Fal Sepeti Deneyimleri

Selam kızlar, bende 1 aydır sihirly olsun fal sepeti olsun dışarda canlı bir falcı olsun baktırmadığım kişiye baktırmadığım fal kalmadı. Bu ay zaten maaşı onlara bağladım.:bicak:yorum yazmak icin şimdi üye oldum buraya.zaten oraya belli bir durum yazdığimız için ordan bir yürüyorlar ee size anlatsam sizde aynı yorumu yapardınız.benim tek ikna.oldugum evet güzel baktı dediğim mısırlı talia durumu çok güzel analiz edip nokta atısı yaptı fakat bir süre bekleyeceksin hemen yazmayacak dedi yakın enerjidede 2 hafta icinde birseyler olacak dedi ama o olmadı fakat durum analizi iyidi. Birde burda okuyup izmirli tarotta evren var ondanda memnun kaldım sadece ilişki ile ilgili degil 4,5 aydır icinde bulinduğum düsüncelerimide söyledi diger konu icin 2,5 aya oturacak dedi durumlar bekliyoruz bakalım vadeyi .fakat50 tl icin cok kısa bir faldı. Gerci benim falcılardan beklentim istiyorum ki sabaha kadar anlatsın.:)) kampanyaydı oydu buydu derken memnun kaldıklarım bunlardı sadece.son kez melisa iyi diyorlar onu bekliyorum deneyimleyen varsa meslisa donukuk ile ilgili bilgi verebilir mi ?
Talia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Melisa donukuk’u önceden beğenmeyen çok olmuş ama ben aşırı beğendim. Zaten ben burda övdükten sonra kadının en az 10 kişilik sırası oluşmaya başladı😂 söylemediğim konu hakkında nokta atışları, geçmiş ve anda müthişti. Karşı taraf analizi ve düşünceleri haaaarikaydı. Ben çok seviyorum onu ama senin enerji tutar mı bilemiyorum fakat dememeye değer kedinlikle. Ben katina atmıştım.

Talia konusunda katılıyorum. Fal sepetinde en iyilerden biri o. İlk falı tamamen çıkmıştı bana, ikinci falı da 3 hafta içinde belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Melisa donukuk’u önceden beğenmeyen çok olmuş ama ben aşırı beğendim. Zaten ben burda övdükten sonra kadının en az 10 kişilik sırası oluşmaya başladı😂 söylemediğim konu hakkında nokta atışları, geçmiş ve anda müthişti. Karşı taraf analizi ve düşünceleri haaaarikaydı. Ben çok seviyorum onu ama senin enerji tutar mı bilemiyorum fakat dememeye değer kedinlikle. Ben katina atmıştım.
Ya iyi diyorsan baktirayım son kez ona sonrada baktırmayacağım artık. Manyağa bağladım iyice sekoya yazmamak için falcıyla kendimi durduruyorum. Melisayada baktırayım vadeleri bekleyeyim dahada yazmazsa yazmasın beee. Manyak oldum iyice. 😁 yorumunuz icin teşekkür ederim cok.

Canım talianın çıkan falı kahve miydi? Katina mıydı? Kartlara fiziksel olarak dokunmak gerekmiyor mu ya , enerjiyi aktarmak vs. Böyle ekran başından tık tık yapıyoruz bir türlü güvenemiyorum🤣🤣

X