• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kızlar Alin toprakta iyiymiş benimde aynı şekilde kafaya taktığım konuyu bildi. Sibel avcı da da yıldızname baktırdım beğenmiştim ben

Gokce sanki biliyor ilk fali güzeldi çok olumlu da değildi olumsuz şeylerde demisti.Gul demir iskambilden destek alınca iyi bakiyor.
Bunları doğrulayabilecek bi kanıtımız var mı? Örneğin karşıdaki kişinin duygularını o kişiye hiç sordunuz mu? Kendi duygularınızı demiyorum karşıdaki kişiyi diyorum

Bunları doğrulayabilecek bi kanıtımız var mı? Örneğin karşıdaki kişinin duygularını o kişiye hiç sordunuz mu? Kendi duygularınızı demiyorum karşıdaki kişiyi diyorum
Yok sormadım zaten görüşmediğim için baktiriyorum geçmişten yaşadığımız olumsuz durumlar yüzünden bana karşı olan bazı karşılıklı olumsuz tepkilerini var onları bilmiş.

Yok sormadım zaten görüşmediğim için baktiriyorum geçmişten yaşadığımız olumsuz durumlar yüzünden bana karşı olan bazı karşılıklı olumsuz tepkilerini var onları bilmiş.
Ama zaten falcılar bizim bildiğimiz şeyleri genelde bilebiliyorlar. Akıl okumaya dair bir çeşit yetenekleri olduğunu düşünüyorum. Benim kendi düşüncelerimi de çok bilen oldu. Ancak ne karşıdaki kişinin anlık düşüncesini bilen, ne de geleceği görebilen falcıyla karşılaşmadım. Daha doğrusu kimseden bunu kanıtlayabilecek bir şey görmedim. Karşındaki kişinin düşüncesini tam olarak bildi deyip bunu gelecekte doğrulayan ve kanıtlayan varsa gerçekten merak ediyorum ben de kimmiş o falcı baktırmak isterim

Ama zaten falcılar bizim bildiğimiz şeyleri genelde bilebiliyorlar. Akıl okumaya dair bir çeşit yetenekleri olduğunu düşünüyorum. Benim kendi düşüncelerimi de çok bilen oldu. Ancak ne karşıdaki kişinin anlık düşüncesini bilen, ne de geleceği görebilen falcıyla karşılaşmadım. Daha doğrusu kimseden bunu kanıtlayabilecek bir şey görmedim. Karşındaki kişinin düşüncesini tam olarak bildi deyip bunu gelecekte doğrulayan ve kanıtlayan varsa gerçekten merak ediyorum ben de kimmiş o falcı baktırmak isterim
Önceden zeynep biliyordu karşı tarafın ağzından duymuştu
Bu arada alın toprağı denedim beğenmedim kart yorumlamış hep.

Ayri deyiliz aslinda ama sevgilide deyiliz, flörtüm diyelim. Bu ara sinavlari var ve ders calişiyor 2 3 hafta görüşemeyiz demişti bana, bende yinede bana vakit ayirirmi diye sormuştum falcilara, 10 gündür görüşmediydik.
Bu sürectede mesajlarima falan kuru kuru cevap veriyordu hiç arayip sormuyordu, bende acaba dersler bahanemi diye merak etmiştim. Melisa Dönükük, Yasemin Türk, Gül Demir ve Işilay Can herşeyin yolunda olduğunu ve gerçekten dersler yüzünden olduğunu söyledi. Bildiler yani adamin benden ayilmak istediğni falan sandim

Back