Fal Sepeti Deneyimleri

Geçen gün bir Ahenk Özüm vakası vardı. Ondan sonra artık yorumlara da güven kalmadı. Yeni üyeler biraz bekleyin irdeleyin falcıları. Bir üyemiz vardı çok iyi deşifre ediyordu ama artık ismini pek görmüyorum demek ki bıraktı. Fal sepetinden tek talia deniliyor bende baktırdım ama falı silinmiş hatırlamıyorum bile.

Aynen lütfen yeni üye arkadaşlar biraz irdeleyin, herkese uyabilecek laflar eden falcılara kendinizi kaptırmayın ve burada yazmayın hemen. Elifsucan o kadar övüldü ki fal attım. Pişman oldum. Berbat bir faldı. Ve ortaya çıktı hepinize aynı şeyleri yazıp göndermiş.

Ben elifsucana arkadaşımla birlikte aynı gün baktirdim. Geçmiş şuan karması yapmış , gelecek için ihtimaller vermiş. Vade vermeye tenezzül bile etmemiş. Ama ikimizin de hayatına dair şeyleri falda gördük

elifsucan'ın boş biri olduğunu düşünmüyorum. geçmişte yaşadıklarımı tek tek önüme dökmüştü. ama gelecek için herkese aynı şeyi söylemesi çok üzücü. bir daha da atmam, 3 tane baktırmıştım. hatta benim yzümden su falı atan da çok olmuştu, utandırdı beni valla..
ama astroloji yorumu yapıp sallamasyon yollayan biri de değil yani. hakkını yemeyeyim.

Bana gelecekle alakalı ilişki anlaminda olumlu şeyler demedi, gelir olumsuz olur. Diğerini de istemeyeceksin dedi. Bence de boş degil. Belki bilinç-altı okumasi yapıyor. Inli cinlidir. Ama yine de gelecek hakkında tutmayacaksa falciyim diye gezmesinler şu insanlar ya..

Onun attığı su falı değil maalesef. Su falı spesifik şeyler söylenen özel bir faldır. Katina ve tarot gibi kartlara dayalı değildir. Bana yeni biriyle tanışacağımı yazmış. Kalabalıklar içinde görecekmiş beni, sarı çizmeli Mehmet Ağa :) adam kimdir, nerede nasıl tanışılacak vs. hiçbir ayrıntı yok. Bu su falı değil salla gitsin falı resmen. Kahve falında bile harf verilir. Bunda hiçbir şey yoktu. Büyük harflerle büyük saçmalamış.

sizin enerji tutmamış sanırım
benim falımda eğitim hayatımın uzayacağı, mesafeden dolayı ayrılık yaşadığımızı, 5 yaş büyük birini ve zerre duygum olmadığını gibi bir sürü şey bilmişti yani

Enerji tutmama olayına inanmıyorum ben, size iyi bakmış bana bakamamış desek daha doğru olur. Umarım güzel şeyler yaşarsınız.

Bunlar anlık durumun muydu peki
yok işte, geçmişte olan olaylardı ama gelecek gibi anlattı..

Enerji tutmama olayına inanmıyorum ben, size iyi bakmış bana bakamamış desek daha doğru olur. Umarım güzel şeyler yaşarsınız.
ben inanıyorum, çingene mesela enerjisi tutmadığı için iade ettiği çok fazla fal olmuş ama bana ne nokta atışı yapmıştı ne de beni etkileyen bi faldı. çok iyi biri, ama tekrar atar mıyım dersem sanmam.
umarım hepimiz güzel şeyler yaşarız da bu fallar ve harcanan paralar boşa gitmez

merhaba, bu ahenk özüm olayında ben de inanmış fal atmıştm 2 gün önce. burada reklam oldugunu öğrenince üzüldüm. ama bana baktıgı fal gayet iyiydi kızlar. söylemek istedim belki hakıkaten iyi bakıyo ama adını duyurmaya mı ihtiyacı vardı bilmiyorm ama benm ayrıldgm kişiyi ayrılma olayını vs çok iyi bildi tarih te verdi dğer baktırdıgm fallarla hemen hemen aynı. reklam olayı köyü oldu onaylamıyorm tabi ama bunu da söylemek istedm. sonuçta hepımz burdaki yorumlardan etkılenıyorz. boşa para harcamayı geçtim boşa hayal kurmak daha beter. buraya da yazmak istedim.

Baktırmadığı falcı kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…