• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Sibel Avcı'ya baktım da fiyatlar ne kadar uçuk ya online için. Bu ücretlere bir de süre sınırı var, online fallar zaten güven vermiyor. İndirim falan olursa artık diyerek kenara koydum kendisini, en azından telefonda konuşma var, bir de sadece ses kaydı falan olsa bu tutara daha neler diyeceğim.
Ay evet bende maasimin gelmesini bekliyorum, ama baktirsammi bilmiyorum

yeni mi olmuş bilginiz var mı eskiye dönül bir ilişki mi? eskiyse anı bile bilemiyolar demek ki tek kendimizi kandırma şeklimiz buydu çünkü gelecek zaten beklenti yok ama anı da bilemiyolarsa enerji falan hepsi safsata olarak kalıyo
Bu ilişki 4 aydır mevcut diye düşünebilirim eskiye dönük bir ilişki değil öncesinde olsaydı duyardım aynı ortamdaydık kadını da tanıyorum

Cok uzuldum gercekten gecmis olsun. Bu bilgiyi paylastiginiz icin de tesekkur ederim.

Ben de artik inanmiyorum fala, insanin kendine odaklanip iyilesecegi sureyi bos umutlarla mahvediyorlar. Ne yazik ki bir umut insan inanmak istiyor. Hatta su yazdiginizi gorunceye dek ben de dusunmustum acaba yeniden baktirsam mi aylardan sonra diye, ama artik beni yeniden bos umutlarla dolduracaklarini anlayip vazgectim.
Benim durum gelgitliydi hep adam ilişkiden korkuyordu halen öyle ilişkiden kaçıyor şu an başkası var hayatında net ve bilmeyen kalmamış haa bu kişiyle ciddi olamaz çünkü kadın evli çocuklu +11yaş büyük kendisi 31yaşında.
Ama sonuçta hayatında biri varken bunu görmeyip bana pembe vaadler vermeleri kadar aptalca bişey olamaz haa neden baktırdım puan hediye geldi en son onuda kullaniyim diye baktırmıştım o olmasa hiç atmıcaktım ocakbayında falım az ama parayada acıdım ne gereksiz ... Siz bilirsiniz tabiki seçim sizin bu kadar bari birlikteliği göremiyorlarsa fal baktırmak tamamen saçmalık tatile bile gidilmiş üstelik.

indirim kodunu duyunca Sibel Avcı'yı denedim. Eski ilişkimle ilgili geçmişte aklıma takılanlar vardı, o konuya baktırmak istedim. Önce telefonda baktırmak istedim, 1 saat geçti aramadı, ben de zaman bu kadar belirsiz olunca mesaj yazdım sesli baksın diye. Geçmişte bildiği bir şey olmadı, çok geneldi. Ayrıca biraz burç yorumu da yapmış bence. Katina denedim, onda burcunu istiyor karşı tarafın. Bi de dedi ki sen arama sorma bu süreçte;) ya ayrılalı yıl olmuş, adam hayatta mı onu bile bilmiyorum, hiçbir bağım yok, sadece lafamda çözemediklerimin peşindeyim ben, arama diyor. Bunu yazdım soruda, sen geçmiş zamanda ayrılınca yüz vermemişsin o bunu düşünmüş etkilenmiş, hep güncel konulara baktığımdan zamanda teleffuz hatası olmuş dedi. Bir de klasik ailesi ile ilgili sıkıntılar yaşıyor dedi, Türk aile yapısında sık yaşanıldığı için böyle şeyler kime desek tutar diyorlar bence. Gelecek öngörüleri çıkarsa gene yazarım ama hiiiiç sanmıyorum.

Benim durum gelgitliydi hep adam ilişkiden korkuyordu halen öyle ilişkiden kaçıyor şu an başkası var hayatında net ve bilmeyen kalmamış haa bu kişiyle ciddi olamaz çünkü kadın evli çocuklu +11yaş büyük kendisi 31yaşında.
Ama sonuçta hayatında biri varken bunu görmeyip bana pembe vaadler vermeleri kadar aptalca bişey olamaz haa neden baktırdım puan hediye geldi en son onuda kullaniyim diye baktırmıştım o olmasa hiç atmıcaktım ocakbayında falım az ama parayada acıdım ne gereksiz ... Siz bilirsiniz tabiki seçim sizin bu kadar bari birlikteliği göremiyorlarsa fal baktırmak tamamen saçmalık tatile bile gidilmiş üstelik.
Oha, evli cocuklu kadinla iliskisini herkes biliyor mu... Kadinin kocasi nerde bu arada?

Hayatinda biri varken yogun duygular olmadigi zaman da gormeyebiliyorlar aslinda. Ama zaten kadin hala evliyken kadinla iliskisi varsa o cocuktan da bi cacik olmazmis. Gercek yuzunu ogrenmis olmussun.

Evliyken insan asik olabilir, ya da evli insana da asik olunabilir ama evlilik devam ederken iliski yasamak buyuk bir karaktersizliktir. O ise girisen kadindan da erkekten de bir cacik olmaz malesef...

indirim kodunu duyunca Sibel Avcı'yı denedim. Eski ilişkimle ilgili geçmişte aklıma takılanlar vardı, o konuya baktırmak istedim. Önce telefonda baktırmak istedim, 1 saat geçti aramadı, ben de zaman bu kadar belirsiz olunca mesaj yazdım sesli baksın diye. Geçmişte bildiği bir şey olmadı, çok geneldi. Ayrıca biraz burç yorumu da yapmış bence. Katina denedim, onda burcunu istiyor karşı tarafın. Bi de dedi ki sen arama sorma bu süreçte:KK66: ya ayrılalı yıl olmuş, adam hayatta mı onu bile bilmiyorum, hiçbir bağım yok, sadece lafamda çözemediklerimin peşindeyim ben, arama diyor. Bunu yazdım soruda, sen geçmiş zamanda ayrılınca yüz vermemişsin o bunu düşünmüş etkilenmiş, hep güncel konulara baktığımdan zamanda teleffuz hatası olmuş dedi. Bir de klasik ailesi ile ilgili sıkıntılar yaşıyor dedi, Türk aile yapısında sık yaşanıldığı için böyle şeyler kime desek tutar diyorlar bence. Gelecek öngörüleri çıkarsa gene yazarım ama hiiiiç sanmıyorum.
ay ben sibel avcı için yorum yapmıştım keşke görseymişsin canım :(
bana o kadar saçma bi fal gönderdi ki zar zor dayanmıştım orda baktırdığım en kötü fallardandı.

Oha, evli cocuklu kadinla iliskisini herkes biliyor mu... Kadinin kocasi nerde bu arada?

Hayatinda biri varken yogun duygular olmadigi zaman da gormeyebiliyorlar aslinda. Ama zaten kadin hala evliyken kadinla iliskisi varsa o cocuktan da bi cacik olmazmis. Gercek yuzunu ogrenmis olmussun.

Evliyken insan asik olabilir, ya da evli insana da asik olunabilir ama evlilik devam ederken iliski yasamak buyuk bir karaktersizliktir. O ise girisen kadindan da erkekten de bir cacik olmaz malesef...
Tabi bu konu hakkinda buyuk konusmamak da lazim, mesaji duzeltemedim. Ama ben cocugun yaptigi konu icin diyorum. Yoksa her insan hata yapabilir... Ben sadece aldatmanin agir bir sey oldugunu soylemek istiyorum. Cocugun bana yaptigi biraz ciddi iliskiden kacmak icin evli cocuklu kadina sarmis gibi hissettiriyor.

ay ben sibel avcı için yorum yapmıştım keşke görseymişsin canım :KK43:
bana o kadar saçma bi fal gönderdi ki zar zor dayanmıştım orda baktırdığım en kötü fallardandı.
gördüm aslında ama iyi yorumlar da sayıda olunca indirim kodundan yararlanayım dedim. normal fiyatını versem çok üzülürdüm.

Kadın başka uyruktan türki devletlerden birisi kocasıda orada yaşıyor çocuklarıyla.

Bilniyorum neden ben o ortamdayken bu ilişki olmamış o zaman engel yoktu yaşasaydı ben o ortamdan koptum dönme durumu yok her neyse böyle bişiyi göremwdiler ben şimdi falnatsam gene aybı saçmalıkları yazarlar detay da vermem üstelik fallarda.

Kızlar ben de şimdi Sibel Avcıyı denedim ve beğendim sorduğum soruyla ilgili de net yanıtlar vermiş geçmiş ve güncel durumu bilgi geleceği de güncellerim zamanı gelince

Tabi bu konu hakkinda buyuk konusmamak da lazim, mesaji duzeltemedim. Ama ben cocugun yaptigi konu icin diyorum. Yoksa her insan hata yapabilir... Ben sadece aldatmanin agir bir sey oldugunu soylemek istiyorum. Cocugun bana yaptigi biraz ciddi iliskiden kacmak icin evli cocuklu kadina sarmis gibi hissettiriyor.
Tespitiniz kesinlikle doğru
Aramızdakilerde çöpe attı böylelikle geri dönülemeyecek bir hale soktu

Kadın başka uyruktan türki devletlerden birisi kocasıda orada yaşıyor çocuklarıyla.

Bilniyorum neden ben o ortamdayken bu ilişki olmamış o zaman engel yoktu yaşasaydı ben o ortamdan koptum dönme durumu yok her neyse böyle bişiyi göremwdiler ben şimdi falnatsam gene aybı saçmalıkları yazarlar detay da vermem üstelik fallarda.

anladim, belki kadinin kocasinin da hayatinda baska biri vardir. belki de kagit ustunde evliliktir, cocuklar icin devam ediyordur. adamin da haberi varsa o zaman bir sey diyemem, acik iliskiyse yani. o zaman etik olarak kotu degerlendiremem.

ama zaten asil mesele sizin icin su, sizin yerinize baskasini tercih edip onunla iliski yasamis. ilerde karsiniza ciksa gururunuz kaldirir mi...

anladim, belki kadinin kocasinin da hayatinda baska biri vardir. belki de kagit ustunde evliliktir, cocuklar icin devam ediyordur. adamin da haberi varsa o zaman bir sey diyemem, acik iliskiyse yani. o zaman etik olarak kotu degerlendiremem.

ama zaten asil mesele sizin icin su, sizin yerinize baskasini tercih edip onunla iliski yasamis. ilerde karsiniza ciksa gururunuz kaldirir mi...
Bir sene beni oyalayıp türlü numaralar yapan birine güven mi kaldı öte yandan bu durum daha da mide bulandırıcı

Kadının evliliği hk bir yorum yapamam bilemeyiz açık ilişki veya değil normal bir kızla olsaydı bu kadar şok olmazdım tabiki üzülürdüm ama bu daha da kötü karakter yoksunu çıktı

Back