- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
O kadar mı kötüUzak dur! Aman diyeyim.
Bana asilmisti. Binnaz topic te yazmıştım birkaç gün önce. O nedenle sakın...O kadar mı kötü
Bir üyeliğinde de bütün falcıların analizini yapmış yaBu arada son iki günkü bildirimler gelmediği için bugün gördüm gelişmeleri ve ben şok ben iptal. HAYIR falcıların üyelik alıp rekam yapmaları yeni bir durum değil forum için ama son falcı büyük pişkinmiş! Reklam yapıyor, önce inkar ediyor, kanıtlar sunuluyor gidiyorum diyor özür diliyor, timsah gözyaşları misali. Tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne iki yeni üyelik birden aliyor utanmaz kadın. Burada öğrenciler var, iş arayanlar var ve belki de son harçlıklarını biriktirip atıyorlar ne olacak diye bir umut ve bu şahıs algı yönetimiyle kişileri manipüle edip gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi için bu yolla haksız rekabetle gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi önemli, ama buradakilerin belki de eğitimlerinden kistiklari cepte kardir kar. Yok ya! Yaşından başından da utanmıyor anlaşılan. Hani evli barklı anne olmuş koskoca kadın abla olup örnek olacağı yerde genç kızların umutlarıyla oynuyor bir anlamda. Bir de bilmiyormuş, birinden görmüş yahu sen kaç yaşında kadınsın küçük oniki yasinda kız çocuğu musun da sanki etkileniyorsun. Hicbirsey bilmiyorr daha dün doğmuş yaziiikkkk ama profil bilgilerine kisitlama getirmek olsun rol yapmak olsun pro. kesiliyor ne hikmetse. Yalanlar, numaralar, roller. Bu yazili ortamda böyle, bir de gerçek hayatta nasıl oynar acaba. Oscar lik performansı garantiler ama işte çekirge bir sıçrar iki sıçrar... di mi
Rezil ya.Bir üyeliğinde de bütün falcıların analizini yapmış ya
Ona koptum ben
Sitede sevip sevmediği ya da çok fal alanlar azaltsın diye mi yaptı anlayamadım
Bir de bizi insanların ekmeğiyle oynamakla suçladı resmenBu arada son iki günkü bildirimler gelmediği için bugün gördüm gelişmeleri ve ben şok ben iptal. HAYIR falcıların üyelik alıp rekam yapmaları yeni bir durum değil forum için ama son falcı büyük pişkinmiş! Reklam yapıyor, önce inkar ediyor, kanıtlar sunuluyor gidiyorum diyor özür diliyor, timsah gözyaşları misali. Tüm bunlar yetmezmiş gibi üstüne iki yeni üyelik birden aliyor utanmaz kadın. Burada öğrenciler var, iş arayanlar var ve belki de son harçlıklarını biriktirip atıyorlar ne olacak diye bir umut ve bu şahıs algı yönetimiyle kişileri manipüle edip gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi için bu yolla haksız rekabetle gelir sağlıyor. Kendi oğlunun eğitimi önemli, ama buradakilerin belki de eğitimlerinden kistiklari cepte kardir kar. Yok ya! Yaşından başından da utanmıyor anlaşılan. Hani evli barklı anne olmuş koskoca kadın abla olup örnek olacağı yerde genç kızların umutlarıyla oynuyor bir anlamda. Bir de bilmiyormuş, birinden görmüş yahu sen kaç yaşında kadınsın küçük oniki yasinda kız çocuğu musun da sanki etkileniyorsun. Hicbirsey bilmiyorr daha dün doğmuş yaziiikkkk ama profil bilgilerine kisitlama getirmek olsun rol yapmak olsun pro. kesiliyor ne hikmetse. Yalanlar, numaralar, roller. Bu yazili ortamda böyle, bir de gerçek hayatta nasıl oynar acaba. Oscar lik performansı garantiler ama işte çekirge bir sıçrar iki sıçrar... di mi
Insanları enayi yerine koymaya çalışmakla kazanılan ekmek mi?Bir de bizi insanların ekmeğiyle oynamakla suçladı resmen
Ben begendim zaten olanı anlattı baya olcagıda anlattı hisleriyle,bana sabret dedi hepsi de..Bide gercekten benim içinde oldugum durumu ben anlatmadan alex anlattı.İyiyidi beb begenedim ama inşallah dedigi hisleriyle hissettigi cıkar ama negatif gelmedi bana hiçalex nasıldı
Şöyle ben sorınsordum direk.Mesela düzelcezmi dedim adım atcakmındedim onlarınyanıtladı süre verdi ama gelidignde söyle olcak dedi bide net konusuyolar ya 3 taneye baktırdım hepside aynı şeyi dedi ona şaşırdım,yani biri olumsuz birş olumlu demedimaynı düşünceleri dediler şaşırdımSenin sorduğun bir konu muydu kendileri mi gördü?
Ya cok kafa biri gibi ses attı :))Ya beni anlattı ilişkmi anlattı ben begendim,bide net kınusması şaşırtıcı..Bide soru sorma yerş varya orayada soru yazdım gayette uzun cevap verdi gene.bide tavsiye verdiker cok net böyle olcak diyorm dedi banaNas'ı nasıl buldun? Nokta atışı var mıydı sende? Beğendin mi?
Su falının farkı ne?Bu gidişle talia’yı online yakalarsam su falı atıcam.. atan varsa nasıldı söyleyebilir mi? Ben 2 kere katina atmıştım aşırı iyiydi..
Vallahi benim fal olumsuzdu ama öyle güzel bi ses tonuyla ve kibar söylüyor ki olumsuz olduğunu anlamıyosunalex e attım bakalım neler diyecek :) çok mu olumsuz konuşuoyor ya korkmuyor da değilim :d
Daha kesin ve detaylı oluyorSu falının farkı ne?
Alex’ten memnun kaldın mı ? Dedikleri çıktı mı ?Vallahi benim fal olumsuzdu ama öyle güzel bi ses tonuyla ve kibar söylüyor ki olumsuz olduğunu anlamıyosunve soru kısmında çok uzun cevaplıyor o yüzden seviyorum. Geldi mi senin fal?