sandimAyri deyiliz aslinda ama sevgilide deyiliz, flörtüm diyelim. Bu ara sinavlari var ve ders calişiyor 2 3 hafta görüşemeyiz demişti bana, bende yinede bana vakit ayirirmi diye sormuştum falcilara, 10 gündür görüşmediydik.