Fal Sepeti Deneyimleri

Gerçekten öyle mi oluyor ?
Bana neden cevap vermiyorsunuz

Müşteri dostu Fal Sepeti'nde yine bedava fal kredisi birikmiş ama havuzda sabıkalı sahtekarın birine gider diye "korkumdan" atamıyorum ahasfahvk :)) (*cimri*). Geçen seferki bedava fal olarak oldukça iyiydi. Yine öyle olsa bari...

Kime denk gelmişti geçen seferki?

Ayyy ben çoştum gene..Dennis,Alex,Derin hisler bide Melih ebaktırdım.Hepsi aynı şeyleri dedi ya..Bide bi konu hakkında soru sordum hepsi şöyle olcak diye aynı şeyi dedi..Melih gün ün ses kaydından korktum biraz ya..Bi değişik neden öyle,ses kaydı tuhaftı korktum..Bide Melih gün tarih verdi çıkıyor mu dedikleri..Baya ama yorum yapmış bide hatta bana dua verdi oku dedi,nas felak bildiğimiz duaları tabi..Derin hisler,alex,dennis ve melih gün hakkında çıkan var mı canlar..?Bide dediki bana ayrıldıgın kişiye bir takım olumsuz okumaar yapılmış,bundan şüpheleniyodum aslında..

Ya ben onu çok özledimm..Kızlae bana bişey diyin ya içim yanıyor normalde hep ben adım atardım ya atmıyorum ama bu sessizlik beni yiyor ya aglıyorum aklıma geldikçe,kalbimi biri eliyle sıkıyo gibi onu aramak yazmak istiyorum ama yapamam artık,sözlencektik ailem uzattı süreci diye onunda ailesi sıkıstırdı onu bunaldı bana patladı durdu hep ben toparladım hep ama deliriyorım suan bişey yapmıyorum ya özledim aşırı ama yapamam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…