- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Gerçekten öyle mi oluyor ?
Bana neden cevap vermiyorsunuzHahhahah kusum totalde 2 kere attim. Ilki gecen sene, ikincisi bu sene aralik veya ocak ayindaydi. O yuzden ne dedigini hic hatirlamiyorum sadece barisma olacak deyip mayisi soylemisti. Hatta o siralar falcilarin hepsi olumsuz konusuyodu bana, sadece dennis olumluydu, duygu aurayla beraber.
Birkac ay sonra attigimda hepsi olumluya cevirip temmuz-agustos vade verdl..
Kime denk gelmişti geçen seferki?Müşteri dostu Fal Sepeti'nde yine bedava fal kredisi birikmiş ama havuzda sabıkalı sahtekarın birine gider diye "korkumdan" atamıyorum ahasfahvk :)) (*cimri*). Geçen seferki bedava fal olarak oldukça iyiydi. Yine öyle olsa bari...
Ayyy ben çoştum gene..Dennis,Alex,Derin hisler bide Melih ebaktırdım.Hepsi aynı şeyleri dedi ya..Bide bi konu hakkında soru sordum hepsi şöyle olcak diye aynı şeyi dedi..Melih gün ün ses kaydından korktum biraz ya..Bi değişik neden öyle,ses kaydı tuhaftı korktum..Bide Melih gün tarih verdi çıkıyor mu dedikleri..Baya ama yorum yapmış bide hatta bana dua verdi oku dedi,nas felak bildiğimiz duaları tabi..Derin hisler,alex,dennis ve melih gün hakkında çıkan var mı canlar..?Bide dediki bana ayrıldıgın kişiye bir takım olumsuz okumaar yapılmış,bundan şüpheleniyodum aslında..Ama sadece melih gün bana dedi bazı olumsuz okumalar yapılmış diye.Diğerleri bunu demedi.ama sonuc olarak hepsi aynı şeyi dedi olcak veya olmıcak vs anlamında
Kime denk gelmişti geçen seferki?
Ahmet cansoyu yakaladım sonunda. Falımı cevaplasın yazcam kızlarMelek Kara
Dünde online olacağını yazdı ama olmadı.Talia bugün online olcam diye yazmış sayfasında bilginşz olsun
VAlla değişik kadın. Ben 6-7 kez atmışımdır. Dedikleri oluyor bendeDünde online olacağını yazdı ama olmadı.
Ahmeti merak ediyordum bakalım nasılmışVAlla değişik kadın. Ben 6-7 kez atmışımdır. Dedikleri oluyor bende
Ayyy sonucu mutlaka yaz sana ne dicek çok merak ettimA
Ahmeti merak ediyordum bakalım nasılmış
Ne falı baktırdın canım, ahmete?A
Ahmeti merak ediyordum bakalım nasılmış
Sen baktir mismiydin?Ayyy sonucu mutlaka yaz sana ne dicek çok merak ettim
KAtina canım. Yazcam kızlar ahmet bir çözeyim bakallım neymiş mahareti:)Ne falı baktırdın canım, ahmete?
nesbie nin ücretleri yüksek ama nasıl bakımı ,dedikleri çıktımı hiç baktırdın mı?VAlla değişik kadın. Ben 6-7 kez atmışımdır. Dedikleri oluyor bende
yok canım denemedim. Onun hakkında burda çıkıyor tutturuyor yorumları okumadım. Tatmin edici değildinesbie nin ücretleri yüksek ama nasıl bakımı ,dedikleri çıktımı hiç baktırdın mı?