- 12 Eylül 2021
- 362
- 487
- 53
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #18.181
Aşırı pembe geldi banaByv'daki ilkay gür'ün fallari cikiyor mu? Foruma baktim cogu kisiye cikmis tek tük cikmamis. Siz ne düsünüyorsunuz? Benim vademe var daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı pembe geldi banaByv'daki ilkay gür'ün fallari cikiyor mu? Foruma baktim cogu kisiye cikmis tek tük cikmamis. Siz ne düsünüyorsunuz? Benim vademe var daha
Merak ettim bakayım dedim, çevrimdışı iken 4 kişi bekliyor değer mi dersinizByv'daki ilkay gür'ün fallari cikiyor mu? Foruma baktim cogu kisiye cikmis tek tük cikmamis. Siz ne düsünüyorsunuz? Benim vademe var daha
Ben 1 ay bekledim yorumlamasi icin ama begendim degdiMerak ettim bakayım dedim, çevrimdışı iken 4 kişi bekliyor değer mi dersiniz![]()
Kisilik analizinde eehh iste.. onuda burcundan cikardigini tahmin ediyorum. Tavsiye etmem, pembeci benceArkadaşlar ayda denizi denediniz mi hiç? İyi mi?
Yenilerden kredisi uygun begendigim Durdane , Fulya ve Asli var.Gerçekten çok memnun kaldığınız biri yok mu ya :)
Hangi Melisa?Melisa nasıl sizce?
bence evtSizce falları silsek bile yorumcular önceden baktığı falları görebiliyor mu ?
Melisa anda ve gecmiste iyi gibiydi ama dedikleri cikmadiMelisa donukuk ben beğeniyorum gibi anlık olarak ve duygu anlamında. Ama geçmiş falları görüyo mu diye düşündüm
Melisa cikmadi banaMelisa donukuk ben beğeniyorum gibi anlık olarak ve duygu anlamında. Ama geçmiş falları görüyo mu diye düşündüm
kızlar güncel kupon kodu var mı?
Aylardir baktiriyorum. Hatta favorimdi bi zmnlar ama en sonunda anladimki oda pembe sona baglayanlardan. Hakkinida tam yemiyim, ufak tefek bildikleride oldu ama genel sonuc fos.ahu yaldıza daha önce baktıran var mı, bi de onu sorayım