Fal Sepeti Deneyimleri

Durdurmasam bugün atcaktın naktaya 😂😂
Ama yine de tebrikler 1 hafta büyük başarı
Nikotin sakızı gibi benim fallarla idare ettin ama olsun 😂
hahahhahahah önümüzde 2 haftacık daha var böyle zorlu. sonrasında 21 gün olacağı için alışmış olurum fal atamamaya :KK70:
aa ben sana alexin falını atıcaktıımm, dur atıyım şimdi

Alex nasıl, bana da durum değerlendirmesi yapabilir misin ? Geçmiş mi gelecekte mi iyi ?
ya ben alexe attığımda baya detay vermiştim. ama yaptığı analizler güzeldi. dur yazdığımı incelemeyi yazıyım tekrar,
Alex: Olumsuz fallarıyla meşhur birisi. eski sevgilim için bu adam bi gece arayıp pişman olduğunu söyler ama kalben pişman olmaz. Kapında köpek olacak biri değil, reddersen önüne bakar demiş, doğru. Gelse bile eskisi gibi olmaz, affederim diyosun ama sende bir şeyler kopmuş artık demiş, doğru. Yanyana olsanız bile bu ilişki yürümezdi demiş, totalde 5 ay beraber yaşadık, kavgalar falan oldu tabii ama tam olarak kopuş asla olmadı. Uzak mesafeye dönmeseydi, ayrılma olmazdı, tutmadı bu dediği. Tanıştığınız zaman yanlışmış, şansızlık var kader köstek olmuş falan dedi. bilemiyorum :KK43: uzun vadede diyalog olacak aranızda demiş. yuvarlak konuşmuş biraz. ama sorduğum soruya upuzun bi cevap vermişti, tavsiye de vardı. o yüzden deneyebilirim ilerde tekrar.

Falaaddine fal atan biri olarak burada ne işim var, neden buradayım, niçin buradayım :) Bence artık baktıea baktıra sizde öğrenmişsinizdir azıcık birbirinize bakın daha çok tutar galiba :)

ya ben alexe attığımda baya detay vermiştim. ama yaptığı analizler güzeldi. dur yazdığımı incelemeyi yazıyım tekrar,
Alex: Olumsuz fallarıyla meşhur birisi. eski sevgilim için bu adam bi gece arayıp pişman olduğunu söyler ama kalben pişman olmaz. Kapında köpek olacak biri değil, reddersen önüne bakar demiş, doğru. Gelse bile eskisi gibi olmaz, affederim diyosun ama sende bir şeyler kopmuş artık demiş, doğru. Yanyana olsanız bile bu ilişki yürümezdi demiş, totalde 5 ay beraber yaşadık, kavgalar falan oldu tabii ama tam olarak kopuş asla olmadı. Uzak mesafeye dönmeseydi, ayrılma olmazdı, tutmadı bu dediği. Tanıştığınız zaman yanlışmış, şansızlık var kader köstek olmuş falan dedi. bilemiyorum :KK43: uzun vadede diyalog olacak aranızda demiş. yuvarlak konuşmuş biraz. ama sorduğum soruya upuzun bi cevap vermişti, tavsiye de vardı. o yüzden deneyebilirim ilerde tekrar.
Bendealex e katina baktırdım,aslında istediğim şey olacakmıs vs ama dediğin gibi olsada sıkıntılar çıkacak dedi.içinde bulundugum durumu ve ayrıldıgım erkek arkadasımın beni gözünde nasıl gördüğünü anlattı gerçi az konuyu anlattım ona ben de.kötü insanlar değil dedi ama dengesiz dedi ayrıldıgın kişi vs öyle zaten aynen.ailenin kafasında soru işaretleri var dedi gercekten öyle,karşı taraf bunu çözmeli dedi ama sevdigim insan saydırdı gitti bunlarda doğru.hatta dedi ailenle vs arada kalan sensin dedi bu daaaa doğruuuu.ailesi seni cok istiyor dedi cidden öyle ben bundan hiç bahesetmedim kendi dedi bunu,ve dedi oğluna senn gibi kız bulamıcaklarını düşünüyolar dedi valla annesi bana derdi sen gibi kız güzel akıllı oglumu bu kadar çeken birini bulamam derdi ohaa bunu kendi dedi alex

Son düzenleme:
Bendealex e katina baktırdım,aslında istediğim şey olacakmıs vs ama dediğin gibi olsada sıkıntılar çıkacak dedi.içinde bulundugum durumu ve ayrıldıgım erkek arkadasımın beni gözünde nasıl gördüğünü anlattı gerçi
Kızlar Nas Kendinehas sorularıma cevap vermedi, beni su falına davet etti.
Bana baya acıklama yaptı soru sordum da daha bakmadım verdimi cevap.Alex nas bide deniss e baktırdım hepsi bi konuda aynı şeyi dedi ya acaba cıkarmı hisleri

X