Fal Sepeti Deneyimleri

Bir anı bir anını tutmuyor değil ki buradaki sorun , hem çok çok kolay kısa hemde detay verilmeden barışacaksın demiş iş konusunda net birşey bile söylememiş ki. Gerçekten iyi bir falcı ise her zaman aynı olmalıdır ki geçmiş , an , gelecek söyleyebilsin. Ayrıca sadece sorulara yönelik fal hiç almadım insan bari fazla gözüksün diye başka gördüklerinide yazar.

Tabiki öyle haklısın canım ama zaten çoğu falcı sitedeki bizim beklentilerimizi kullanıp öylesine geçiştiriyorlar :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::

Bir anı bir anını tutmuyor değil ki buradaki sorun , hem çok çok kolay kısa hemde detay verilmeden barışacaksın demiş iş konusunda net birşey bile söylememiş ki. Gerçekten iyi bir falcı ise her zaman aynı olmalıdır ki geçmiş , an , gelecek söyleyebilsin. Ayrıca sadece sorulara yönelik fal hiç almadım insan bari fazla gözüksün diye başka gördüklerinide yazar.
Terfi veya yer degisimi demis e geriye ne kaldi? Bir de erkekler arayip sormuyorlarsa hep isleri iyi gitmiyordur vey ailevi sorunlari vardir. Hem de ailesine soyledigini sanmiyorum demis. Olasilik hesabi mi yapiyoruz burada, falda bu konu cikmis mi hislerin ne diyor onu soyle sen.

Melek Kara'ya gönderdim..
Sorum şu şekildeydi : Merhaba nişanlıyım ama haftasonu çok kötü bir şekilde kavga ettik yüzüğü elime tutuşturdu gitti ben öylece kala kaldım. Cumartesi oldu ve o günden beri ne arıyor ne de mesaj atıyor , ailesi bile aramadı ki haberleri var mı yok mu bilmiyorum. Bizim akıbetimiz ne olacak? Birde çalışıyorum işim ile ilgili neler görüyorsunuz , yükselme , iş değişikliği vs var mı ne zaman? Ayrıca etrafımda bana kötülük yapmak isteyenler var mı? Kim onlar , nişanlıma yanaşan var mı? Nişanlım beni gerçekten seviyor mu önemsiyor mu? Yazılı olarak yorum istiyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏

Yorumu ise ; Gülçinciğim merhaba fal sepetine hoşgeldin tatlım bana güvenip tercih ettiğin için teşekkür ederim hemen falini yorumluyorum canım fincanina baktığımda bugünlerde çok üzgün ve mutsuzsun ama merak etme bu süreç fazla uzun surmucek ve önümüzdeki günlerde güzel haberlerin var nisanlin bugünlerde çok bunalmış maddi sıkıntılar görüyorum ama pişman su an ne yapcagini bilmiyor kafası çok karışık canım bence ailesine söylemedi henüz tekrar baslicaksiniz tatlım çünkü aranızdaki sevgi güçlü kopamazsiniz bu sadece sıkıntılı geçici bir süreç herşeyin bütün sorunların üstesinden geleceksiniz birlikte ve mutluluk var size 1 haftaya kadar barisiyorsunuz ve nişanlılık doneminiz daha güzel geçecek bundan sonra tatlım işin ile ilgili değişiklik var bu bir terfide olabilir yer değişikliğinde olabilir ama senin için çok olumlu ve iyi olucak maddi durumun ilerde çok iyi olucak senin ve kariyer sahibi olucaksin bunlarla birlikte dahada guclenicrksin çevremde sizi çekemeyen bir bayan var kumral ama sadece kıskançlık zarar veremiyor canım n isanlina yanaşan kimseyi görmedim canım 1 ay içinde hayatında çok güzel gelişmeler olucak aynurcum ve hayatın degisicek çok mutlu olucaksin tatlım soylucekletim bu kadar herşey gönlünce olsun kendine çok iyi bak.

Bu kadar kısa bir fal olur mu 177 kelime , falda detay veya nokta atışı gören var mı? Ne yapmalıyım?
en soununda aynurcuğum demiş birde hey allahım yaaaaaaaa

Tamam o zaman ona baktırmıcam.Ben vadeye tabiki merak ediyorum ama tutmaz diye düşünüyorım verdikleri vadeler genelde,ama hisleri kuvvetli olur mesela şöylemolcak bu kişiyle olayla der vs onu daha cok dikkate alıyorum.Zamanı çünkü sallar da kimisi .onun zamanını bilebilecek yoktur sanmıyorım his enerji olarak şöyle olcak der mesela.Hangisi daha iyi sence bu konuda cıkam oldumu sende?
hisleri falan da yok mesela soru kısmında şey sordum benimki sürekli whatsappta ç.içi bence kadın olabilir sizce falan dedim arkadaşlarıyla konuşuyordur dedi o kadar pembeci ki :KK70:

hisleri falan da yok mesela soru kısmında şey sordum benimki sürekli whatsappta ç.içi bence kadın olabilir sizce falan dedim arkadaşlarıyla konuşuyordur dedi o kadar pembeci ki :KK70:
😂😂😂arkadasıyla konusuyodur he😂hangi erkek bi erkekle habire konusmus mantıken😂😂😂ama işte insan bunlara soru arıyor o zaten delirtiyo bizide sarıyoruz fallara😂oyyy napcaz böyle ya😂

Simdi yazmayim ama Fal Sepetinde on tane deneyinceye kadar (Talia haric tutmuyorum -denemedim) bu dedigme atarim cok daha iyi, baya biliyor. Eski postlarda atan herkes te baya bi begenmis. Neden daha once gitmedim diye dusunuyorum.
Niye söylemiyorsun kuzu alttan alttan merakımızı uyandırıyosun, seni tanımasam reklam yapıyosun diycem😂

Simdi yazmayim ama Fal Sepetinde on tane deneyinceye kadar (Talia haric tutmuyorum -denemedim) bu dedigme atarim cok daha iyi, baya biliyor. Eski postlarda atan herkes te baya bi begenmis. Neden daha once gitmedim diye dusunuyorum.
Kuzucum merak ederiz ama ki ettik baya :)

X