Fal Sepeti Deneyimleri

Gerçekten öyle mi oluyor ?
Hahhahah kusum totalde 2 kere attim. Ilki gecen sene, ikincisi bu sene aralik veya ocak ayindaydi. O yuzden ne dedigini hic hatirlamiyorum sadece barisma olacak deyip mayisi soylemisti. Hatta o siralar falcilarin hepsi olumsuz konusuyodu bana, sadece dennis olumluydu, duygu aurayla beraber.
Birkac ay sonra attigimda hepsi olumluya cevirip temmuz-agustos vade verdl..
Bana neden cevap vermiyorsunuz 😂

Müşteri dostu Fal Sepeti'nde yine bedava fal kredisi birikmiş ama havuzda sabıkalı sahtekarın birine gider diye "korkumdan" atamıyorum ahasfahvk :)) (*cimri*). Geçen seferki bedava fal olarak oldukça iyiydi. Yine öyle olsa bari...

Müşteri dostu Fal Sepeti'nde yine bedava fal kredisi birikmiş ama havuzda sabıkalı sahtekarın birine gider diye "korkumdan" atamıyorum ahasfahvk :)) (*cimri*). Geçen seferki bedava fal olarak oldukça iyiydi. Yine öyle olsa bari...
Kime denk gelmişti geçen seferki?

Ayyy ben çoştum gene..Dennis,Alex,Derin hisler bide Melih ebaktırdım.Hepsi aynı şeyleri dedi ya..Bide bi konu hakkında soru sordum hepsi şöyle olcak diye aynı şeyi dedi..Melih gün ün ses kaydından korktum biraz ya..Bi değişik neden öyle,ses kaydı tuhaftı korktum..Bide Melih gün tarih verdi çıkıyor mu dedikleri..Baya ama yorum yapmış bide hatta bana dua verdi oku dedi,nas felak bildiğimiz duaları tabi..Derin hisler,alex,dennis ve melih gün hakkında çıkan var mı canlar..?Bide dediki bana ayrıldıgın kişiye bir takım olumsuz okumaar yapılmış,bundan şüpheleniyodum aslında..

Ayyy ben çoştum gene..Dennis,Alex,Derin hisler bide Melih ebaktırdım.Hepsi aynı şeyleri dedi ya..Bide bi konu hakkında soru sordum hepsi şöyle olcak diye aynı şeyi dedi..Melih gün ün ses kaydından korktum biraz ya..Bi değişik neden öyle,ses kaydı tuhaftı korktum..Bide Melih gün tarih verdi çıkıyor mu dedikleri..Baya ama yorum yapmış bide hatta bana dua verdi oku dedi,nas felak bildiğimiz duaları tabi..Derin hisler,alex,dennis ve melih gün hakkında çıkan var mı canlar..?Bide dediki bana ayrıldıgın kişiye bir takım olumsuz okumaar yapılmış,bundan şüpheleniyodum aslında..Ama sadece melih gün bana dedi bazı olumsuz okumalar yapılmış diye.Diğerleri bunu demedi.ama sonuc olarak hepsi aynı şeyi dedi olcak veya olmıcak vs anlamında

Ya ben onu çok özledimm..Kızlae bana bişey diyin ya içim yanıyor normalde hep ben adım atardım ya atmıyorum ama bu sessizlik beni yiyor ya aglıyorum aklıma geldikçe,kalbimi biri eliyle sıkıyo gibi onu aramak yazmak istiyorum ama yapamam artık,sözlencektik ailem uzattı süreci diye onunda ailesi sıkıstırdı onu bunaldı bana patladı durdu hep ben toparladım hep ama deliriyorım suan bişey yapmıyorum ya özledim aşırı ama yapamam bu sefer

X