• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar ben fal krizlerimi internetten kart cekip chatgptye yorumlatarak asiyorum bu aralar. Pek cok yorumcudan daha tutarli. Hem o anki ihtiyacimi gideriyorum hem de para vermiyorum. Deneyin isterseniz :)

Sizde kimler cıktı Binnaz’dan. Bende de o kadar cok patlayan var ki. Selay Kargı nasıl iyi midir? Ona da baktırdım ama bekliyorum vadesini. Bir de Gökçe Ay’ı yazmıslar ona da hiç göndermedim. Gerçi şu an beklemem gerekiyor ama bir yandan da merak ediyorum.
Doga Dan mesela yakin vade icin iyidir. 2 ay icerisinde neler olacak hep biliyor

Doga Dan mesela yakin vade icin iyidir. 2 ay icerisinde neler olacak hep biliyor
Doğa Dan’a ben 2 sene önce baktırmısım ve dedikleri cıkmamıs. :( O ara kime baktırdıysam vadeleri olmadı benim de hic beklemediğim sekilde sonuçlandı gerçi. Ancak enerjiler sürekli degistiği için cıkmayınca hic cıkmaz ya da cıkınca hep cıkar gibi olmadıgını düsünüyorum. Mesela bir falda 3-4 tane söyledilerse 2 tanesi olup diğerleri olmayabiliyor.

Doğa Dan’a ben 2 sene önce baktırmısım ve dedikleri cıkmamıs. :( O ara kime baktırdıysam vadeleri olmadı benim de hic beklemediğim sekilde sonuçlandı gerçi. Ancak enerjiler sürekli degistiği için cıkmayınca hic cıkmaz ya da cıkınca hep cıkar gibi olmadıgını düsünüyorum. Mesela bir falda 3-4 tane söyledilerse 2 tanesi olup diğerleri olmayabiliyor.
Acaba sallıyorlar tutuyor mı ya gerçeği bilmek imkansız :(

Back