Fal Sepeti Deneyimleri

Vallahi benim fal olumsuzdu ama öyle güzel bi ses tonuyla ve kibar söylüyor ki olumsuz olduğunu anlamıyosun😂 ve soru kısmında çok uzun cevaplıyor o yüzden seviyorum. Geldi mi senin fal?
geldi falım :) Bana da olumsuzdu ama şöyle benim ilişki yaşamak istediğim biri var onunla olur mu ilişki başlar mı diye sordum. Zor bir insan ilişki başlar ama onunla ilişki yürütmen çok zor olacaktır ama eninde sonunda ilişki başlar dedi vade vermedi bence en mantıklısı vade vermemek zaten. Bence söyledikleri doğruydu.

Deneyimlerimi geçen sayfalarda paylaşmıştım buraya da kopyalayayım..

Fal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..

Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.

Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.

Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecek ☹bir kaç ay gelmeyecek.

Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.

Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.

Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.

Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.

Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.

Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.

Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.

Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış 😉

Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.

Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.

Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.

Baktırdıkça yazarım.
Ben denise alex e bide derin hislere baktırdın hepsi aynı şeyi dedi sorularıma aynı tutarlılıkta cevap verdiler şaşırdım,bide birine daha baktırmaknistiyorum kime baktırsam sence?kafayo yicem ya sabret sabret ama deliricem valla benimm durumum skıntılı biraz da hangisine baktırsam acaba şimdi

Ben denise alex e bide derin hislere baktırdın hepsi aynı şeyi dedi sorularıma aynı tutarlılıkta cevap verdiler şaşırdım,bide birine daha baktırmaknistiyorum kime baktırsam sence?kafayo yicem ya sabret sabret ama deliricem valla benimm durumum skıntılı biraz da hangisine baktırsam acaba şimdi
Atma kızım boşuna para harcıyosun
O dediğin isimlere de daha yeni attın zaten
En az 2 hafta ara ver
Bak ben senin gibi olup binlerce lira harcadım sırf exim için, şu an ben ondan vazgeçtim baktırsam başkası için baktırcam😂😂
Değmez, değmiyor..

Gelecekle ilgili hepsi aynı şeyi mi söylediler ?

Ben bu fal işlerine 3 senedir yoğun yoğun giren biriyim çok çetrefilli bir konum vardı , hemen hemen hepsinden yorum aldım bu süreçte , çok nokta atışlı çıkanlar oldu , alakasızlar oldu ama alexin adı geçti diye söylüyorum ondan sanırım 50 den fazla yorum almışımdır bu güne kadar , 1 ay olumsuz konuşurken diğer ay mutlu mesut bir tablo çizdi sonra tekrar olumsuza bağladı , güvenimi kaybettim

Ben bu fal işlerine 3 senedir yoğun yoğun giren biriyim çok çetrefilli bir konum vardı , hemen hemen hepsinden yorum aldım bu süreçte , çok nokta atışlı çıkanlar oldu , alakasızlar oldu ama alexin adı geçti diye söylüyorum ondan sanırım 50 den fazla yorum almışımdır bu güne kadar , 1 ay olumsuz konuşurken diğer ay mutlu mesut bir tablo çizdi sonra tekrar olumsuza bağladı , güvenimi kaybettim
Peki fal sepetinde kimi önerirsin?

Peki fal sepetinde kimi önerirsin?
Fal sepetinde dennis iyiydi baya 3 sene önce ilk falı attığımda bana olayların perde arkasını anlatmıştı ben ihtimal vermeyip iade istedim hatta ama onun söylediği gibi olduğunu öğrenince tekrar tekrar danıştım . Vade konusunda sıkıntılı ama tarihlere takılmazsanız beğenirim ben dennis i( isim Doğum tarihi falan da yazın )

Fal sepetinde dennis iyiydi baya 3 sene önce ilk falı attığımda bana olayların perde arkasını anlatmıştı ben ihtimal vermeyip iade istedim hatta ama onun söylediği gibi olduğunu öğrenince tekrar tekrar danıştım . Vade konusunda sıkıntılı ama tarihlere takılmazsanız beğenirim ben dennis i( isim Doğum tarihi falan da yazın )
Katılıyorum kesinlikle. Önceki attığımda ekimde barış demişti, haziranda barışmıştık. Geçen attığımda mayısta barış dedi, hala barışmadık. Vadesine takılmayın ama ne derse eninde sonunda oluyor👀

Katılıyorum kesinlikle. Önceki attığımda ekimde barış demişti, haziranda barışmıştık. Geçen attığımda mayısta barış dedi, hala barışmadık. Vadesine takılmayın ama ne derse eninde sonunda oluyor👀
Beybisi biz niye konuşmadık bunu daha önce seninle :)
Anda da iyi mi?

Atma kızım boşuna para harcıyosun
O dediğin isimlere de daha yeni attın zaten
En az 2 hafta ara ver
Bak ben senin gibi olup binlerce lira harcadım sırf exim için, şu an ben ondan vazgeçtim baktırsam başkası için baktırcam😂😂
Değmez, değmiyor..
eveeeet valla ruh hastası oldum cıktım yemin ederim ya...fal fal delirdim yemin ederim ben ayrılmadan önce asla fal falan bilmezdim simdi site site bakıyorum manyadım sanki..offf ya

bişey dicem ama vadeyi hesaba katmazsak mesela atıyorum sana barış olcak diyor ya,öyle cıkıyormu cidden.Yada barımsıcaksınız vs gibi tarzı şeyler vadeyi katmazsak oluyor mu cidden veyaz ayrıldıgın kişi yazsak sana yazmıcak diyor bunlar cıkıyor mu ?

bişey dicem ama vadeyi hesaba katmazsak mesela atıyorum sana barış olcak diyor ya,öyle cıkıyormu cidden.Yada barımsıcaksınız vs gibi tarzı şeyler vadeyi katmazsak oluyor mu cidden veyaz ayrıldıgın kişi yazsak sana yazmıcak diyor bunlar cıkıyor mu ?
Ben iki kere attim, biri net tuttu. Su an dedigi de tutmak uzere. Bana ikisinde de olumsuz konusmadi ama konustuklari varmis eski mesajlari okursan fal basliklarinda bulabilirsin

Beybisi biz niye konuşmadık bunu daha önce seninle :)
Anda da iyi mi?
Hahhahah kusum totalde 2 kere attim. Ilki gecen sene, ikincisi bu sene aralik veya ocak ayindaydi. O yuzden ne dedigini hic hatirlamiyorum sadece barisma olacak deyip mayisi soylemisti. Hatta o siralar falcilarin hepsi olumsuz konusuyodu bana, sadece dennis olumluydu, duygu aurayla beraber.
Birkac ay sonra attigimda hepsi olumluya cevirip temmuz-agustos vade verdl..

Ben iki kere attim, biri net tuttu. Su an dedigi de tutmak uzere. Bana ikisinde de olumsuz konusmadi ama konustuklari varmis eski mesajlari okursan fal basliklarinda bulabilirsin
Hee tamam ben daha yeni baktırdım ordan ya çözmeye calısıyorum tam olarak.Banada olumlu konustu hatta iki kişi,ye daha baktırdım hepsi aynı seyi dedi sonuc olarak ya tamam okurum onları da teşekkürler

Kizlar yine elifsucan vakasi gibi olmasin lutfen. Kimseye kefil falan olmuyorum, fal attigim da yok zaten kac haftadir. Falci tecrubelerimi yazip paylasiyorum, sonra begenmezsiniz enerjiniz uyusmaz gelip burda bana saldirmayin.
Kendi iradenizle atiyosunuz zaten beni hiiic ilgilendirmiyor. Hayrina tutup/tutmayanlar hakkinda bilgilendiriyorum sizi..
Thanks for understanding🙏🏻😘

X